Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas tänast Derbyt on võimalik ka interneti vahendusel jälgida ?
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
mhmh. meie jaoks on see muidugi tavaline alekokk premium extra. aga nagu pildilt näha, siis sponsitakse sel aastal Suzuki Alstare superbike-tiimi MMil, mis on hetkel nii sõitjate kui ka meeskondade arvestuses esikohal. edasimüüja Biscaldi võtab promomist tänu sellele ilmselgelt üpris tõsiselt.
3-0, üle pika aja jälle suureskoorline võit ja clean sheet.
Kuigi jah, kas see 3-0 enam nüüd väga päästab, sest peab ikka optimist olema, et loota, et Juve veel 4-ndale kohale jõuab.
"Juventus striker Vincenzo Iaquinta will do everything to convince Italy boss Marcello Lippi to take him to the World Cup this summer."
Nagu...Jumal tule appi paluuuuuuuuuuuunnnn. "Löön 2 väravat 20st mängust, oeln super ründaja, pean pääsema MM-ile, olen lahe , olen Iaquinta" p*tsi nagu ma vähe klounaadi juba näinud oleks. Saatke see vend palun kaineks magama!
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
"Juventus striker Vincenzo Iaquinta will do everything to convince Italy boss Marcello Lippi to take him to the World Cup this summer."
Nagu...Jumal tule appi paluuuuuuuuuuuunnnn. "Löön 2 väravat 20st mängust, oeln super ründaja, pean pääsema MM-ile, olen lahe , olen Iaquinta" p*tsi nagu ma vähe klounaadi juba näinud oleks. Saatke see vend palun kaineks magama!
Tänavune Serie A hooaeg:
Luca Toni- 13 mängu, 5 väravat.
Vincenzo Iaquinta- 12 mängu, 5 väravat.
Kommentaar