Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
olen vaadanud seni sel hooajal kõiki juventuse mänge ning kõige soliidsema mulje on jätnud iaquinta, ma ei tea miks ta alati algkooseis ei alusta. pandaks ta koguaeg algkoosseisu oleks juventusel ehk tiitel sel hooajal ka kotis, aga seni kuni teda põhisse ei panda, pole juvel ka suuri lootusi.LATICS FOREVER!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustei ole. Ma nüüd ei saa aru, kas sa saad aru või kas... Ühesõnaga kliki oma linki.
juventusel oli enne eilset 16 kaotuseta mängu. eilne juurde ja saame kokku 17. lingitud profiilil oli rohkem kui kümme tähemärki ja kasutajanimeks 17. get it?
samalajal oli see Mancityle 9 kaotuseta mäng. mis neid kahte ühendab? omal ajal oli macini interi eesotsas ja tegi sama programmi, mis juve/mancity hetkel. sai selle eest ka hüüdnime.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTore oli see, kui samamoodi Hoiatuste ja bännide teemasse pahalasi lingiti
Algselt postitas Nohik Vaata postitustJuvel muidu fanne ka on va? 6992 viimasel mangul ja ule tuhande nendest olid City toetajad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustJuvel muidu fanne ka on va? 6992 viimasel mangul ja ule tuhande nendest olid City toetajad.
Ahvi haalte tegemine Vieirale oli ka tore
Ja Vieira on ju vänker.
Kommentaar
-
Kas Juve ja selle fännide jaoks oli sellel mängul mingi mõte?
Kodustel liigamängudel ikka pealtvaatajate arv tubli 20k kopikatega, mis Serie A mõistes täitsa ok. Tubli keskmik, nagu öeldakseMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustSeal oli minu meelest probleem see, et kustutatud pahalaste kontod anti uutele norm kasutajatele.
See, kas kustutatud kasutaja user_id antakse uuele kasutajale, on mulle teadmata. Tõenäoliselt mitte, sest nii läheb andmebaas peeti.
Algselt postitas Nohik Vaata postitustAhvi haalte tegemine Vieirale oli ka tore
Algselt postitas eika Vaata postitustJa Vieira on ju vänker.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustAga räägime Juvest ka? Pazzo või keegi tuleb siis jaanuaris?
“The objective would be a loan with a right to buy.”
Ma ei kujutagi ette, kas selline mängija võiks olla. Benzema (ebatõenäoline), Cassano (pm Milanis), Tevez (naerukoht) ja suht-koht asjalikke mehi vist rohkem polegi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar