Algselt postitas keenjus250
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustJa ka teine värav olid suluseisust löödud. ponutsil umbes sama napp kui teveze omal.
Õigesse tabelisse Milanile 1p juurde.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustJa ka teine ning kolmas värav olid suluseisudest löödud. ponutsil umbes sama napp kui teveze omal, aga kolmanda puhul segas Vidal Lopeze vaatevälja.
Mitte, et see kedagi kotiks, aga igavoorune GdSi Moviola-analüüs pidas kõiki väravaid reeglitepärasks. Aganoh, ju Leo siis oli siiski sulus (pohh, et Muntari passis keset väravajoont) ja Vidal häiris väravavahi vaadetd (pohh, et Arturo oli värava olukorras üksi karistusala nurgas, täiesti mänguolukorrast väljas). Türaküll. Ehk siis kohtunik teeb keerulistes olukordades õiged otsused ja ikka saab pähe. Mõistlik.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitust
Adriano Galliani protested that Juve were the only club in Serie A who produce and control their own match footage, so made a conscious decision not to show better replays of that moment.
Suluseisuhala võiks jääda fännidele
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustOlgu, aga kuidas kommenteerid evra kahte horror täklingut aga nende eest isegi mitte üht ainsamat kollast ei saanud?
Aga kuidas sa kommenteerid Milani nurgalööki, millest värav tuli? PALL JU POLNUD VÄLJAS!!!! Miks Galliani ja nutvad Milanid sellest sõnagi ei räägi?
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustSama olukord läbi eika ja sky italia silmade:
Kommentaar
-
Palermo's owner and chairman Maurizio Zamparini would be happy to offload Manchester United transfer target Paulo Dybala to Juventus.
The highly-rated Argentinian has scored 11 times and assisted six in Serie A this season, but his relationship with the Palermo chief has deteriorated.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Solfice Vaata postitustJeesus sai palju vähema eest 3 mängu pingil istuda. Ah, igati normaalne.
Okei, mul on küll robustsed Juventuseprillid ees, aga antud Chiellini olukord ei tundu minumeelest nii hull, et sealt peaks mingit pikka mängukeeldu nõudma. Vähemalt mulle ei tundu, et seal mingit erilist küünarnukihoopi näkku oli ja kui tegu polnuks Chielliniga, siis ei kobiseks vapsjee keegi. Mõni sõltumatu harrastuskohtunik võib minu nägemuse kinnitada või ümber lükata.
Algselt postitas Pogba Vaata postitustZamparini küsiks tema eest ulme summat nagunii
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustLOL @ palju vähema eest. Kamoon.
Okei, mul on küll robustsed Juventuseprillid ees, aga antud Chiellini olukord ei tundu minumeelest nii hull, et sealt peaks mingit pikka mängukeeldu nõudma. Vähemalt mulle ei tundu, et seal mingit erilist küünarnukihoopi näkku oli ja kui tegu polnuks Chielliniga, siis ei kobiseks vapsjee keegi. Mõni sõltumatu harrastuskohtunik võib minu nägemuse kinnitada või ümber lükata.
Jep, ma ei kujuta ette, et Juventus suudaks Šeikide-Premmiga võidupakkumisi teha. Pigem Zampa üritab ennast nurgast välja mängida ja Dybala hinda üles suruda juttudega "Kõik tahavad teda". Olen üsna kindel, et mingid klubid, milleks pole Juventus, võidupakkumisse ka asuvad. Räägime parem reaalsetest asjadest. Nedved täna: "Berardi is one of the best talents in Italy, he plays at Sassuolo but he is ours, he'll be the leader of the team & future of Juve." Jah, BERARDI TULEB! Ma kordan. BERARDI TULEB! Ma korraks vahepeal olin isegi mures, et äkki ei tule.
Mingid kõlakad liikusid ka Berardi meeskonnakaaslase Zaza kohta, kuid tema toomisel peaks pappi välja käima.
Juventus retain a right to re-purchase Zaza for €15 million in 2015 or €18 million the following yearFino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitusttundub tõenäolisem, kuna ei peaks transfer fee'd maksma. Mingid kõlakad liikusid ka Berardi meeskonnakaaslase Zaza kohta, kuid tema toomisel peaks pappi välja käima.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar