kohustuslik võrksärgipilt ka.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
La Juventus Football Club ha comunicado el día 3 de enero de 2013 al Athletic Club que, conocedores de que Fernando Llorente concluirá su etapa el 30 de junio de 2013 en nuestro Club, iniciará negociaciones con el citado jugador para incorporarle a su disciplina.
Juventus Football Club informed Athletic Club on 3 January that, knowing Fernando Llorente will end his time at our club on 30 June, 2013, they will begin negotiations with the player to incorporate him into their squad.
töö käib. hetkel küll suve suunal, aga ma tunnetan asja taga loogikat: Llorente ütles meile "jah" ja ta tuleks juulis igaljuhul. Võtke meie n miljoni euro suurune pakkumine vastu ja saate midagigi mehe eest. (mis muidugi ei tähenda, et lõppeks võib bask brittide juures maanduda)
Kommentaar
-
Juventus (3-5-2):
Buffon
Barzagli, Bonucci, Peluso
(Paar päeva klubi juures olnud Peluso pannakse kohe algkoosseisu, kuid mitte äärele vaid keskkaitsesse. Aga Caceres*? Aga Marrone? #kummaline)
Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, De Ceglie
(Padoin alustab Isla* asemel, Pogba Vidali asemel ja fännide poolt mahakantud De Ceglie Peluso asemel. #vägakummaline)
Matri, Giovinco.
(Mirko vigane ja selles plaanis loogiline)
Üldiselt tänane kümne itaallasega algkoosseis paberil väga hea välja ei näe. Aga küllap/loodetavasti Conte teab.
* muidugi olid Isla ja Caceres ühed vähesed, kellest pühade ajal imbusid välja läbupildid. Äkki on nende pingitamise tagamaad seal, mine sa tea.
Kommentaar
-
Punane kaart, penalt , kõik viled Juventuse kasuks. Tegi mis see Valeri teha suutis, aga ei suudetud sporti peatada. Juventusele kuseti pähe lasti alla ja pandi taha. Isegi +7 lisaminutit ?????????? (WTF??) ei suutnud Räbaltussi päästa. Pange oma hooraputs põlema ja palju õnne!
FORZA JALGPALL!!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
See kohtunike JUVE lembus on ikka väga hämmastav, kusjuures mul oli lõpus sama mõte, et +4 lisaminutit aga mängida lasti vaat, et kaks korda rohkem, oleks see viigikoll tulnud järjekordselt viimasel sekundil, siis ma ei tea ...lasta niiviisi veel rünnata vähemuses meeskonna vastu?
Igatahes kordaläinud päev! Õhtune Roma võit oleks ainult kirss tordilsigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustSee kohtunike JUVE lembus on ikka väga hämmastav, kusjuures mul oli lõpus sama mõte, et +4 lisaminutit aga mängida lasti vaat, et kaks korda rohkem,..
Kommentaar
-
Algselt postitas cru Vaata postitustmängiti +6 min, millest 2 min kulus Marchisio platsilt ära viimisele. Penalt oli õige, punane oli õige.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas cru Vaata postitustmängiti +6 min, millest 2 min kulus Marchisio platsilt ära viimisele. Penalt oli õige, punane oli õige.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar