320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Noh eika, ilma trollimata, Asamoah on pädev jah? Juve kaotas keskvälja. Ega teised kah paremad polnud. Imelik muidugi see et Higuain üldse põhis polnud.

    Kommentaar


      Algselt postitas eika Vaata postitust
      Ma isegi pole 100% kindel, et kas Allegri ootab mehelt alt ehitamist või lihtsat lõhkumist ja lihtsaid sööte. AGA kui meeskond mängib nüüd neljandat aastat 352 formatsiooni, siis on loogiline, et kõik mängijad tahavad hirmsasti palli nö regista kohal olevale mängijale toppida. Sesmõttes võib Leminale andeks anda, et ta hooti oli nagu hirv autotuledes.


      Sinu väide on, et Asamoahi peaks jaanuaris nahui saatma. Minu väide on, et Asamoah on väga pädev mängija meeskonna kuuendaks poolkaistjaks (loe: selle hooaja Padoiniks) ja see, et ta pidi Sevilla suguse tipptiimi vastu platsil olema oli siiski tööõnnetus (eemal olid Marchisio, Pjanic ja Sturaro). Sa ei saa eeldada, et meeskonna kuues poolkaitsja on mingi imevend, kes on nõus vajadusel terve hooaja pingil vegeteerima, aga kui platsile saab, siis toodab nagu noor jumal. Meeskonnaspordis need asjad päris nii ei käi ja mina näen küll Asamoahid ideaalse uus-Padoinina (eriti arvestades, et ghanalane suudab ka wingbacki mängida).


      Räägime antud mängu kontekstis ikka? Alves oli alustanud keskväljaviisikust (Evra-Asa-Lemina-Sami-Alves) parim mängija ründesuunal ja tema kaitstavalt äärel ei tulnud Sevillal ühtegi ohtlikku olukorda. Mingi "oh, Lichtsteiner oleks tulnud ja teinud" jutt on šveitslase viimase aja vormi kontekstis üsna jabur väide ja see, et värskete jalgadega tulnud Sandro töntside jalgadega vastase vastu ohtlik tundus on igati loogiline, aga antud kontekstis ebaoluline.


      Pogba asemele ei ostetud kedagi? Khmm..Pjanic?


      Eem...mis kasu oleks panna raha mängijale, keda ei saa sellel hooajal Meistrite Liigas kasutada?
      Ma ju just ütlesin et Pogba semele osteti Pjanic kes kogu aeg ka vigane. Ja mind jätab külmaks mis Alves kaitses tegi. Ma räägingi ründefaasist, pidevalt söödud mööda või üle või julmalt outi. Ei olnud hea. Küsimus polnud selles kas Sandro tuli värskena väsinud kaitse vastu. Alvese osas ootaksin küll enamat arvestades mis staatus tal on. Paljud peavad meest parimaks parem kaitse ääreks viimasel kümnendil. Ja nüüd selline mäng siis temalt.

      Kommentaar


        Sisuliselt selle suvega mõlemad, nii Juve kui Manu tasakaalust väljas. Mourinho ei oska Pogbat mängima panna ja Juvel on keskväli tasakaalust väljas kus Pogba füüsis just tuleks kasuks.

        Ja Eika ära aja mulle mingid häma et Asamoah on hea Padoini asendaja. Eelmine aasta saadi tappa Romalt kui Padoin alustas. Nüüd saadi siis Interilt kui Asamoah alustas. Mnjah, jutt õige, tõesti asendab sama vääriliselt.

        Kommentaar


          Algselt postitas Mustang Vaata postitust
          Ma ju just ütlesin et Pogba semele osteti Pjanic kes kogu aeg ka vigane.
          Möh? Vbla mängu-paar jätab hooaja jooksul vahele, ma selle kohta päris "kogu aeg vigane" ei ütleks. See ka, et neid nähtamatuid/paskasid mänge tuli Pjanicil Roma eest ikka oma käputäis iga hooaeg, et kindlasti tuleb neid mänge veel ka see hooaeg. Pole kunagi olnud selline vend, kes terve hooaeg särab.

          Kommentaar


            Banega oleks olnud huvitav tasuta täiendus suvel, kes läks siis Interisse. Imelik et Juve talle järgi ei läinud.

            Kommentaar


              Algselt postitas Montag Vaata postitust
              Möh? Vbla mängu-paar jätab hooaja jooksul vahele, ma selle kohta päris "kogu aeg vigane" ei ütleks. See ka, et neid nähtamatuid/paskasid mänge tuli Pjanicil Roma eest ikka oma käputäis iga hooaeg, et kindlasti tuleb neid mänge veel ka see hooaeg. Pole kunagi olnud selline vend, kes terve hooaeg särab.
              Ma räägin praegust olukorda. Mees oli vigane kui hooaeg algas, siis jälle mingi vigastus siin enne CL mängu oli tal. Ma mõtlen selles faasis et ta Juve karjääri algus siin on olnud üle kivide ja kändude.

              Kommentaar


                Ja praeguses situatsioon ütleks nii et isegi serie a mängudeks võtaks selle Matuidi enne Asamoahit.

                Isegi Witsel oleks ok jaanuaris ilmselt. Millal krt Marchisio tagasi tuleb. Asamoah ju läheb jaanuaris aafrika karikale nii või naa. Lemina ka vist.

                Kommentaar


                  HigiAin oli muidugi nagu Pogba täielik "fenomen". Meest lihtsalt ei ole kuskil näha. Nagu juba ammu räägitud, siis kui vastane on vähekene suurem kui Empoli, siis HigiAin on kõige kadunum tüüp väljakult. Lihtsalt ei suuda üle FIFA 17 3 tärniste meeskondade vastu skoorida. Samas Milik kütab iga mäng 2. Hinnavahe ainult kolmekordne, ja üks on oma karjääri alguses, teine juba sisuliselt lõpetanud. #hardcorerealitycheck
                  FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                  sigpic

                  Kommentaar


                    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                    #kriis
                    Eelmine aasta läks 9 punkti saamiseks kaheksa vooru, sel hooajal on 9 punkti koos nelja vooruga. Sealjuures on mängitud eelmise aasta top8 meeskondadega. Lisaks siis ka viik Sevillaga, kes on ka siiski Euroopa tipptiim. Ei näe hooaja nii varases faasis muretsemiseks põhjust.

                    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                    miks magu pingil on? distsiplinaarkaristus?
                    Okei, saan aru, et see oli osa naljaviskest, aga see Allegri lähenemine "laseme uutel meestel sisse elada ja ärme neid alguses väga palju kasuta" on mõneti kummaline. Eelmine aasta oli ju sarnane keiss. Dybala, Cuadrado ja Sandro olid hooaja alguses suuresti pingil (lisaks uus nägu Khedira vigane) ning tulemused ilmselgelt kannatasid. Nüüd sulatab Max Pjanicit-Higuain(-Alvesi-Cuadradot-Pjacat) sama aegalselt meeskonda sisse. Ma täpselt ei saa aru, miks ta seda teeb- äkki tunneb, et põletas Milanis mõned mehed leegiga läbi (kuigi ma välja ei mõtle, et kes need olla võisid). Teisalt vaadates kuidas Pogba sirgjooneliselt Premmis läbipõletatakse, siis äkki on Allegri "ärme viska uusi mehi kohe tulle" lähenemine pikas perspektiivis siiski positiivne.

                    Algselt postitas Mustang Vaata postitust
                    Ja Eika ära aja mulle mingid häma et Asamoah on hea Padoini asendaja. Eelmine aasta saadi tappa Romalt kui Padoin alustas. Nüüd saadi siis Interilt kui Asamoah alustas. Mnjah, jutt õige, tõesti asendab sama vääriliselt.
                    Ma ei saa aru, et millest sa aru ei saa või millele sa vastu vaidled. Uuesti. Asamoah on meeskonna kuues-seitsmes poolkaitsja. Normaalses olukorras on Asamoahi ülesanne mängida liigas Cagliari vastu mõned minutit pingilt ja anda Coppa Italias põhivendadele puhkust. Tema ülesanne ei tohiks olla Sevilla ja Interi vastu alustamine, aga hetkel on keskväljal siiski pisuke vigastuskriis. Meeskonna süvapingil olevaks mängijaks on Asamoah okei. Toon teistpidise näite. Oletame, et Buffon ja Neto saavad vigastada. Audero läheb väravasse. Kas sa siis hakkaksid ka räntima, et võinuks suvel Llortise või Perini ikka tuua, sest see Audero ikka ei vea ennast Sevilla vastu välja?

                    Asamoah pole olnud hea. Tõsi. Aga pigem on siiski alt vedanud mängijad, kes peaksid meeskonda vedama. Jah, suvel võinuks Witsel või Matuidi või keegi algkoosseisupiirile tulle, aga ei tulnud. Sitt juhtub. Aga hetkel tuleb mängida mängijatega, kes on olemas ja ma ei näe põhjust, et nüüd 4 kuud peaks rääkima sellest, et keda suvel võinuks veel osta.

                    Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                    Keskväli tegi Juve omale ikka konkreetselt ära, Joao Mario ja Banega nauditavad ning Medel ka suutis ka nende toel väga edukalt rabeleda sel korral. Erilised propsid veel Ederile, ilmselt tema parim mäng Interis.

                    Kui suudab sarnast suhtumist edasi viia ning väikeste vastu parema balansi leida ning talvel võib-olla uus keskkaitsja tuua Miranda kõrvale, siis oldaks vähemalt mees-mehele võrdluses täiesti võrdne konkurent Juventusele, sest tundub, et Banega ja Joao Mario suudavad keskvälja taset ikka märgatavalt tõsta.
                    See ka kõik õige. Täisvormis Inter on tegelikult tasemel meeskond ja minu silmis on nad liiga top3 meeskond. Selliselt meeskonnalt võõrsil sissesaamine pole katastroof.

                    Üldiselt eile jooksid kõik lati alt läbi. Keskväli mängiti täiesti üle. Pjanic registana tundub siiski raiskamine ja võinuks ta lükata platsil natuke kõrgemale, kus ta Sassuolo vastu hästi toitis. Khediralt tuli nüüd esimene täiesti saast mäng. Asamoah oli Asamoah. Lichtsteineri asemel, kes küll skooris, soovinuks pigem Alvesi näha. Või Cuadradot, kes pole siiani veel püünele miskipärast saanud. Kaitseliin ka rabistab täiesti kohutavalt. Mitmes sisselastud standardolukord see juba oli? Kolmas? Päris kole. Kõige suurem mure on muidugi Dybalaga, kes ei taha kuidagi hoogu üles saada.

                    Kuna nüüd on paaris mängus kotikud vastu tulemas (Cagliari-Palermo-Zagreb-Empoli-Udinese), siis ootaks 352 asemel kasvõi mõnes mängus mõnda muud formatsiooni. Näiteks 433, kus kasutaks Dybala-Higuain-Pjaca/Cuadrado ründekolmikut. Või ükskõik mida, et saaks näha, kuidas see mäng Pjaca ja/või Cuadardoga välja näeks.

                    Kommentaar


                      Positiivset ka. Beppe ütles eile enne mängu, et järgmisel suvel tuuaks Bocast Bentacur koju (see on see düüd, keda Milan tahtis ja kelle ostmise osas on Juventusel klausel tänu Teveze diidile), Allegri ütles peale mängu, et järgmistes mängudes kasutatakse muid formatsioone peale 352 ja Sturaro-Marchisio on mõlemad treeningutel. Marchisio päris mänguvormi saamiseni läheb veel aega, aga Sturaro võib juba sellest nädalast püünele saada.

                      Kommentaar


                        juhtub, Printeril sattus hea päev olema. Järgmises voorus raudselt komistavad Empoli vastu. Hooaeg on veel noor, nii et aega on mängijate vormi saamiseks.
                        Fino alla fine FORZA JUVE

                        Kommentaar


                          Algselt postitas eika Vaata postitust





                          Ma ei saa aru, et millest sa aru ei saa või millele sa vastu vaidled. Uuesti. Asamoah on meeskonna kuues-seitsmes poolkaitsja. Normaalses olukorras on Asamoahi ülesanne mängida liigas Cagliari vastu mõned minutit pingilt ja anda Coppa Italias põhivendadele puhkust. Tema ülesanne ei tohiks olla Sevilla ja Interi vastu alustamine, aga hetkel on keskväljal siiski pisuke vigastuskriis. Meeskonna süvapingil olevaks mängijaks on Asamoah okei. Toon teistpidise näite. Oletame, et Buffon ja Neto saavad vigastada. Audero läheb väravasse. Kas sa siis hakkaksid ka räntima, et võinuks suvel Llortise või Perini ikka tuua, sest see Audero ikka ei vea ennast Sevilla vastu välja?

                          Asamoah pole olnud hea. Tõsi. Aga pigem on siiski alt vedanud mängijad, kes peaksid meeskonda vedama. Jah, suvel võinuks Witsel või Matuidi või keegi algkoosseisupiirile tulle, aga ei tulnud. Sitt juhtub. Aga hetkel tuleb mängida mängijatega, kes on olemas ja ma ei näe põhjust, et nüüd 4 kuud peaks rääkima sellest, et keda suvel võinuks veel osta.
                          Minu arust mängija kes alustab põhis ei ole mingi kuues valik. Mis valik siis Sturaro on? 8s või? Lihtsalt nagu arutan siin, mitte et ma oleks Sturaro fänn. Ma siiralt arvan, et arvestati Asamoahiga see hooaeg. Siin pole ainult küsimus selles et Asamoah sai oma võimaluse kuna teised vigased. Sellest ka see, et ei mindud ülemäära hulluks DM otsimisel sel suvel. Oleks võinud ju ka mingi venna eest seal üle maksta et kohale tuua.

                          Minu silmis paberil Asamoah ei ole 6 valik. Võtame kogu keskvälja ette siis:

                          Khedira - Alustab kui terve, aga iga hooaeg on vigastused, seega 50-50 mängudega
                          Marchisio - Põhimees kui terve, praegu katki ja ei tea mis tulevik (tõsine vigastus, ei pruugi enam sama hästi mängida, hakkavad vigastused korduma regulaarselt, ei olegi põhimees enam siis).
                          Pjanic - Osteti põhimeheks, kui vigastuste üle saab siis ka on põhimees
                          Lemina - No ei ole ju põhimees kui aus olla, ka selline 50-50, pole piisavalt kindlalt siiani mänginud et olla põhimees.
                          Asamoah - Teoorias väidaks et Asamoah peaks nagu tegelt mängima paremini kui Leminad ja Pjanicidi sest ta on klubis kauem olnud kui Pjanic (kohanemine teisest klubist faktor Pjanicil) ja on kogenum kui Lemina kellel esimene hooaeg seal põhikoha läheduses. Aga vigastused, ja siis on mingi jee super hea 6s valik.
                          Hernanes - Ma ei oska isegi öelda kuhu tema paigutub siin nimekirjas, kui arvestada seda et mees oleks Genoasse läinud või kuhugi mujale kui Witseli tehing oleks jõutud ära teha viimasel tunnil. Siis nagu ei räägi ju Asamoah ees nimekirjas valikus mehest. Teoorias oleks võib-olla Marchisio vahetuseks kui itaallane terve jälle.
                          Sturaro - Oskuste poolest peaks nagu Asamoah järel tulema ju

                          *Ei teinud paremusjärjestuse alusel nimekirja
                          **Cuadradot nimekirja ei pannud sest pean teda rohkem äärel olevaks mängijaks kes vajadusel kas ees 3ndaks või RWB.

                          Kui nüüd seda nimekirja vaadata ja oletada, et kui kõik terved oleks, no ei ole Asamoah kuidagi 6s valik ju. Oletame et Khedira-Marchisio-Pjanic oleks terved ja põhis.

                          Siis on vahetuses: Lemina, Asamoah, Hernanes, Sturaro. Kui Asamoah oleks see mis ta kunagi oli siis oleks ta selgelt parim mees siin vahetuspingil. Aga nüüd on nii s-tt et on isegi sitem kui Sturarod ja Hernanesed. Milleks üldse selline mees siis klubile? Mis kasu on mingist 6ndast valikust. Ajuvaba jura.

                          Ja see väravavahtide teema on BS. Võrdled täiesti võrreldamatuid asju. Teiseks mulle meenub ka kui ükskord Buffon oli vigane siis laenati Abbiati. Nii et pole üldse kindel kas mingile noore kukele kes 3s valik antaks võimalus.

                          Kommentaar


                            Marchisio juba treenib natuke ning Benatia sai viga

                            Claudio Marchisio has returned to Juventus training, but Medhi Benatia has a thigh injury.

                            Marchisio has been sidelined with a cruciate ligament injury since April, took part in training at Vinovo today for a portion of the session.

                            Coach Massimiliano Allegri is expecting the midfielder to be fit for action in October, but so far hasn’t given a more specific return date.

                            The Bianconeri were defeated by Inter at San Siro yesterday, with Medhi Benatia going off injured in the first half.

                            “Medhi Benatia will be assessed over the coming days having been withdrawn from Wednesday’s match with Inter due to discomfort in the adductor region of his left thigh,” a statement on the Old Lady’s website announced.
                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Mustang Vaata postitust
                              Minu arust mängija kes alustab põhis ei ole mingi kuues valik. Mis valik siis Sturaro on? 8s või? Lihtsalt nagu arutan siin, mitte et ma oleks Sturaro fänn. Ma siiralt arvan, et arvestati Asamoahiga see hooaeg. Siin pole ainult küsimus selles et Asamoah sai oma võimaluse kuna teised vigased. Sellest ka see, et ei mindud ülemäära hulluks DM otsimisel sel suvel. Oleks võinud ju ka mingi venna eest seal üle maksta et kohale tuua.
                              Plaan A oli tänavu:
                              Pjanic-Marchisio-Khedira-Witsel-Sturaro-Lemina-Asamoah (ehk Hernanese üleminek Genoasse seisis ainult Witseli taga)
                              Kuna see plaan kukkus läbi, siis jäi depth chart:
                              Pjanic-Marchisio-Khedira-Sturaro-Lemina-Asamoah-Hernanes

                              Seda oli aimata, et suuremate kadude puhul poolkaitse veidi võib ikaldada. Aga lähenemine, kus Sturaro-Leminale antakse võimalus kasvada* ja Asamoahile võimalus vigastustest tagasi tulla** on ka täiesti okei, sest kui antud plaanid kukuvad läbi, siis saab vajadusel jaanuaris šoppama minna. Meeskonnal oli tahtmine poolkaitsja tuua, aga turul lihtsalt polnud hinna/kvaliteedi osas häid optsioone (Witseli eest 30+m olnuks retard maksta).

                              Ja eelkõige. Hetkel on mängitud viis mängu. Viis. Kas natuke vara pole kriisikarjeteks ja Asamoahi mahakandmiseks?

                              * mõlemad mehed on 23 ehk varu peaks olema.
                              ** Asal viimasest kahest hooajast all nõksa üle 1000 minuti.

                              Homseks ennustataksegi 433 taktikat. Tundub seks, isegi ilma Dybalata (Allegri decided to switch to a back 4. He has tested it in Vinovo. 4-3-3 is the pref formation but 4-3-1-2/4-2-3-1 can't be ruled out)

                              Kommentaar


                                Algselt postitas eika Vaata postitust
                                Plaan A oli tänavu:
                                Pjanic-Marchisio-Khedira-Witsel-Sturaro-Lemina-Asamoah (ehk Hernanese üleminek Genoasse seisis ainult Witseli taga)
                                Kuna see plaan kukkus läbi, siis jäi depth chart:
                                Pjanic-Marchisio-Khedira-Sturaro-Lemina-Asamoah-Hernanes
                                Mind hämmastab su naiivsus, et siis selles nimekirjas Asamoah kuues pole viga eks? Kas sa mänge vaatad ka? Sturaro vist polegi eriti mänginud peale seda Bayerni mängu. Ja Asamoah on tema järel kuues või? Kuidas ta siis enne Sturarot eelmine nädal mängis oma mängud? Ja no ei ole see Sturaro ka mingi imemees, mänge näinud küll kus midagi eriti ei teinud, peale Bayerni mängu Allegri vaateväljast kadunud ka üldiselt ja sa paned ta siin 4ks! Hernanes ilmselt hakkab rotatsiooni mängima Marchisioga kes tagasi tulemas aga ei saa 90 min mängida. Eks aeg näitab mis Allegri Leminaga teeb kui Marchisio mängukõlblik saab olema. Lemina paljuski sai oma võimaluse kuna tundub, et Allegri see hooaeg eelistab teda mängitada enne Hernanest aga ei ütleks et noormees hea oleks olnud.

                                Tegelikult on tunda küll et midagi on väga paigast ära, asi pole tasakaalus seal keskväljal.


                                Ah see ka, et kunagi oli mingi statistika ringi liikumas et Khediraga Juve ei kaota. Interi vastu mängis terve mängu, isegi ei vahetatud ja kaotati. See statistika ka siis nüüd ümber lükatud.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X