Algselt postitas LeeRomeno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Vägev mäng oli, Storari tõrjed olid ikka mega awsome´ed. üks pantri hüpe mille peale terve meeskond läks õnnitlema teda! Väga palju mängu ennast ei näinud aga õnneks need Storari vinged tõrjed nägin ära.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas cru Vaata postitustPalermo treener: "Dybala on Juventuse mängija".
40 milli. nelifakingkümmend. oeh. (kuigi jah, väidetavalt 28 kätte + 8 boonust + 4 eest mehi.)
Muidugi võrdlus Iturbega on üsna hirmutav, sest nö red flagid on sarnased. Mängijatel on taga ainult üks hea hooaeg (Dybala eelmised 2 hooaega olid pehmelt öeldes sitad), mängijad on silmnähtavate puudustega (Iturbe ühejalgsus, Dybala pehmus) ja hinna kruvib kõrgeks lootus, et nad suudavad näidata stabiilselt oma heade päevade mängu. Olgem ausad- hea päeva Dybala on väga võimas mängija ja ega kellestki teisest vist sellel hooajal paremat highlightide video kokku ei saa panna (okei, Anderson, Tevez ja Menez annavad kõva konkurentsi). Teisalt muidugi oli rohkelt ka mänge, kus argentinlane oli pildilt kadunud ja näiteks Berardi väravad+söödud saldo on täiesti samaväärne.
Et mina oma lootusi väga kõrgele üles ei keri. Tore, kui noori tuuakse, aga Dybalal on minu silmis läbikukkumisoht päris suur. Ja siiski. Kui Dybala toomine tähendab seda, et Berardit ei tooda, olen ma ikka päris pettunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEt mina oma lootusi väga kõrgele üles ei keri. Tore, kui noori tuuakse, aga Dybalal on minu silmis läbikukkumisoht päris suur. Ja siiski. Kui Dybala toomine tähendab seda, et Berardit ei tooda, olen ma ikka päris pettunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustÕhtuseks finaaliks ennustavad erinevad lehed 352 formatsiooni. Loogikat selle taga ei näe, aga kui ma midagi sellel hooajal õppinud olen, siis seda, et Allegri taktikalistes käikudes kahelda ei tohi.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Juve saab täna suhu ja taha!!!!! FORZA LAZIO!!!! Lemmikkaitseliin on suure tõenäosusega paigas ja kui Pioli puusse ei pane siis Anderson-Candreva duo saab lustida nii, et vähe pole.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustJuve saab täna suhu ja taha!!!!! FORZA LAZIO!!!! Lemmikkaitseliin on suure tõenäosusega paigas ja kui Pioli puusse ei pane siis Anderson-Candreva duo saab lustida nii, et vähe pole.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Ideaalne hooaeg. Olenemata tulemusest Berliinis. Aitäh kõigile, kes selle võimalikuks tegid!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar