320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Algselt postitas LIVERPOOL FC Vaata postitustkle LIVERPOOL.FC LEHE PEALon ka kõik täpselt kirjas!!!
Author: Daily MailThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustJa eilset mängu nähes ma luban, et ma edaspidi üritan Eesti kommentaatorite kallal vähem viriseda. Chinnini, Bounucci, Desegle, Soko, Maršišio, Meko, Amouri, DelPetro.
Motta on siiani olnud ikka väga õnnetu. Cmon, Kink, kui too mees Eesti vastu alustab, ei ole sul muud varianti, kui ideaalne mäng teha.
Kommentaar
-
Alberto Aquilani laenudiil + hilisem võimalus mees endale hankida on väga hea lüke Beppe poolt. Sisuliselt võiks AA`st asja saada, kui tal vähegi tervis ja kondid vastu peaks. Vähemalt oskab ta sööta vastupidiselt praegu meeskonnas olevatele poolikutele. Mina hoian igatahes pöialt, et asi päris ametlikult läbi läheks.
Nüüd ongi meeskond peaaegu koos- ainult vasakkaitsjat oleks hädasti vaja, aga külle seegi leitakse. Ideaalmaailmas muidugi tuleks meeskonda ka üks ründaja, kes suudab palle võrku lükata (a al Pazzogol), aga arvestades meeskonna rahalist seisu, siis see oleks liiga ulme.
_______________Storari
Motta_____Bonucci___Chiellinni______vasakkaitsja
Krasic__Marchisio__Melo/Momo/AA__Pepe/Martinez
__________Diego______Amauri
Käib kah.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustAlberto Aquilani laenudiil + hilisem võimalus mees endale hankida on väga hea lüke Beppe poolt. Sisuliselt võiks AA`st asja saada, kui tal vähegi tervis ja kondid vastu peaks. Vähemalt oskab ta sööta vastupidiselt praegu meeskonnas olevatele poolikutele. Mina hoian igatahes pöialt, et asi päris ametlikult läbi läheks.
Nüüd ongi meeskond peaaegu koos- ainult vasakkaitsjat oleks hädasti vaja, aga külle seegi leitakse. Ideaalmaailmas muidugi tuleks meeskonda ka üks ründaja, kes suudab palle võrku lükata (a al Pazzogol), aga arvestades meeskonna rahalist seisu, siis see oleks liiga ulme.
_______________Storari
Motta_____Bonucci___Chiellinni______vasakkaitsja
Krasic__Marchisio__Melo/Momo/AA__Pepe/Martinez
__________Diego______Amauri
Käib kah.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKõigepealt peab AA esmaspäeval meedikute ülevaatusest läbi pääsema.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar