Meeskond ongi hea. Candreva mängib juba kolme eest korraga. Aga mis vahet sellel on. Meie treeneriks on habemega pelmeen ja siit ei tule mingit tillikastet.....siit saab tulla vaid üks mulatist koll su uksele, võmp pihus küsides "You need mayonnaise in your back door?"
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitust
Barzagli osas ma nii kindel poleks. Suveks on mees 34 ehk parimad aastad karjäärist on vast läbi ja nüüdne pea pooleaastane eemalolek on niisamuti ohumärk. Arvestades kui palju on Juventust viimasel ajal keskkaitsjatega seostatud, siis näib, et Juventuse juhtkond mõtleb sarnaselt. Lisaks on oma järge ootamas ka Empoli Rugani.
Algselt postitas eika Vaata postitust
Storari osas on küsimus, et kas äkki poleks aeg Leali ära tuua. Noh, noormees saaks treenida Juventusega (loe:Buffoniga) ning miinimumgraafiku puhul mõned Coppa ja muud ebaolulised mängud kirja. Võimalik, et tuleks rohkem kasuks kui teist aastat Serie A tabelilõpuklubis pallida. Kui Leali toomine teema pole, siis loomulikult võiks ja peaks Storariga jätkama.
Algselt postitas eika Vaata postitustJa mis sul Rubinho vastu on? Ei näe küll põhjust, miks kolmandaks väravavahiks peaks raiskama mõnda noort või pädevamat mängijat. Ehk kui monokulm veel viitsib pingil tiksuda, siis las laksab samamoodi edasi.
Algselt postitas eika Vaata postitustPepe juhtum on ka omamoodi. NBAs on tavaliselt pingi otsas kaheteistkümnendaks mängijaks olematatute oskustega mängumehed, kelle peamiseks ülesandeks on juubeldamine pingil ning riietusruumis oma mölaga meeskonna lõbustamine. Ma ei teagi, kas jalgpallis ka sellisel eesmärgil mängijaid palgal hoitakse, aga Pepe on seni antud rolli suurepäraselt välja mänginud. Mingi olematu palga eest võiks ta ju samamoodi edasi tiksuda ja dzõuke rebida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustMa ei tea kas ma juba seda maininud olen, aga istuge kõik endale Maiconi majoneesine võmp sisse kes kahtlesid Allegri võimetes. Teades, et ta oli suvel lähedal Lazioga liitumisele on veel eriti kurb. Meeskond on meil hea ja istuksime mugavalt teisel kohal praegu. Aga mis seal ikka...Lotito stiil ongi selline.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Ma valisin 2 õlut, rummikoksid ja sauna Piolinwa tsirkuse asemel. Big success!!!!!!!
Kas Marchetti oli kloun? Keegi Laziost üldse hea oli?
Õnnitlused Piolinwale!!!!!!!!!Never forget!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustMa valisin 2 õlut, rummikoksid ja sauna Piolinwa tsirkuse asemel. Big success!!!!!!!
Kas Marchetti oli kloun? Keegi Laziost üldse hea oli?
Õnnitlused Piolinwale!!!!!!!!!Never forget!!Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Juventino27 Vaata postitustEile vedas, aga Padoinisugused tõmbavad meeskonna keskmist taset alla. Tänapäeval 10kesi 11 vastu üldjuhul edu ei saavuta.Sinust niigi ei ole väljakul mitte mingit kasu ja siis sa võtad veel rumala punase kaardi ka. Sel hooajal võib iga kobistatud viik või kaotus määravaks saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustNoh, kui Asamoah kõrvale jätta, siis on viimastel aastatel vasakkaitses mänginudki ainult Padoinisugused ehk vaikselt hakkab olukorraga harjuma. Ma olen pikemat aega rääkinud, et Juventuse vasakkaitse/wingbacki positsioon on neetud koht. Viimase viie aasta jooksul on antud kohal mänginud Grosso, Traore, de Ceglie, Motta, Chiellini, Ogbonna, Estigarribia, Giaccherini, Peluso, Isla, Asamoah, Evra ja Padoin (vasakkaitses vist ka Grygera ja Sörensen ning Ziegler vist ei saanudki Juve ridades mängu kirja?). Võta üht ja viska teist.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustNoh, kui Asamoah kõrvale jätta, siis on viimastel aastatel vasakkaitses mänginudki ainult Padoinisugused ehk vaikselt hakkab olukorraga harjuma. Ma olen pikemat aega rääkinud, et Juventuse vasakkaitse/wingbacki positsioon on neetud koht. Viimase viie aasta jooksul on antud kohal mänginud Grosso, Traore, de Ceglie, Motta, Chiellini, Ogbonna, Estigarribia, Giaccherini, Peluso, Isla, Asamoah, Evra ja Padoin (vasakkaitses vist ka Grygera ja Sörensen ning Ziegler vist ei saanudki Juve ridades mängu kirja?). Võta üht ja viska teist."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustGrygera asjatas vist ikka rohkem paremal ja võis vasakul olla vaid hädavariant. Juventuse vasakkaitse kvaliteedi allakäik on niivõrd suur mõõde, et ma ei suuda meenutada, kes seal viimati oma positsioonil ka vajaliku tipptaseme välja jooksis. Montero? Iuliano? Even more far behind?
Kommentaar
-
Kohtunik Proenca viimane kokkupuude Juventusega oli võõrsilmängus Galatasarayga. Teveze põhimure pressikonverentsil oli staadioni konditsioon, mis olevat täiesti kohutav. Ehk võib nalja saada, kuigi viimase aja vormi arvestades peaks siiski korralik ülerullumine tulema.
Ennustatav koosseis on erinevates väljaannetes sama (jup, Padoin ongi hetkel Juve vasakkaitsja), ainult formatsiooni osas on väikesed ebakõlad (4312 / 4321), mis kõik on lõppeks üsna tähtsusetu pisiasi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar