Algselt postitas eika
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
-
Algselt postitas count Vaata postitustKummaline jah kuidas bitChiellini ja co punasest kaardist jälle pääsesid, tahtlikud käed, andmata penaltid ja kõik jutud ja viled, ainuke asi mis puudus oli karistused ja viled. Huvitav palju see kohtunike poolt finaali kandmise pakett ka maksab? Neutraalsetele vaatajatele ja Monaco fännidele võin lohutuseks öelda, et selline see rubentussi mäng ongi, ise ei oska, aga kohtunik annab parima et mängus hoida. Rubentussi kahjuks tuleb finaalis vähe teine tera vastu ja Cristiano saab auga karika pea kohale heisata. VAMOS REAL!!!
Kommentaar
-
Ega siin muud varianti vist pole . Tuleb countiga jinx ära teha ja Juve peale 500EUR panna. Peaks vist ca @2.00 kätte saama hetkel. Vana daam on 50-50 finaalis.
Higuain sai täna küll hilisõhtuse Mäki pääsme Allegri poolt.
Dani Alves. Tra PIRLO!!! Marrotta ikka toob kirbukatelt häid vanasid kohale. Täielik äss spordidirigent.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustma oleks kõike uskunud siin maailmas aga seda, et sina Cristianot fännad..no ma ei tea
Hea näide on see, kui mu itaallasest sõber küsis ühe krupi prantsuse poiste käest, et miks nad nii häälekalt AS Monacole kaasa elavad (man city vs monaco väravaterohke 1 mäng CL), kuigi nood ise Marseillest pärit on, siis poisid vastasid, et muidu ei ela kaas nii, aga kuna nad mängivad hetkel hästi, siis lihtsalt tolerantsist hoitakse teistel pöialt.
See peale poisid küsisid mu sõbra käest, aga kas itaallased ei hoia siis teistel klubidele Euroopa sarjades pöialt, kui oma meeskond ei mängi, vastus sellele oli selge "EI".FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
FORZA ANCHE SAMP E GENOA
Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”
Kommentaar
-
Algselt postitas karl91 Vaata postitustPigem mitte, lihtsalt, kui finaalis on real ja rube, siis ta eelistab reali, kuna Itaalias on üldjuhul nii, et konkureerivatele Itaalia klubidele ei hoita pöialt euroopa sarjades.
Hea näide on see, kui mu itaallasest sõber küsis ühe krupi prantsuse poiste käest, et miks nad nii häälekalt AS Monacole kaasa elavad (man city vs monaco väravaterohke 1 mäng CL), kuigi nood ise Marseillest pärit on, siis poisid vastasid, et muidu ei ela kaas nii, aga kuna nad mängivad hetkel hästi, siis lihtsalt tolerantsist hoitakse teistel pöialt.
See peale poisid küsisid mu sõbra käest, aga kas itaallased ei hoia siis teistel klubidele Euroopa sarjades pöialt, kui oma meeskond ei mängi, vastus sellele oli selge "EI".
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustjah, vahetavad üldse kanalit ja vaatavad jalka asemel pigem midsomeri mõrvasid või Tallinna TV saadet, kus mingi prill istub Always-sidet meenutava laua taga
Kommentaar
-
Algselt postitas karl91 Vaata postitustPigem mitte, lihtsalt, kui finaalis on real ja rube, siis ta eelistab reali, kuna Itaalias on üldjuhul nii, et konkureerivatele Itaalia klubidele ei hoita pöialt euroopa sarjades.
See peale poisid küsisid mu sõbra käest, aga kas itaallased ei hoia siis teistel klubidele Euroopa sarjades pöialt, kui oma meeskond ei mängi, vastus sellele oli selge "EI".
Minul siit kaugelt Eestist Marseille toetajana on muidugi pisut veider näiteks Monaco sugust klubi kogu hingest vihata ja loota, et nad Juve või kelle iganes teise käest koledasti pähe saaks. Palju neid Prantsusmaa klubisi ikka nii kaugele viimase 10-15 aasta jooksul on jõudnud? Üldiselt iga aasta vaatad neid ühede ja samade meeskondade heitlusi selles faasis suht emotsioonitult. Eile sai aga ikka näiteks Bakayoko eksimuse peale kõvemat häält tehtud või, kui kohtunik Monaco mehi lõhkuda lasi.
Edit: Juve ja Roma rivaliteet on muidugi teine tera ka kui Marseille ja Monaco.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustRetsept et gravitatsioonile lõpuks vastu hakkas. Mängu alguses oli küll magu raske ja kukkus lihtsalt pikali ja ühe Alvesi crossi peale ei kerkinud üle 10cm maast lahti, aga lõpuks 2 väravat ja muu ei loe.
(ps ma ei saa ikka üle, et kui seks see rünnaku ülesehitus on)
... ja kui pall jääb Pipitale seljataha, siis võivad rünnakud lõppeda nii
Kommentaar
-
1. on vaja finaali pääseda veel
2. finaali on vaja pääseda nii, et Bonucci, Chiellini ja (antud juhul natuke vähema tähtsusega) Marchisio ei saaks kollast teises mängus.
3. meistritiitel kindlustada võimalikult vara (loodetavasti juba see nädalavahetus, kuigi Roomas oleks eriti vinge).
PS! Itaalia jalgpalliliidul on muidugi eriline fetiš planeerida Karikafinaali CL-i finaaliga samale nädalavahetusele.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustma oleks kõike uskunud siin maailmas aga seda, et sina Cristianot fännad..no ma ei tea
Kommentaar
-
Algselt postitas #11 Vaata postitustC*nti eesmärk elus on Juvet vihata,muu ei ole oluline
When asked by presenter Gary Lineker for his views on the aerial collision, Hoddle said: 'Without a doubt (he's lucky to stay on the pitch).
'I can't understand if the referee has seen it how he hasn't given a red card because he knows exactly what he's doing.
You see the elbow movement towards the player, it's a red. We don't want to see it in the game.
küll see Glenn Hoddle peab ikka bitChiellinit vihkama, et sellist asja ütleb... ilmselgelt ei takistanud see punasest pääsemine paar minutit hiljem Monaco ründajale tagant kaks korki ees sisse sõitu tegemast ja teisest ausast kaardist pääsemist.
Mitu punast kaarti sel hooajal muidu rubentuss ka saanud on? Mänge juba omajagu seljataga ja jõhkraid robustseid ebasportlikke näiteid igas liinis...võid googeldada...50 mängu peale 0000.0000 punast kaarti. i rest my case selle nädalavahetuse stiilinäitega Atalanta vastu.
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar