Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Saimegi siis eile lutti
Igatahes ilma Nedvedi, Olivera ning Zebinata mängides kaotasime 0:1 Negatiivsete asjade poolelt veel seda kah, et Kapo sai vigastada.
Tegelt mängupilt väga sitt polnudki, lihtsalt vastaste puurilukk tegi väga hää mängu ning teda ei suutnud murda ka kolmiku DP, Zlatani ja Treze koosviibimine platsil...
Vahe nüüd Milaniga jälle 5 punkti, nõme
Koosseis oli siis meil selline:
Buffon, Birindelli (Montero 75), Thuram, Cannavaro, Zambrotta; Camoranesi, Emerson, Tacchinardi (Ibrahimovic 46), Kapo (Blasi 20); Del Piero, Trezeguet
Ja viimastel päevadel on võimust võtnud jutud mõne (noore) poolkaitsja liitumisest Juvega. Läbi on käinud nimed Behrami, Ledesma, Mascherano... eks näib, mis sellest asjast saab, igatahes mõne uue poolkaitsja tulek oleks üsna tervitatav...
Sa oled ikka ka eriline neeger, käid teiste õue peal kisamas...
päris martinsi värvi neeger ei ole aga suvel sai veic päikest võetud kyll
ärge nyyd pahandage ma puhtsportlikust konkurentsist ja viisakalt siin karjumas
Sa oled ikka ka eriline neeger, käid teiste õue peal kisamas...
päris martinsi värvi neeger ei ole aga suvel sai veic päikest võetud kyll
ärge nyyd pahandage ma puhtsportlikust konkurentsist ja viisakalt siin karjumas
Kuna meil on poolkaitsjatega kitsas käes, siis täna õhtul saab ilmselt üle pika aja Zambrottat poolikus näha. Loodetavasti usaldab Capello ta ikka paremale äärele, kus ta omal ajal tegusid tegi, siis saaks ka Olivera oma loomulikul positsioonil mängida. Olgugi et see tähendaks Camo pingile jätmist.
Kolme ründajaga Capello täna ilmselt ei riskeeri - eelmisest kohtumisest kurb kogemus, kui see lõi poolkaitse ikka täiesti segamini. Del Piero ilmselt sekkub pingilt.
Zebina on taas rivis, Zambrot asendab vasakkaitse kohal ilmselt Pessotto.
Ma tahaksin öelda vaid seda, et Nedved võiks terveks saada
Nedved peakski tuleval nädalal terveks saama, sest eeldatavalt pidi tal paranemiseks kuluma kolm nädalat, mis saab kohe täis.Aga ega vigastus aega ei küsi, loodame parimat.
Loodetavasti siis Milan saab täna lutti, sest sellise vormiga (ja Nedvedita) pole meil Udinese vastu midagi teha Krt küll, me lihtsalt vajame endale keskväljale teist loovat mängijat Paveli kõrvale (Olivera pole veel lihtsalt sellisel tasemel)... Ja see, et Capello absoluutselt Del Pierot ei usalda on ka nõme, mul on tunne, et varsti on toimumas transfer Del Piero + raha vs Cassano, või midagi sellist.
Kommentaar