320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Zonalmarking võttis asja päris hästi kokku:

    A goalless draw was never assured as Fiorentina went close on an number of occasions, but the 0-0 was always a possibility simply because of the lack of attacking players in the final third. Giovinco and Ljajic were given huge creative responsibility – Ljajic was brighter yet typically frustrating, offering good movement and clever dribbling, but being booked for diving and missing the game’s best chance.

    Fiorentina were more positive and better in almost every area. Pizarro outshone Pirlo, the wing-backs played higher up the pitch, the two forwards were more involved, there was more attacking urgency from the centre-backs.

    Juve were underwhelming, but illustrated why they’re on such a long unbeaten run with a battling, committed display.
    Korralik poacher on mees, kes eile mängust puudu oli. Ljajic sai supervõimaluse, aga Buffon suutis end väravas päris suureks võluda, mistõttu maad mööda palli ainult mööda oligi võimalik lüüa ja sellega sai ka Adem hakkama
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

    Kommentaar


      Algselt postitas Panso Vaata postitust
      Noh Eika, enne aasisid mind seal, et minu idee korral "teeme Zeniiti", aga nüüd kritiseerid ka pooli vendi seal, eesotsas Gio ja Pirloga..
      Vaata. Ma pole kunagi öelnud, et ründajat ei lähe vaja ja praegune olukord on super. Ma proovin seletada seda, et asi pole nii lihtne kui sa ette kujutad. Esiteks on klubil finantsolukord, mida ta peab järgima- praegune eesmärk on siiski tiim järgmise aasta perspektiivis nulli tootma panna. Financial Fair Play`n`shit junõu. Teiseks võib see tiimi sisekliima totaalselt uppi lüüa, kui me toome ründaja, kes saab teistest mängijatest 2-3 rohkem palka. Vaatame kasvõi igasuguseid PSGsid ja Citysid, kus täkkude palga ülemaksmine on loonud olukorra, kus nad peavad lambijorssidele überpalka maksma, et tiimis vähegi tasakaalu oleks. Praegune olukord on selline, kus nt Mirko saab alla 3m€ ja Gio 1,5m€. Kui tuua juurde Dzeko vähemalt kaks-kolm korda kõrgema palgaga ja oletame, et Dzeko pole neist mänguliselt kaks-kolm korda parem, siis hakkab tiim ussitama.

      Kommentaar


        Vähe tundub, et meeskonnas valitseb meeleolu "küll see värav ja võit ära tuleb." Eile ei suutnudki meeskond end korralikult kokku võtta ja sellist "lähme paanikasse ja lähme uljalt peale" olukorda ei tulnudki (nagu Chelsea ja Genoa vastu end kokku võeti). Kottisaamine on lähemal kui kunagi varem- peaasi, et see kollaps Šahtjorri vastu ei tule.

        Kommentaar


          Kas poleks mitte hea vahepeal üks kaotus vastu võtta. Siis kaoks see "küll see võit tuleb" mentaliteet ära.

          Kommentaar


            Algselt postitas zelee Vaata postitust
            Kas poleks mitte hea vahepeal üks kaotus vastu võtta. Siis kaoks see "küll see võit tuleb" mentaliteet ära.
            Äää muretse, küll Zeman Rubentussidel suu lõplikult lukkutõmbab!
            sigpic

            Kommentaar


              45 - Yesterday Juventus had a possession figure under 50% for the first time in a Serie A game since May 2011 (45 games). Outplayed.
              Opta ‏@OptaPaolo

              Kommentaar


                Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                Äää muretse, küll Zeman Rubentussidel suu lõplikult lukkutõmbab!
                Nagu EnriikeRoma eelmisel aastal?

                Last edited by eika; 27.09.12, 14:32. Põhjus: .gif on ägedam

                Kommentaar


                  Hahaa. Hea töö, eika!

                  Kommentaar


                    kõige lõbusam on muidugi, et Juventuse offical feissbuuk peidš postitas samasisulise pildi tunnike tagasi

                    Kommentaar


                      ehe..sealt meenuski.

                      Kommentaar


                        Lits ja Kuningas peaks eeldatavalt platsil päris palju kokku saama, et tõotab retsi mängu.

                        Edu ka Roma omadega plõksimisel, küll tuleb hetk kui seda sööma hakkate. Siis mitte nuta palun ja korralikult alla neelata

                        Kommentaar


                          Abitreeneril vist ka seadusega väikesed jamad
                          Inter - ausaim klubi Itaalias.

                          Kommentaar


                            Jeah, Carrera kohtukeiss käimas. Seekord mitte seoses palliplatsijamadega vaid surmadega lõppenud liiklusõnnetuse osas. Müstika, kui palju mänguvälist kammi võib ühel hooajal olla.

                            Keskkaitses. Bonucci osalemine lahtine vigastuse tõttu, asendaja oleks tõenäoliselt Marrone (Marrone oli hooaja alguses keskkaitses täiesti ok ja arvestades seda, et viimastes mängudes on Pirlo täiesti kinni võetud, siis kuluks ka kaitseliini üks palliga pädev mängija ära. Oleks päris põnev lahendus).
                            Paremäärel. Licht vs Isla vs Caceres. Esimene oleks 110% hingega asja juures (Licht võtab seda Romaviha ikka väga tõsiselt), teine vägistaks oma äärel Balzarettit ja kolmas ehk oleks pädevaim Totti nullimiseks. Kõik kolm on võimalikud lahendused.
                            Keskpoolikus. Pirlo vs Pogba. Pirlo on viimastes mängudes kohutav olnud, samas Pogba ettevaatlik, aga põnev. Pigem siiski oleks Pogba liiga suur risk, kuid minesatea.
                            Ründes. Mirko koht on lukus. Kõrvale siis kandideerivad põhiliselt Quagliarella ja Matri (arvestades viimase aja "Kõik mängijad saavad mänguaega loogikat" ja Matri pikka pingilolekut, siis võiks Matri ehk isegi kohasoosik olla). Gio on kohutav olnud ja Bendtner ehk pole valmis- et vaevalt nemad hetkel algkoosseisu kandideerivad, kui minesatea.

                            Muidu klassikaline.

                            Ja Moggil on ka oma nägemus, mida ta mängult loodab: “Speriamo finisca 6-0 a favore della Juve così imparano a fare i furbi. A Roma c’è qualcuno che fa il furbo e si chiama Zeman. Pure con Ciro Ferrara ha tentato di mettere in piedi il solito giochino. Mi auguro che la Juve in campo gli dia una bella lezione di calcio”.

                            Kommentaar


                              Eika, kas saaksid tõlkida selle osa, mis puudutab Ciro Ferrarat? Jääb asja point veidi arusaamatuks.

                              Kommentaar


                                guugel tränsleidi põhjal pakuks: Sarnaselt Ferrarale on Zemanil mängujoonis paigas.
                                Ehk otseselt pole Ciroga midagi pistmist.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X