See teine särk on muidugi masterpiece. LOL!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Sellal, kui teiste meeskondade mängijad näitavad allesoma õllekõhtu rannaliival, on Juve (mitte MMil käinud) pallurid juba mitmendat päeva treeninglaagris ja juba esimene mängki peetud, kus lüpsti Trentino nimelist suurklubi 6-0. Mängu taseme kohta ütleb väga palju see, et nii Grügera kui ka Grosso said jala valgeks.
Lisaks said kõik (veel) Juventuse ridades olevad mängijad endale numbrid. Uutest meestest Motta mängib numbriga 2, Bonucci 19, Pepe 23, Martinez 25, Storari 32 ja peaaegu uus mees Lanzafame sai endale Giovinco numbri 20.
1 Buffon
2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
14 Giovinco
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
24 Pasquato
25 Martinez
27 Ekdal
28 Diego
29 De Ceglie
30 Tiago
31 Costantino
32 Storari
33 Legrottaglie
34 Alcibiade
39 Marrone
Üleminekuturul näib praegu eesmärk number üks olevat Dzeko,aga eks näis, kuidas Juventus Aasia šeikidega võidelda suudab.
Kommentaar
-
Eile mängisid mitte-MMi-väärilised mustvalged järjekordse sõprusmängu. Seekord olid vastaseks Higised Saksa Vandid ehk lühidalt HSV. Mängu esimesed 20 minutit olid taseme poolest võrreldavad Paide LMi ja Kuressaare mänguga (ei midagi isiklikku) ning nii ma uinusin maheda Saksa keelse kommentaatori taustal ning ei näinudki mängu. Nagu ma hilisematest juttudest välja olen lugenud, ma paljust ilma ei jäänud ja terve mäng oli säherdune uimane uimeradamine. Lõpptulemust ma ei hakka ütlema, sest mängu tulemus huvitab ainult naisi. Põhiküsimus on loomulikult, kas staadionil müüdi õlut. Mina igatahes nägin topsidega jalgpallifänne. Muu maailm 1: FC Flora janused fännid 0.
Kommentaar
-
Algselt postitas #11 Vaata postitustJuve - Lyon 2:1
22`Ederson(pen),39`Alex Del Piero(pen),Pepe ?
Keegi mängu vaatas ja kas 3 väravalööjat saab öelda ?
27' Cissokho (punane kaart)
39' Del Piero (Pen)
75' PepeThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitust
Kui enne oli mingigi asi hea, siis nüüd on ka särk pask.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar