320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Veitsa karmat tabas Ronnyt, ei midagi muud.
    Muljetavaldav esitus Juventuselt? 10kesi tund aega vastasmeeskonda nullil hoida seda kahtlemata on. Ise samal ajal 2 lüüa on veelgi parem! Samas tundus, et Valenciale tuli eurojalgpalli tipptase külma sahmakana krae vahele ja ei suudetud päris lõpuni aru saada millega tegeletakse. 2 lihtsat penaltit Juventusele kinkida on pea iga meeskonna jaoks 99% kindel null punkti mäng, kuid enamuses tunni mängimine ainult võimendab kaotushäbi Valencia jaoks.
    Ilmselt on Los Che aeglase stardi taga see hooaeg ka suuremad probleemid, kui seni paistnud on ja CL toob need eriti hästi välja.
    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

    Kommentaar


      Einoh ikka täielik ülekohus. CR0 soovis vastasele vaid näidata kuidas pead pesta efektiivselt ja ei midagi muud.... Kohtuni seebiks,,,
      Messi...The never ending legend!

      Kommentaar




        Positiivne.
        * Tund aega kümnekesi ja ikka vastane 0:0 seisust ära võita. Kõva.
        * Cancelo. Ausalt öeldes ma ei mäletagi, millal viimati mõni uus mängija nii kiiresti üheks meeskonna lemmikmängijaks tõusis. Viimati äkki Pjanic (kes meeldis mulle väga juba Roma aegadest) ja Vidal. Aga Joao on müstiliselt äge. Nahaalne, töövõimega, kiire, osav. Tundub küll, et portugallasel on kõik võimalused olemas, et tõusta maailma parimaks paremkaitsjaks.
        * Matuidi-Bernardeschi (ja mööndustega Mandzukic). Vähemuses mängiti väga hästi ja väga suur roll selles oli Matuidi-Bernardeschil, kes olid platsil 1,5 mehe eest väljas. Prantslaselt võis seda oodata, sest ta on alati ja igas mängus igalpool. Kuid Bernardeschi üllatas väga positiivselt oma töövõimega. Ei teagi, kas seda saab muidugi enam üllatuseks lugeda, sest Bernardeschi on olnud tänavu parem kui Dybala ja Costa ning need kaks peavad kõvasti pingutama, et põhitiimi tagasi tõusta.
        * Pjanic. Kahe penalti sisselöömine muidu liiga suurt väljatoomist ei vajaks, aga samas oli tal vastas väravavaht, kellega trennis kaks aastaid pendlaid koos harjutati. Selles plaanis vajab kindlasti kiitust. Ja oma peamise ülesandega (mängujuhtimisega) sai mees ka kenasti hakkama.
        * Keskkaitse. Pidas väga hästi. Eriti tore oli näha üle pika aja seda täiesti-räigelt-motiveeritud Chiellinit, kes lendas igasse olukorda.

        Negatiivne.
        * Kohtunik. Türa küll.
        * Esimesel pooltunnil toimund raiskamine. Sesmõttes, türa küll, kuidas ei suudeta palli 5 meetri pealt sisse lüüa? Tegelikult ka.
        * Khedira ja Costa vigastused.

        Järgmisena väikese vahega Frosinone ja Bologna.

        Kommentaar


          Algselt postitas eika Vaata postitust
          * Kohtunik. Türa küll.
          kas Agnelli on Rosetti kohta juba avalduse sisse andnud? mis ahistamisstrateegia on fännidel seekord kohtuniku naise suhtes? some things will never change.
          jokers to the right
          clowns to the left of me

          Kommentaar


            Ma saan aru, et Emre Can tahab umbe Alfa olla ja ütleb:

            “I’ve just learned that it was because he pulled Murillo’s hair. We’re not women, let’s play football."



            Kommentaar


              Algselt postitas Jr Vaata postitust
              Ma saan aru, et Emre Can tahab umbe Alfa olla ja ütleb:

              “I’ve just learned that it was because he pulled Murillo’s hair. We’re not women, let’s play football."



              Kommentaar


                Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                kas Agnelli on Rosetti kohta juba avalduse sisse andnud? mis ahistamisstrateegia on fännidel seekord kohtuniku naise suhtes? some things will never change.
                Kas see on see juhus, kui mingi twitteri Jasper mõtleb agoonias kiirelt hea anti-Juve kõlaka ning soccerneti Jasper levitab selle Eestis?

                Ma tahtsin vaid seda öelda, et kvantiteet ei ületa kvaliteeti teinekord.
                Instagram

                Twitter

                Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                telekavaataja.blogabet.com

                Kommentaar


                  Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                  Kas see on see juhus, kui mingi twitteri Jasper mõtleb agoonias kiirelt hea anti-Juve kõlaka ning soccerneti Jasper levitab selle Eestis?

                  Ma tahtsin vaid seda öelda, et kvantiteet ei ületa kvaliteeti teinekord.
                  ilus. kaitsepositsioon foorumis on juba võetud. ✅

                  (ja, tra, mul oli mingi neli lehekülge Buffoni materjali peale CL-i finaali, kui te kõik kerra tõmbasite kuskil urus. pidin vaatama, kuidas mingis FRA teemas ennast näitavad juventinod Maskilt sisse võtavad)

                  -e- aga aitäh kah. hea idee. peaks mingi kuulujutu peale tõmbama küll.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                    ilus. kaitsepositsioon foorumis on juba võetud.
                    Ma pean sulle au andma, sa oskad end hästi lõbustada.
                    Instagram

                    Twitter

                    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                    telekavaataja.blogabet.com

                    Kommentaar



                      Üsna omapärane mäng, kus Frosionone sisuliselt Juventuse väljakupoolele ei jõudnud, kui kaitses seisti 80 minutit päris hästi. Korraks oli tunne, et see on see mäng hooajal, kus pall lihtsalt ei lähe sisse, kuid õnneks on nüüd olemas Ronaldo, kes oskas taas õiges kohas seista.

                      Negatiivne.
                      * Täna võimaluse saanud nö pingimängijad olid üsna nõrgad. Cuadrado sai küll palli, aga tsenderdused ja muu ründetegevus oli üsna mõttetu. Bentancur oli suures osas nähtamatu või pask (kuigi võinuks värava kirja saada, kuid seda võib sisuliselt terve tiimi kohta öelda). Uruguailane saab järjepidevalt võimalusi, aga lihtsalt ei tule välja. Selliselt jätkates noormehel pikka tulevikku Juventuses pole. Dybala seis teeb eriti murelikuks. Järjekordne nullmäng. Allegri peale mängu vihjas, et argentinlane pole lihtsalt vormis, kuid mida v*ttu. Kuidas see üldse saab võimalik olla?
                      * Raiskamine. Ronaldo värava ajaks olid pealelöögid 29-2 ja järjepidevalt ei suudetud (taaskord kotiku vastu) ära lüüa. Sellistes mängudes saab andeks, aga üldiselt peab hakkama neid palle värava eest sisse panema.

                      Postiivne.
                      * Kontroll mängu üle. Frosinine suruti terve tiimiga kasti kaitsetööd tegema ja kodumeeskonna ründetegevus nulliti täielikult. Šešni-Rugani-Chiellinil sisuliselt tööd polnudki.
                      * Ronaldo. Jah, taaskord võinuks vabalt vähemalt kübaratriki kirja saada. Jah, raiskas. Kuid taaskord oli õiges kohas ja pani palli väravasse.
                      * Bernardeschi. Alustas pingilt, tuli 55. minutil platsile ja oli taas platsil oldud ajal tiimi parim mängija. Ronaldo tulekul võiks eeldada, et Dybala hakkab särama, kuid reaalsuses on just Fede teinud suurima sammu edasi. Lõi olukordi, võttis mängijaid ette, tegi tööd ja boonuseks ka värav. Ausaltöeldes ma eelmise hooaja põhjal ei uskunud, et Bernardeschi võiks tõusta Juventuses põhimeheks, kuid hetkel on ta selgelt ründajatest teine valik Ronaldo järel. Loodetavasti jätkub poisil hoogu terveks hooajaks ja edaspidi on Allegril väga keeruline Bernardeschit pingile jätte. Eriti arvestades, et Douglas Costa on vigastusega mõned nädalas audis.
                      * Pjanic ja Emre Can. Allegri katsetas uut lahendust, kus Emre Can pandi kolmeses poolkaitseliinis keskele kaitseliini ette ja Pjanic sai mängida märgatavalt kõrgemal ja vabamas rollis kui tavaliselt. Oli huvitav. Pjanic sai kirja sisuliselt kaks väravasöötu ja Can tegi üllatavalt palju musta tööd. Kuna Khedira on niisamuti mõned nädalad eemal, siis eeldatavasti näeb sama lahendust veel. Eks näis, kas ja kuidas see koos Matuidiga toimib.

                      Aga üldjoontes kuus mängu, kuus võitu. Löödud 13, sisselastud 4. Liigas on Napoliga vahe 3 punkti ja ülejäänud eeldatavad tiitlipretendendid on juba päris kaugel. Isegi ootamatult ilus hooaja algus (arvestades, et Allegriga on mõnikord mängumootori käimasaamiseks mõned kuud läinud). Aga üldiselt tulebki ideaalis vahe juba varakult sisse saada, sest detsembrisgraafik on päris rõve.

                      Järgmisena kodus Bologna ja siis juba "kuue punkti mäng" Napoliga.

                      Kommentaar


                        Mõned nopped Allegri pressikonverentsilt

                        * Perin saab debüüdi. Igati positiivne.
                        * Keskväljal alustavad kindlasti Bentacur ja Matuidi. Kolmandale kohale keskväljatrios läheb siis Pjanic või Can. Allegri jagas mõtteid Bentacuri osas, mis ühtivad üsna minu mõtetega. Noorel poisil skilli on, aga otsuste vastuvõtmine on päris nõrk ja otsustavust läheb rohkem vaja.
                        * Kaitses saavad kindlasti puhukust Chiellini ja pisivigane olevat ka Sandro.
                        * Ründes olevat kindel Ronaldo ja Dybala alustsamine. Argentinlase puhul kasutas Allegri üsna sarnast retoorikat paks-Higuainiga ehk "mängitame mehe vormi". Miks mitte. Ülimalt loogiline oleks muidugi Bernardeschi alustamine kolmanda liikmena, aga näis, kas Maxi mõtted on samad.
                        * Keani kohta küsiti ka ja Allegri ütles, et varem või hiljem saab ka noor poiss mängu. Olevat võinud saada juba Frosinone vastu põllule, aga siis lõi Juventus värava ja polnud mõtet. Eks näis. Äkki siis homme saab minuteid. Mandzu seni päris korralikult rassinud ja võiks (sobiva skoori puhul) puhata küll.

                        Kommentaar




                          Eile läks striimil peale Milani vs Empoli mängu peale üleeilne Bologna mängu pilt ja sai siis mäng muude tegevuste taustaks ära vaadatud. Oligi täpselt nii tuim mäng nagu statistiliselt tundus. Veerand tundi oli Juventus räigelt üle ja kiiresti löödi kaks ära. Siis mingi autopiloodile ja ei loodud ise midagi ning ei lastud Bolognal midagi luua. Seitse mäng, seitse võitu. Pole paha.

                          Raske on kedagi sellises mängus positiivselt välja tuua. 3-5-2 süsteem andis keskväljale rohkem möllamisvõimalust, mille Matuidi värava ja värava eeltööga ära kasutas. Dybala sai ka värava kirja. Kuna tegu oli ta isa surma-aastapäevaga, siis oli vähe selline emotsionaalsem keiss. Ja ülejäänud tiim oli ka äärmiselt kõva.

                          Laupäeval tulemas hooaja esimene väga tõsine mäng, kui külla sõidab Napoli ja saab näha, et mis puust see Juventus tegelikult on. Võidu puhul tõmbaks tabelis vahe juba kuue punktiseks. Eeldatatakse 4-3-3 süteemi, kus ainus küsimärk on vastu Bernardeschi-Dybala-Mandzukici kolmikust kahe valimine. Muu koosseis tundub olevat juba üsna selgelt paika loksunud.



                          Juventus u23 sai ka Serie Cs lõpuks kolmandas mängus silmad pähe, kui võideti Cuneo nimelist tiimi 4:0 (väravad 2xMatheus Pereira, Bunino jaMuratore). Kui reaalselt peaks minema läbi see lüke, et laenumängijate arv tõmmatakse kuue peale, siis oleks Juventusel ülimalt oluline omada tugevat B tiimi. Viimastel hooaegadel on Juventusel väljalaenatud kuskil 30 mängijat ning see annaks võimaluse neid müümise asemel enda tiimis hoida. Palju sa ikka jõuaksid skeemitada ehk neid tagasiostuklausliga müüke teha. Teisalt on see Serie C tase nii sitt, et seal sa Cerri-Favilli-Clemenza suguseid ei hoia. Masterplaan võiks ju olla u23 tiimi tõus Serie Bsse, aga kahjuks tundub, et selle praeguse tiimi peamine eesmärk on pigem püsimajäämine. Kahju. Kuid asi seegi, et taaskord ollakse teistest Itaalia tiimidest sammu võrra ees. Nagu see viimastel aastatel tavaks on saanud.

                          Üldjoontes on muidugi kasvõi see viimase mäng koosseis üsna suvaline punt 20-aastastest, kellel enamikul kasvõi Serie A väiketiimis mängimise tulevikku ei näe: Del Favero; Andersson, Muratore, Zanandrea; Zanimacchia, Toure, Emmanuello, Kastanos, Beruatto; Mavididi, Pereira

                          Kommentaar


                            vs Napoli

                            Positiivne.
                            Mäng, mängutulemus ja mängupilt. Kaheksa mängu. Kaheksa võitu.

                            Negatiivne.
                            Beppe ütles, et ca kuu pärast on ta viimane tööpäev Juventuses. WTF? Põhivend ju?

                            Kommentaar


                              Algselt postitas eika Vaata postitust
                              vs Napoli

                              Positiivne.
                              Mäng, mängutulemus ja mängupilt. Kaheksa mängu. Kaheksa võitu.

                              Negatiivne.
                              Beppe ütles, et ca kuu pärast on ta viimane tööpäev Juventuses. WTF? Põhivend ju?

                              Siiski seitse.
                              Elu on lühike, pidu on pikk.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
                                Siiski seitse.
                                + Valencia

                                Kommentaar

                                Working...
                                X