Algselt postitas karl91
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Algselt postitas count Vaata postitustMis on naziol ja Roomal pistmist? C*nte on sitaratas , sellise b liiga klubilt kellad saada on ikka väga häbi. PS!!! See EI OLE jinxFORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
FORZA ANCHE SAMP E GENOA
Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”
Kommentaar
-
Krdi neetud paik see Olimpico jah....Aga noh joppas, et viigiga välja tulime....vaimu silmis ma lootsin ja ootasingi sellist väravat Llorentelt...ja õnneks tuligi ära.
Buffon oli ikka suht kohutav täna...tea kas sellise hetke vormiga ta oleks need ulme tõrjed ära teinud mida Storari tegi....Hea ikka, kui nii tasemel varu vv varnast võtta.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Nii lugesin kogu kokkuvõtte läbi! Ühesõnaga Reja pani juve muru sööma. Oli lõpus ka penalti olnud, aga noh kohtunik "ei näinud"
Tervitused siis minu lemmikutelt Rejalt ja Candrevalt! Imege!!!!!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustNii lugesin kogu kokkuvõtte läbi! Ühesõnaga Reja pani juve muru sööma. Oli lõpus ka penalti olnud, aga noh kohtunik "ei näinud"
Tervitused siis minu lemmikutelt Rejalt ja Candrevalt! Imege!!!!!!!!!!
Kus sa lõpus penaltit nägid??Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Laziole oleks pidanud penalti andma, kuna üks Juve vend(akki oli Bonucci) arvas, et mängib käsipalli kastis, aga noh kohtunik vaatas, et Laziol pole õnne, et üks latt, posti järel ja ma ei hakka ka siin ajalugu muutma. Peab leppima viigiga ja samas Juvet peab, kui sõpra võtma...küll peale Rooma derbyt teile need 3 punkti tagasi anname.
Ning alati saab kõvatada ja öelda, et see Juve kes mängis Lazioga oli 1 string....võrreldes coppa Juve rioma vastu. Conte ju ilmselgelt puhkas tuumikut Lazio mänguks.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustLaziole oleks pidanud penalti andma, kuna üks Juve vend(akki oli Bonucci) arvas, et mängib käsipalli kastis, aga noh kohtunik vaatas, et Laziol pole õnne, et üks latt, posti järel ja ma ei hakka ka siin ajalugu muutma. Peab leppima viigiga ja samas Juvet peab, kui sõpra võtma...küll peale Rooma derbyt teile need 3 punkti tagasi anname.
Ning alati saab kõvatada ja öelda, et see Juve kes mängis Lazioga oli 1 string....võrreldes coppa Juve rioma vastu. Conte ju ilmselgelt puhkas tuumikut Lazio mänguks.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Mitte Buffon ei viitsinud lõpuni mängida vaid Klose tegi oma tööd nagu maailmaklassi ründajale kohane, lihtsalt Luigi ei jaganud piiti ja nii ta läks.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Mitte ei saa aru sellest Vucinic-Guarini saagast. Mehel oli ju hooaeg-kaks tagasi võimalus valida: Juve või Inter ja valis Interi. Nüüd järsku tahab Juvesse ? Ei meeldi üldse see mõte et selline vend tuuakse ja oleks ta siis vähemalt vormiski. Vucinici võiks ehk maha müüa küll, aga kas peab just Interisse on iseasi. Thohir ilmselgelt jäi palmi all puhates natuke magama ja nüüd vist proovitakse mercatot päästa. Eks Marottal on jälle mingi kaval tagamõte varuks mida keegi peale tema ei näe..
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustLeia pildilt inetu pardipoeg.
Kommentaar
-
Algselt postitas #11 Vaata postitustSa mõtled seda neegrit kes Barzaglist vasakul on?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustLeia pildilt inetu pardipoeg.So self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar