Kas neid küsimusi ei peaks hoopis Moratti & Co. käest küsima?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Algselt postitas KihnuViive46 Vaata postitustKas neid küsimusi ei peaks hoopis Moratti & Co. käest küsima?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustpostitasin video ka. got nothing but love for my nigga Paul. MY NIGGA! ootan, et Raiola teda Milani suunal liigutama hakkaks.
mõelge, kui ta oleks praegu Milanis ... god ... I mean, Balotelli. goddamit. Serie A oleks Milanile nagu Tori Blacki filmograafia.
e: ja teemasse ka, nimelt pidavat kõige hullemad ja geimad fännid olema juventuses või milanis, niiet siin tõesti pada sõimab katelt ja juventusel oli tiitleid 23-24. küsige zemani käestFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustVähemalt filmimaitse on paigas, kahju et ta juba kolme kordseks emmeks on saamas niiet väga uusi filme filmograafiasse ei tuleThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKahe.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas mehukati Vaata postitustPäris humoorikas on lugeda, kuda Interi ja Milani fännid siin nutavad. Ise samuti olite ühed süüdlased ju. See, et me oleme nüüd teenitult võtnud oma 29 tiitli, mmmh ma ei näe selles küll midagi halba. Me kandsime oma karistuse ära ja nüüd teenitult naudime vilju.
Meie oleme süüdi!?! Seda arvate Teie, sabas-lonkijad, et olete ausalt tiitli võitnud! Juve ei võida midagi ausalt! Teil on psühh Moggi pundis, sellest juba piisab!Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas KihnuViive46 Vaata postitustLõpp on kõige parem kui Agnelli sahmaka vett kaela saab
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustSittagi sa postitasid.
mis tunne on olla foorumi Aronica? ma zlataneerin.
Kommentaar
-
Ei no tulemus on muidugi ilus. Minu arust see 31. tiitli teema on õige, mängijate jaoks. Aga mul, juve fännina, mis jääb kripeldama on see, et päris palju võite on tulnud pennude pealt. Mitte, et need poleks väljateenitud vaid lihtsalt see realiseerimine mängust ja viimasel ajal isegi võimaluste tekitamisega on tõsiseid probleeme.
Ning ma ei tea kuidas teistele tundub, aga imo see truuberites veesõja mängimine on nagu vähe gei v nii, jätk mingi harlem shake'i pasale? Kui nii siis oma turundusega, või mis iganes seda moodsate asjadega kaasaminemist nimetatakse, on küll liiale mindud. Po moemu tak.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMilline Milani fänn nutnud on? Jasper ainult viskab Pogbale respecti esimunni suunas sülitamise eest.
Algselt postitas martinka Vaata postitustEi no tulemus on muidugi ilus. Minu arust see 31. tiitli teema on õige, mängijate jaoks. Aga mul, juve fännina, mis jääb kripeldama on see, et päris palju võite on tulnud pennude pealt. Mitte, et need poleks väljateenitud vaid lihtsalt see realiseerimine mängust ja viimasel ajal isegi võimaluste tekitamisega on tõsiseid probleeme.
Algselt postitas martinka Vaata postitustNing ma ei tea kuidas teistele tundub, aga imo see truuberites veesõja mängimine on nagu vähe gei v nii, jätk mingi harlem shake'i pasale? Kui nii siis oma turundusega, või mis iganes seda moodsate asjadega kaasaminemist nimetatakse, on küll liiale mindud. Po moemu tak.
ps. Viimati võitis Juve kolm Scudettot järjest kolmekümnendatel. Järgmiseks aastaks kõva väljakutse.
Kommentaar
-
Algselt postitas martinka Vaata postitustNing ma ei tea kuidas teistele tundub, aga imo see truuberites veesõja mängimine on nagu vähe gei v nii, jätk mingi harlem shake'i pasale? Kui nii siis oma turundusega, või mis iganes seda moodsate asjadega kaasaminemist nimetatakse, on küll liiale mindud. Po moemu tak.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar