Plaanitakse, plaanitakse aga hetkel ei ole veel kindlat vastast ja aega määratud. Kuidas seal Toriinos elu on kah muidu?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Torino on väga hea elamiseks..eelistaks igale teisele Itaalia linnale seda..veel on sümpaatsed Catania ja Genova näiteks. Mis jalgpalli puutub siis nagu võibolla võiks ette kujutada, et kodumängude ajal on tänavad mustvalgeid särke täis, siis seda tegelikkuses niiväga pole..samas stata on ka parajalt kesklinnast väljas ja St Alpi on hoopis äärelinnas..toriinokad ise kusjuures nii suured Juve fännid ei olegi..niipalju toriinokaid kui siin tunnen, kes ka jalka vastu huvi tunnevad, siis ollakse rohkem kas Toro või Interi fännid..Sel hooajal sai 4 mängu vaatamas käidud:vs Palermo 1-3 kaotus; vs Manchester City 1-1 viik;vs Genoa 3-2 võit viimaste minutite väravast;vs Chievo Verona 2-2 mannetu viik.Loodame järgmiselt hooajalt parimat.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustJa Lichtsteiner jääbki ostmata...kuna papp on otsas.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustJa Lichtsteiner jääbki ostmata...kuna papp on otsas.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Gazzetta andmeil tehti kell 8 õhtul 10 miljoniga Lazioga diil Lichtsteiner osas: http://www.gazzetta.it/Calcio/Calcio...06728646.shtml
Loodetavasti on hea mängija siis. Nüüd ma ei suuda Motta ostu loogiliselt üldse hinnata. Kas Grygerale antakse jalaga ja Brazzole ka? Enne oleks võinud Grygera varusse jätta kui see puujalg Motta osta. Sörensen oli ju hooaja vältel paremgi temast, kuigi naturaalne keskkaitsja,
Kommentaar
-
Algselt postitas Panso Vaata postitustNüüd ma ei suuda Motta ostu loogiliselt üldse hinnata. Kas Grygerale antakse jalaga ja Brazzole ka? Enne oleks võinud Grygera varusse jätta kui see puujalg Motta osta. Sörensen oli ju hooaja vältel paremgi temast, kuigi naturaalne keskkaitsja,
Kuid Motta diil mulle miskipärast meeldib. Jah, Motta eelmine hooaeg oli katastroof. Aga samas mina näen Mottas küll potensiaali, et ta teeb veel Cassanit/Maggiot/Balzarettit, kes kõik olid samas vanuses üsna keskpärast, kuid mängutarkuse lisandumisega tõusid Itaalia esikaitsjateks. Ma ei ütle, et see Motta puhul ka nii läheb, aga samas potensiaal on siiski olemas. Ja varumeheks olemiseks peaks Mottal ka praegu piisavalt skilli olema.
Teistest tulijates rääkides, siis Pepe diil on ka enamvähem OK, sest on teada, et saab korraliku töörügaja, kes on rahul ka vahetusmehe rolliga. No ideaalmaailmas oleks toodud siis mõni noor ja andekas või Gio tagasi, aga mis sa teed.
Q ja Matri tulek tähendab eeldatavasti, et nii IQ kui Amauriboinikov on minemas. Noh, mõlema mehe eest maksti küll selgelt üle, aga seal näiteks Quagliarella puhul on ka selged põhjused ja Matri ehk on isegi seda summat eelmise hooaja põhjal väärt.
Kommentaar
-
Ja üldiselt, võttes arvesse meedias räägitava ja eelduse, et juuni lõpuks tahetakse asjad lukku lüüa, hakkab meeskond justkui ilmet võtma.
__________________________Buffon
Liechtsteiner/(?)_____Bonucci______Chiellini_______Ziegler
___________________Pirlo___________Melo/(?)
Krasic_____________________________________Bastos/(?)
_________________Matri_____________? (tahaks siis Agüero kirjutada, aga ma olen kindel, et lõpetame Vuciniciga)
____________________Storari/Manninger
Motta___________Barzagli__________(laen?)____De Ceglie
_______________Marchisio_________Pazienza
Pepe__________________________________Martinez/Palladino/Lanzafame
______________Quagliarella________Del Piero
Lahkuvad või õigemini lahkuda võiksid Storari või Manninger, Grygera, Brazzo, Grosso, Tiago, Sissoko (kuigi Contele ta väidetavalt meeldivat, nii et mine sa tea), Melo (hea pakkumise korral), Gio (just co-owniti Parmaga), Iaquinta, Amauri ja ehk keegi unus nimekirjast.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitust____________________Storari/Manninger
Motta___________Barzagli__________(laen?)____De Ceglie
_______________Marchisio_________Pazienza
Pepe__________________________________Martinez/Palladino/Lanzafame
______________Quagliarella________Del Piero
Lahkuvad või õigemini lahkuda võiksid Storari või Manninger, Grygera, Brazzo, Grosso, Tiago, Sissoko (kuigi Contele ta väidetavalt meeldivat, nii et mine sa tea), Melo (hea pakkumise korral), Gio (just co-owniti Parmaga), Iaquinta, Amauri ja ehk keegi unus nimekirjast.
Melost rääkides, siis väidetavalt tahtsime Melo pooli saata ja Raul Meirelese vastu tuua. (Õnneks vist?) Pool polnud huvitatud. Aitab meile nendest portugali mängijatest, 2 x oleme juba ämbrisse astunud.
Mottast rääkides, noh jah, kõik võib olla, Balzat hindasin ma juba siis kui meil veel Capello treener oli ja olin väga vihane et ta minema lasime, serie b-s olles just mõtlesin, et hea tema ja chiellini näol meeskonnale noorendust luua Zambro ja Zebinade asemel. Aga nemad müüsid või andsid mängumehe lihtsalt ära. Samas paljud fännid väga ei nukrutsenud ja peab tunnistama, et alles Palermos vaikselt leidis oma mängu. Aga on meil aega Mottaga nii oodata ja kui sveitsi äss on ees, siis pole ju mänguaega ka...selle pärast mõtlengi, et ok, jätame grygera varusse, eeldusel et Lichtsteiner katki ei lähe ja laename Motta kuhugi aastaks vms.
Kommentaar
-
Noniii, jaanipidu oli lõbus. Homme siis cokcyle külla.
Igatahes...kollased uudised räägivad, et rubentuss on tõesti 10 millise hinna saanud. Samas räägitakse, et Lichsteiner maksab ise puuduva 2 milli, et saaks sinna perse kukkunud homokarja hüpata. Palju õnne talle igatahes. KUID see on kolla möla ennem homset.
Ma ise soovin siiskim et Muslera ja Lichsteineri sugused persed võiks ikkagi nahhui tõmmata....Lotito asendab nad palju efektiivsemate meestega. Meil on ju ikkagi rohkem raha. Ja hetkel tundub, et meil on rohkem raha kui isegi printeril.....nutma ajab kui perses see Milaano klubi on....rubentuss on muidugi ammu maha kantud.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar