Eks ta selline Martineze klassi vend ole. Ja minu teada mängib ta üsna sügaval, nii et teie peaprobleemi (ehk ründajat) ta väga ei lahenda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Algselt postitas Aílton Vaata postitustKas Matri mitte laenulepinguga(+väljaostuõigus) ei saabu?
Kommentaar
-
Annaks jumal, et Amauri hakkaks Parmas paugutama ja keegi loll ta suvel ära ostab. Matri kohta seisukoht puudub- Laenu eest Ariaudo ära andmine võib pikas perspektiivis loll tegu olla. Noh, väljaostu klausel on nii ja naa. ÄKKI on mehes sisu ja paugutab nagu noor jumal ja tegu on lihvimata teemantiga. Pigem küll mitte, aga never know.
Kommentaar
-
Oeh. Poolaja lõpus oldi niii niiii nii lähedal viigile. Ilus oleks olnud lõpetada poolaeg 2:2 seisul ja järgmisel poolajal siis kohe püüdma hakata seda võiduväravat.
Aga tundub, et Marchisio on tõesti nüüd ennast käima saanud. :P Väga hea. Eks ta aeti ka natukene vihale mõned minutid enne väravat, kui ta viitas kohtunikule, et Bovo mängis käega palli ja kohtunik andis selle eest Marchisiole kollase kaardi.
Matri esimest poolaega vaadates tundub küll, et tegu oleks nagu amauri2'ga.
Aga jah, 1pa teine pool andis usku, et Juve võib veel imet korda saata täna.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Ma hakkan vaikselt kahtlema kas Del Neri peab ikka selle hooaja vastu.
Nii valed otsused tema poolt..
Juvel varsti juba tekib vaikselt raskusi isegi Euroopa Liigasse pääsemisega.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
1. Kuidas tra sa võtad platsilt ära meeskonna ainsa loova pooliku (AA) ja paned asemele Momo. MOMO! MOHHAMED PUUJALG SISSOKO. (Villu Parveti häälega: ) Delneri? Delneri?
2. Mul on pohhuj, kes vasakkaitses mängib, aga Grossot ma ei taha enam iial seal näha. Krügeeraga sama lugu. Pange noor taanlane kaitsesse, sai ju hakkama küll.
3. Matri- mida perset?
4. Põhimõtteliselt on meeskond nii perses, et Iaquinta näib võimaliku päästeinglina.
5. Kui Calgiari vastu täispunktid ei tule, siis võib Delneri puhkama minna. Põhimõtteliselt täpselt sama sitt nagu eelmisel aastal.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitust1. Kuidas tra sa võtad platsilt ära meeskonna ainsa loova pooliku (AA) ja paned asemele Momo. MOMO! MOHHAMED PUUJALG SISSOKO. (Villu Parveti häälega: ) Delneri? Delneri?
2. Mul on pohhuj, kes vasakkaitses mängib, aga Grossot ma ei taha enam iial seal näha. Krügeeraga sama lugu. Pange noor taanlane kaitsesse, sai ju hakkama küll.
3. Matri- mida perset?
4. Põhimõtteliselt on meeskond nii perses, et Iaquinta näib võimaliku päästeinglina.
5. Kui Calgiari vastu täispunktid ei tule, siis võib Delneri puhkama minna. Põhimõtteliselt täpselt sama sitt nagu eelmisel aastal.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar