320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitustkaotus ikka tuli, 1-2 normaalajal
Kommentaar
-
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustärge nussige nii. Meil on Rossi jaoks raha vaja.
Kommentaar
-
Ei välistaks ka Juve sekkumist Rossi ostmisel. Eelmine suvi juba üritati, aga ei saadud hakkama ja siis piirduti Mirkoga. Nüüd läheb DP minema ja kui Boriello ka, siis äkki tuuaksegi just Rossi kohale, või noh....kelle koha Rossi Romas võtab, ehk et toome järgmise pingipoisi Romast siia põhisse
Kommentaar
-
Ma usun, et Juve Rossit püüdma ei lähe. Vähemalt praeguse 451/433 puhul ma Rossile kohta ei näe. Tipuründajana eelistab Conte vast mõnda suuremat keha, kes suudab palli hoida ja jagada (praegu siis Matri ja Borr) ning äärel Rossi (vist?) mänginud pole ja tema istutamine Pepe kohale oleks üsna suur risk, mida antud summa eest võtta.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustning äärel Rossi (vist?) mänginud pole
e: viide Rossi positsioonile http://www.giusepperossi.net/ , ja nii palju kui neid tema mänge vaadanud olen, siis kõige efektiivsem on ta olnud ikka seal vasakul äärel palliga driblades, mitte söötu ootava tipuründajanaFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Pingil konutab. Kui sealgi. Ei oska mängida noh.
Juve peaks endale suveks sättima Dzeko, bosnialane oleks väga hea tipurünne - suur ja võimas. Ka Torres oleks huvitav variant, kuid tema on joppamise peale minek ja hind on samuti küsimärk. Muidugi oleks alati tore endale Teveze sugune töökas mees edurivvi saada, kuid mehe iseloom seab siin mõned piirid."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMõlemad puuduvad jah. Loodame siis Nocerino peale. Või Muntari. Või Mesbah.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar