Türgist rääkides, siis eelmise hooaja Türgis veetnud Melo on läbirääkimisel Venemaale liikumise osas, uueks klubiks Moskva Spartak. Väidetavalt on klubi asjapulgad just täna kohtumas Marottaga.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Viimased uudised:
Ründajatest on kandidaatideks hetkel Torres,van Persie, Destro ja uuena on tulnud juurde Mandžukici nimi.
Verratti tundub hetkel liikuvat hoopis Napoli ridadesse.
Natuke teevad muret Marrotta viimased sõnad:Il colpo in attacco ci sarà, ma senza follie: "Non cerchiamo star, non abbiamo bisogno di top player, ma di giocatori funzionali al progetto.
Ehk siis staari ei otsitagi, vaid mängijat kes sobiks nn antud projektiga..kahtlane.
Kaitsesse tundub praegu ka veel klassiga nimega kandidaate jätkuvat: läbi on käinud Bruno Alves,Bosingwa ja Kolarov
Ja Matri tundub, et on minemas..
Parla Giovinco:
"Non vedo l'ora. Sono davvero molto contento. Ora penso all'Europeo ma non vedo l'ora di rientrare alla Juventus".
Loodame, et saab palju mänguaega ja saab hakkama !!
Kommentaar
-
Algselt postitas Juventino27 Vaata postitustNatuke teevad muret Marrotta viimased sõnad:Il colpo in attacco ci sarà, ma senza follie: "Non cerchiamo star, non abbiamo bisogno di top player, ma di giocatori funzionali al progetto.
Ehk siis staari ei otsitagi, vaid mängijat kes sobiks nn antud projektiga..kahtlane.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Dopo tante voci, finalmente l'ufficialità: Marco Verratti resta al Pescara. Niente Milan, Inter o Juventus: Verratti giocherà ancora nel Pescara.
Tüng kõigile ja ei tehtud isegi seda 50% deali kellegagi..iseenesest muidugi Pescarale igati kasulik ka, sest vaevalt, et mehe hind langema hakkab tuleval hooajal serie a-s mängides. Samas oleks mansaga, kust läksid ära Insagne ja Immobile suhtkoht ime püsima jääda.
Kommentaar
-
Mandzukici asi ka ühe konkreetsemaks muutumas..räägitakse mängija+raha deal-ist Wolfsburgiga ja mängijatena siis teadagi kas Elia (saksamaal hästi hakkama saanud), Krasic või Matri. Isiklikult ma ei näe selles mehes küll Juve särgi kandjat hetkel eks see värav Itaalia vastu rohkem selle eufooria tekitas, aga seda suutis Zenjov ka muide.
Cavani ? = Giovinco+Matri+15M (mõistlikum pakkumine, aga ikkagi ma kahte ründajat ei annaks)
Kommentaar
-
vahepeal:
Immobile co-owni uuendati, vist on Genoa teha ja otsutada, et kas pallib järgmisel aastal seal või kuskil (a la Pescaras) laenul.
1/2 Ekdali müüdi maha Cagliarile
1/2 Taideri* müüdi maha Bolognale
* Taider=ametlikult kõige kummalisem lüke Juves.
jaanuar2012. Bologna ostab 1/2 Sörenseni 2,5m€ eest, Juventus ostab 1/2 Taideri 2,5m€ eest
juuni2012. Bologna ostab 1/2 Taideri tagasi.
Kui see pole mingi kummaline loova raamatupidamise lüke, siis ma olen budulojus.
Kommentaar
-
Kui siin Mandzukicist räägiti... viimane olevat keeldunud Juventuse ja PSG pakkumistest, eelistab mängimist Bayerni eest.
Kommentaar
-
Kui Lucio asi on tõsi, mis tundub olema, siis esimene väga ebasümpaatne üleminek sel suvel. Milleks meile see seria A seitsmenda meeskonna vanur ? Ta ei meeldi fännidele, mängib iga hooajaga järjest kehvemini jne. Ja olen ka seda meelt, et Bonuccit ei tuleks ära anda mingite Bruno Alveste või Hummelsite vastu..EM-il on ta väga hästi hakkama saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Juventino27 Vaata postitustKui Lucio asi on tõsi, mis tundub olema, siis esimene väga ebasümpaatne üleminek sel suvel. Milleks meile see seria A seitsmenda meeskonna vanur ? Ta ei meeldi fännidele, mängib iga hooajaga järjest kehvemini jne.
Samas mulle meeldib seesuvine Interitrollimine. Kõigepealt Islatõmme, nüüd äkki tuleb Luciolüke ja sisuliselt võiks Juve Destro ka ära tuua. Oleks täismäng.
Algselt postitas Juventino27 Vaata postitustJa olen ka seda meelt, et Bonuccit ei tuleks ära anda mingite Bruno Alveste või Hummelsite vastu..EM-il on ta väga hästi hakkama saanud.
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustPäeva pakkumune tuleb Torinost, kus kohalik Juventus pakkunud olla Milano Interist ära karanud Luciole kaheaastast lepingut hooajapalgaga 2,3 miljonit. Tra, seal trükitakse eurosi või? See on muidugi poolkõva kõlakas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar