320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas #11 Vaata postitust
    C*nti eesmärk elus on Juvet vihata,muu ei ole oluline
    Juventus defender Giorgio Chiellini was lucky not to be sent off for elbow on Radamel Falcao, says Glenn Hoddle

    When asked by presenter Gary Lineker for his views on the aerial collision, Hoddle said: 'Without a doubt (he's lucky to stay on the pitch).

    'I can't understand if the referee has seen it how he hasn't given a red card because he knows exactly what he's doing.

    You see the elbow movement towards the player, it's a red. We don't want to see it in the game.


    küll see Glenn Hoddle peab ikka bitChiellinit vihkama, et sellist asja ütleb... ilmselgelt ei takistanud see punasest pääsemine paar minutit hiljem Monaco ründajale tagant kaks korki ees sisse sõitu tegemast ja teisest ausast kaardist pääsemist.


    Mitu punast kaarti sel hooajal muidu rubentuss ka saanud on? Mänge juba omajagu seljataga ja jõhkraid robustseid ebasportlikke näiteid igas liinis...võid googeldada...50 mängu peale 0000.0000 punast kaarti. i rest my case selle nädalavahetuse stiilinäitega Atalanta vastu.

    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

    Kommentaar


      Ah, tsiteerin parem selle Roma teemasse mõeldud vastu cannumanile siia. Sobib vist paremini konteksti.

      Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      Muus osas hinnaku igaüks ise kas kaarte lehvitatakse sama kergelt igale meskonnale või ei. Aga järgmisest hooajast on videokordused ja eks ikka tekib vaidlusi olukordade tõlgendamise üle, siis vähemalt peaks suur osa ilmselgelt paska välja roogitama.
      Romale oli Rüdigeri 90+2 äraflippimine Lazio vastu esimene punane kaart tänavu. Napoli on saanud ka ainult kaks punast ning needki nö mänguvälised olukorrad, kus sisuliselt identselt Gabbiadini ja Callejon peale nende tehtud viga pikali olles vastast jalaga lõid ja kus kollast ei saanudki anda. Ja Laziogi hooaja ainus punane oli see, kui Cataldi lõi teda veega pritsinud Strootmani. Või võtame näiteks Interi. Meeskond on küll saanud mängust punaseid, aga need kõik on vist 90+ minutil saadud teised kollased. Kuidagi ei saa öelda (kui sa just peast count pole), et Juventus hoitakse kuidagi rohkem kui teisi tipptiime, sest miskipärast tänavu tulevadki mänguolukordades punased väga-väga keeruliselt. Või põhimõtteliselt ei tule üldse. Kui sa just Milan pole.

      Üldiselt muidugi kummaline nihe, sest eelmistel aastatel andsid Serie A kohtunikud (vähemalt tunnetuslikult) punaseid märgatavalt lihtsamalt ja sellist britlikku "hoiame platsil iga hinna 11vs11 meest, kui just midagi räigelt ebasportlikku ei tehta" väga ei mäleta. Kuid võimalik, et see ongi jalgpallis uus suund (millele vihjab ka see "ärme karista tiime punane+penalt komboga).

      Aga, uuesti, see count üleüldine jaur, et Juventusele on räigelt punaseid andmata jäetud on selle hooaja kontekstis jabur. Kuid ega keegi seda meest eniveis tõsiselt ei võta juba ammu. Loodetavasti.

      Kommentaar


        Higuain is fat because Dani Alves keeps feeding him with assists

        Algselt postitas eika Vaata postitust
        Aga ega keegi seda meest eniveis tõsiselt ei võta juba ammu.
        since 94!
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

        Kommentaar


          Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
          1. on vaja finaali pääseda veel

          2. finaali on vaja pääseda nii, et Bonucci, Chiellini ja (antud juhul natuke vähema tähtsusega) Marchisio ei saaks kollast teises mängus.

          3. meistritiitel kindlustada võimalikult vara (loodetavasti juba see nädalavahetus, kuigi Roomas oleks eriti vinge).

          PS! Itaalia jalgpalliliidul on muidugi eriline fetiš planeerida Karikafinaali CL-i finaaliga samale nädalavahetusele.
          Pole oluline. Pärast veerandfinaali kustutati kaardid ära ja kui keegi korduskohtumises punast ei saa, siis kellelgi finaal kaartide pärast vahele ei jää.

          Kommentaar


            Algselt postitas Andri92 Vaata postitust
            Pole oluline. Pärast veerandfinaali kustutati kaardid ära ja kui keegi korduskohtumises punast ei saa, siis kellelgi finaal kaartide pärast vahele ei jää.
            Minu feil. Millegipärast arvasin, et kahe kollasega jätab vahele. Sellisel juhul hoidugu punastest.
            Instagram

            Twitter

            Eesti Lokomotiv Moskva fännid

            telekavaataja.blogabet.com

            Kommentaar


              Krt, kuidagi lahendasite selle kohtumise nii, et nõelasite hoopis ise välkväledate ründelahendustega ja oligi korras. See esimene värav oli ikka väga hot buildup.

              Kommentaar


                Barca vastu Dybala teine oli ju ka sama stiili väle ründelahendus.

                Kommentaar


                  Buffon oma sajandas CL mängus ei vedanud alt. Tegi mitu head tõrjet ning vastutasuks sai nullimängu kirja. Kaitse oli hea nagu ikka. Dani Alves äärele oli geniaalne lüke Allegri poolt, andis kaks assisti ja töötas korraliku energiaga kaitsesse tagasi. Pipita üle ka hea meel, kriitikutel peaksid suud kinni nüüd olema natukeseks ajaks.
                  Fino alla fine FORZA JUVE

                  Kommentaar


                    Kommentaar


                      Derbile peaaegu täiesti puhanud koosseisuga:

                      Kommentaar


                        Vana-hea Serie-Rubentuss, Toriino läheb rubentussi vastu juhtima ja kohtunik imeb mitte millestki Toriinole kohe punase kaardi välja! Samas Rubentuss jätkab 0 punasega. Hämmastav! eika liini karandii! MERDA RUBENTUSS!!!
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

                        Kommentaar


                          Kummaline mäng. Pikalt sai imetletud, kuidas Juve pink ikka nii kuradi võimas on, et 8 algkoosseisumuudatust peaaegu üldse tunda ei anna. Aga muudkui raisati ja raisati võimalusi kuni Liajic hiilgas teises väljakuotsas tõrjumatu karistuslöögiga. Mis seal ikka, veel suurem jõud ette ja Acquahi eemaldamise järel kasvas see juba totaalsurveks. Samas endiselt muudkui raisati ja raisati. Lootus ja võimalused hakkasid lõpuks juba kokku kuivama, kui Higuain justkui eikusagilt päeva ära päästis.

                          Ja siis meenus, et selliseid frustreerivaid mänge on eelmistel hooaegadel ka küllaga olnud. Ainult et nüüd on Higuaini näol olemas see vend, kes võtab enda peale ja vajutab ära.

                          Kommentaar


                            Aquah - kaks ausat mängu, kaks kollast kaarti, vat see on korras VAU! ja et need smegmatussid ei suutnud selle 30+ minutiga ikka mitte midagi teha oli siiski hämmastav, "kohtunik" andis endast parima ja lõi kõik soodsad tingimused, et räbaltussi äraostmatud ausa eika kaardi liiini mehed saaks võidu siit kätte, kuid 10 Toriino pulli ei lasknud sellest oma tuju rikkuda. 70+ ajal läks "kohtunik" juba nii räigeks, et lasi Toriino ründajad kolm korda kontrast kastis või selle ääres maha saagida viimasel kaitsjal ja ei andnud isegi viga, punastest ja penaltitest rääkimata. Ja muidugi see müstiline 4 lisaminutit, arvestades, et kõik vahetused toimusid tormijooksuga oli ikka räigem koomika. Aga kõik selle ülla eesmärgi nimel, et Jsmegma saaks võita! Müts maha järjekordse ausa korrektse kohtuniku liini eest. Kaks asja on siin elus kindlad, et päike iga hommik tõuseb ja et Jsmegma ei tohi kaotada, vahendeid valimata. #faktid. Väike huvitav ülesanne ka kõigile vandenõuteoreetikutele, kes tahab võib uurida mis aastal viimati Jsmegma staadionil kodu"meeskonna" vastu penalti määrati, ärge muretsege, mul aega on, võin vastust ootama jääda...seniks aga arusaamatu reaktsioonipilt Toriino treenerilt, ei tea mis tema sisse küll läks, kõik oli ju õige ja ausa liini värk...


                            football italia:
                            Acquah got the ball this time as well.


                            Incredible. Sent off for two yellow cards, neither of them fouls.

                            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                            sigpic

                            Kommentaar


                              Torino vastu kodus 90+2 minutil lahendamine on vaikselt juba normiks kujunemas.

                              Kommentaar


                                Nujah viik on ka positiivne tulemus. Oleks Bonucci selle lähilöögi sisse vajutanud räägiksime me tiitlist juba. Aga kõik lõhnab selle järgi, et tiitel tahetakse ikka Roomas kindlustada.



                                La Roccia sai vahepeal aasta võrra vanemaks.

                                Fino alla fine FORZA JUVE

                                Kommentaar

                                Working...
                                X