Algselt postitas JanK
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustlol. Nagu sulle eile Tursaga ütlesime, siis sa pole mitte sittagi näinud veel. Eilne polnud isegi nohu mitte.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustAusalt öeldes ei meenu, kus Orsato Juvet tassis eile?
e: ja kui siin toodeti nii palju hala Chiellin vigastada saamise kohta, siis mida peavad tegema Buyerni fännid, kelle kaitseliini moodustavad Neuerid ja Alabad? Ette hädaladamine antud juhtumi puhul ei päde ja neelake alla.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustja kui siin toodeti nii palju hala Chiellin vigastada saamise kohta, siis mida peavad tegema Buyerni fännid, kelle kaitseliini moodustavad Neuerid ja Alabad? Ette hädaladamine antud juhtumi puhul ei päde ja neelake alla.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustAusalt öeldes ei meenu, kus Orsato Juvet tassis eile?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustNeed peaks olema tiimid kes Juve võiduseeria ajal kaotust on pidanud tundma. I guess?Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustEi sa kontsekstist aru. Kui pildilt puuduksid lillade ja pRinteri krantsid siis saaks aru et tegu on mingi Scudetto heitlust pilava pildiga. Lisaks peaks siis AS Roma krantsi seljas istuma viiuliga Garcia. Mida need tabeli keskmikud seal sümboliseerivad? Pildil oli liiga palju koeri ja pidi rändom vimpleid juurde jagama? Ühesõnaga proovi uuesti ja siis saab äkki naerda ka.
OptaPaolo @OptaPaolo 21m
For the 1st time in the 3 points era there have been 5 teams at the top of the Serie A table. Entertainment.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustgraph
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustou, mul oleks ka vaja seda tabelit. kus see site on, kus horserace'na näidati? (ma olen varem täpselt sama asja küsinud sult)
seal muidugi sait muutus millalgi ja ma ei tea, kas kõik varasemad funktsioonid toimivad nagu varem.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar