320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustF.rotti. Miks ei peaks rubel sellise koosseisuga probleeme tekkima? Miks peaksid nad Laziot kergelt võitma...veel enam üldse võitma. Nad on terve hooaja taga istunud ja vahtinud, et kotkad viimast hernest peast välja ei nokiks endisest suurklubist. rubentusest on saanud Itaalia keskmik. Luuserite punt in the MIDDLE of nowhere.
Kerge saak Rooma parimale jalgpalliklubile.
Kommentaar
-
Kuradi lasteaed olete ikka. Count ma võiksin siia 50 lk bette sellest serie A hooajast keevitada, mul on palju suurem monitor kui sul ka
Saaksin korralikult foorumi umbe tõmmata aeglase neti kasutajatele äkki, täiega lahe oleks eks...
F Tottile soovitaksin faktidele näkku vaadata, isegi kui Muslera suudaks täna 3 kingitust Juvele teha, oleks ta suures mastaabis ikkagi saavutanud juba rohkem kui sinu kogu suguvõsa viimase 300 aasta jooksul, ei ole vaja möliseda lihtsalt mölisemise pärast.
Üldiselt moderaatorid ärgake üles ja rookige see sõnnik ära siit... Normaalsetele itaalia jalka huvilistele ja Juventuse fännidele soovin head mängu vaatamist! Loodetavasti tuleb kiire(d) värav(ad) kui see ka peaks väravavahi eksimus või penalti või mis iganes olema, muidu võib kinniseks pusimiseks, kahjuks paljud Lazio kodumängud on olnud sellel hooajal sellised.
Kommentaar
-
ei saa jah aru, kas Del Neri ongi 0:0 mängule meeskonna meelestanud? kas on tabelikohaga nii rahul? on ju veel võimalusi
positiivne on muidugi näha et isegi Motta on piisavalt pädev, et Lazio ründajaid blokeeridaFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Salihamidzici platsile toomine tundus lõppevat suure kaosega, õnneks Pepe ja Lazio "superkaitsja" omavärav päästis päeva! Lazio mängjad on nüüd lendamas nagu tuvisitt autotuuleklaasile, mille mu suured kojamehed kohe minema pühivad! Väga imestan kuidas Lichtsteineri sugune kukk mängulõpuni vastu peab? Pea et iga mäng on ta väga agressivne mänguvälistes olukordades, aga karistada sitt raisk ei saa.
FORZAAA JUVEEEE!!!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar