320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Türgist rääkides, siis eelmise hooaja Türgis veetnud Melo on läbirääkimisel Venemaale liikumise osas, uueks klubiks Moskva Spartak. Väidetavalt on klubi asjapulgad just täna kohtumas Marottaga.

Kommentaar

Ameerika tuur mis oli plaanitud, mille kulminatsiooniks mäng Real Madridi vastu, jääb ära, et anda mängijatele puhkust enne uue hooaja algust, ühtlasi peetakse Napoli vastu superkarika mäng augustis ja juba juulis Timmu Trofee Interi ja Milani vastu,

Kommentaar

Viimased uudised:
        Ründajatest on kandidaatideks hetkel Torres,van Persie, Destro ja uuena on tulnud juurde Mandžukici nimi.
        Verratti tundub hetkel liikuvat hoopis Napoli ridadesse.
        Natuke teevad muret Marrotta viimased sõnad:Il colpo in attacco ci sarà, ma senza follie: "Non cerchiamo star, non abbiamo bisogno di top player, ma di giocatori funzionali al progetto.
        Ehk siis staari ei otsitagi, vaid mängijat kes sobiks nn antud projektiga..kahtlane.
        Kaitsesse tundub praegu ka veel klassiga nimega kandidaate jätkuvat: läbi on käinud Bruno Alves,Bosingwa ja Kolarov
        Ja Matri tundub, et on minemas..

Parla Giovinco:

"Non vedo l'ora. Sono davvero molto contento. Ora penso all'Europeo ma non vedo l'ora di rientrare alla Juventus".

Loodame, et saab palju mänguaega ja saab hakkama !!

Kommentaar

Üks utoopiline spekulatsioon on veel, et pakutakse Napolile 40M+Giovinco+Matri aga no see deal tundub lauslollusena ja Marrottast seda ei usu. Läheks pigem sinna klassi kus Inter sai Eto'+50M Zlatani eest..

Kommentaar

Algselt postitas Juventino27 Vaata postitust
            Natuke teevad muret Marrotta viimased sõnad:Il colpo in attacco ci sarà, ma senza follie: "Non cerchiamo star, non abbiamo bisogno di top player, ma di giocatori funzionali al progetto.
            Ehk siis staari ei otsitagi, vaid mängijat kes sobiks nn antud projektiga..kahtlane.
            Elu ju näidanud, et need raske raha eest ostetud maailmastaarid kipuvad läbi põlema. Eks vist ollakse sellest tüdinenud
            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Kommentaar

Jah, kaks kääbust veel ja ongi multifilmikangelaste gäng koos. Barca asemel on uued Frodod.

Kommentaar

Dopo tante voci, finalmente l'ufficialità: Marco Verratti resta al Pescara. Niente Milan, Inter o Juventus: Verratti giocherà ancora nel Pescara.
                  Tüng kõigile ja ei tehtud isegi seda 50% deali kellegagi..iseenesest muidugi Pescarale igati kasulik ka, sest vaevalt, et mehe hind langema hakkab tuleval hooajal serie a-s mängides. Samas oleks mansaga, kust läksid ära Insagne ja Immobile suhtkoht ime püsima jääda.

Kommentaar

Mandzukici asi ka ühe konkreetsemaks muutumas..räägitakse mängija+raha deal-ist Wolfsburgiga ja mängijatena siis teadagi kas Elia (saksamaal hästi hakkama saanud), Krasic või Matri. Isiklikult ma ei näe selles mehes küll Juve särgi kandjat hetkel eks see värav Itaalia vastu rohkem selle eufooria tekitas, aga seda suutis Zenjov ka muide.
                    Cavani ? = Giovinco+Matri+15M (mõistlikum pakkumine, aga ikkagi ma kahte ründajat ei annaks)

Kommentaar

vahepeal:
                      Immobile co-owni uuendati, vist on Genoa teha ja otsutada, et kas pallib järgmisel aastal seal või kuskil (a la Pescaras) laenul.
                      1/2 Ekdali müüdi maha Cagliarile
                      1/2 Taideri* müüdi maha Bolognale

* Taider=ametlikult kõige kummalisem lüke Juves.
                      jaanuar2012. Bologna ostab 1/2 Sörenseni 2,5m€ eest, Juventus ostab 1/2 Taideri 2,5m€ eest
                      juuni2012. Bologna ostab 1/2 Taideri tagasi.
                      Kui see pole mingi kummaline loova raamatupidamise lüke, siis ma olen budulojus.

Kommentaar

Kui siin Mandzukicist räägiti... viimane olevat keeldunud Juventuse ja PSG pakkumistest, eelistab mängimist Bayerni eest.
                        München - An Interessenten mangelte es Mario Mandzukic nach seinen drei EM-Toren nicht. Doch der Kroate hat sich selbst gegen Juventus Turin und Paris Saint-Germain entschieden - wegen Bayern.

Kommentaar

lol@ keegi arvab et Mandzukic on reaalselt klubitasandil tippklubi materjal.
                          Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Päeva pakkumune tuleb Torinost, kus kohalik Juventus pakkunud olla Milano Interist ära karanud Luciole kaheaastast lepingut hooajapalgaga 2,3 miljonit. Tra, seal trükitakse eurosi või? See on muidugi poolkõva kõlakas.

Kommentaar

Kui Lucio asi on tõsi, mis tundub olema, siis esimene väga ebasümpaatne üleminek sel suvel. Milleks meile see seria A seitsmenda meeskonna vanur ? Ta ei meeldi fännidele, mängib iga hooajaga järjest kehvemini jne. Ja olen ka seda meelt, et Bonuccit ei tuleks ära anda mingite Bruno Alveste või Hummelsite vastu..EM-il on ta väga hästi hakkama saanud.

Kommentaar

Kui Lucio asi on tõsi, mis tundub olema, siis esimene väga ebasümpaatne üleminek sel suvel. Milleks meile see seria A seitsmenda meeskonna vanur ? Ta ei meeldi fännidele, mängib iga hooajaga järjest kehvemini jne.
                                Beppe on öelnud, et kaitseliini täiendamiseks raha pole. Kuid samas läheks vaja (kesk)kaitseliini veel ühte varumängijat. Ilmselgelt tasuta sa noori ja pädevaid mängijaid ei saa. Luciolükkel oleks selles plaanis pädevust küll. Väljaarvatud seik, et Lucio on terve liiga ebasümpaatseim mängija.

Samas mulle meeldib seesuvine Interitrollimine. Kõigepealt Islatõmme, nüüd äkki tuleb Luciolüke ja sisuliselt võiks Juve Destro ka ära tuua. Oleks täismäng.

Ja olen ka seda meelt, et Bonuccit ei tuleks ära anda mingite Bruno Alveste või Hummelsite vastu..EM-il on ta väga hästi hakkama saanud.
                                Bonuccit ei anna keegi ära ja vaevalt see on kunagi ka päevakorras olnud.

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                                Päeva pakkumune tuleb Torinost, kus kohalik Juventus pakkunud olla Milano Interist ära karanud Luciole kaheaastast lepingut hooajapalgaga 2,3 miljonit. Tra, seal trükitakse eurosi või? See on muidugi poolkõva kõlakas.
                                Trükitakse eurosid? Interil ja Milanil oli eelmise hooaja eel Juventusest ca 50m€ võrra suuremad palgafondid. Igati ju loogiline, et Juvel on nüüd CLi saades palkade osas kasvuruumi ning Milan ja eriti Inter peavad vööd koomale tõmbama.

Kommentaar

Working...
                                X