320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Masendav poolaeg. Rünnakul ei suudetud midagi asjalikku teha, kaitse oli rämedalt ebakindel, Diego sai vigastada ja viimasel minutil löödi ka pall Buffoni seljataha. Kus selles olukorras viga oli, teab vaid kohtunik.

    CALCIOPOLI 2 !

    Kommentaar


      Algselt postitas eika Vaata postitust
      Masendav poolaeg. Rünnakul ei suudetud midagi asjalikku teha, kaitse oli rämedalt ebakindel, Diego sai vigastada ja viimasel minutil löödi ka pall Buffoni seljataha. Kus selles olukorras viga oli, teab vaid kohtunik.

      CALCIOPOLI 3 !
      parandasin ära nagu siin kombeks öelda....

      Kommentaar


        Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
        Serie B tasemel meeskonna vastu oli mäng 2. voorus.
        Alustuseks kordan tsitaati.

        Ja jätkuks: Juve paistis suhteliselt sümpaatne, ühtlane tasakaalustatud punt. Potentsiaalne tiitlipretendent. Foorumit aeg-ajalt lugedes olen ikka mõelnud, et mis teema selle Cacerese ja "puujalaga" on, minu teada tegu üsna tehnilise poisiga ning täna taasveendusin selles. Samas on kibe maitse suus selle lugemata värava pärast Lazio kasuks esimese poolaja lõpus. Kokkuvõtes võrdne mäng, mis kahjuks seekord läks sedapidi, kuid ehk järgmine kord läheb teistpidi. Õiglane olnuks viik.

        Kommentaar


          Yay. Juve võitis. Trezeguet lõi värava.

          /me häppi
          Ela ja tunne, et elad
          see on kõige lihtsam
          filosoofia, mis toimib
          sule silmad ära vaata
          tagasi, hinga sügavalt ja
          hüppa üle iseenda varju
          tule koos minuga.

          Kommentaar


            Buffon on tippvormis. Kahele suurepärasele koondisemängule kohe otsa ka kindel sooritus Lazio vastu. Eelmise hooaja ebakindlusest pole õnneks midagi järel ja jääb ainult loota, et Gigi jätkab samasuguses hoos.

            Caceres oli kuni väravani meeskonna nõrgim lüli. Kolarov tegi noore Uruguailasega, mida ise tahtis ja lüpsis teda äärel korralikult. Oma süü selles oli ka Camoranesi tujutul mängimisel, kuid siiski. Peale värava löömist ja Marchisio liikumist paremale muutus ka Caceres kindlamaks.

            Legrottaglie sai võimaluse näidata, et ta oleks keskkaitsesse parem valik kui Cannavaro. Tänase esituse põhjal võib ennustada, et Legrot näeme edaspidi mängimas vaid põhikeskkaitsjate vigastuse korral. Kohmakas, lollid söödud ja vead jne- mine sa tea, äkki on mees jälle seksima hakanud.

            Chiellini oli nagu Chiellini ikka. Tegu on Itaalia tugevaima kaitsjaga ja punkt.

            Sellist Grossot nagu võib näha Itaalia koondises täna platsil polnud. Pigem oli tegu tavalise Molinaro klassist mänguga. Samas liitus Grosso Juventusega nii hiljuti, et erilist kokkumängu meeskonnakaaslastega on veel vara oodata ja edaspidi läheb asi kindlasti ilusamaks.

            Camoranesi oli silmnähtavalt koondisemängudest väsinud ja sestap oli ka mehe sooritus väga keskpärane. Kaitses mängida ei viitsinud ja ründes andis ainult valesööte. Teda asendanud Tiago suutis paarikümne minutiga teha rohkem positiivsed liigutusi, kui argentiinaitaallane 70 minutiga.

            Melo polnud ka oma parimate päevade tasemel, kuid sellegi võib panna tiheda mängugraafiku süüks. Mees saabus Itaaliasse alles reedel ja positiivne, et ta üldse mänguvalmis oli.

            Marchisio oli ülivõimsalt parim Juventuse mängija. Kümned palli vaheltlõiked, õnnestunud tacklingud, täpsed söödud- selline esitus, mida oleme harjunud Sissoko esitustes nägema. Miinuspoolele võiks panna ainult paar rumalat ja mõttetut kauglööki.

            Diego võeti Dabo poolt nii korralikult kinni, et Brass ei suutnudki meeskonda mängima panna. Eks oma osa selles mängis ka pisivigastus, mis mehe lõppeks rivist välja viis. Loodetavasti pole tegu mingisuguse raske vigastusega. Teda asendanud Giovinco näitas, et saab Diego asendamisega vägagi edukalt hakkama. Otse vigastuspausilt tulles suutis Formica Atomica palli üsna ilusti liigutada ja Trezegueti värav sai alguse just tema tsenderdusest.

            Amauri oleks maailma parim ründaja, kui ta suudaks lisaks praegusele mustale tööle ja ees palli hoidmisele ka väravaid lüüa. 3 mängu ja 0 väravat pole just esmaklassiline tulemus ründaja kohta.

            Trezeguet lõi küll värava, aga muus osas oli prantslane platsil kui hunnik sitta. Hooajaeelsed mängud näitasid, et mees on oma väravalööjainstinkti kaotanud ja mängu tempo käib talle üle jõu. Olgem ausad- Muslera poolt väravasse imetud pall oleks muidu väravast mööda läinud. On küll võimalik, et Trezegol taas leiab end, kui mul on selles osas sügavad kahtlused.

            Ferrara- 5 ametlikku mängu, 5 võitu. Ei vaja nagu kommentaare. Tänagi suutis peale masendavat esimest poolaega meeskonna teiseks poolajaks mängima panna.

            (mul pole und )

            Kommentaar


              Ma just vahetult enne Cacerese väravat mõtlesin, et pole ta oluliselt parem kui Grygera või Zebina. Temaga seoses meenus ainult mängu alguses tehtud dive, kui Mauri või keegi teda käest hoidis ja see, et tal olid kedrad üle põlvede tõmmatud. Aga nagu eika juba mainis, sai väravast kõvasti enesekindlust.

              Ja Kolarov on ilmselt kõige alamakstud (on olemas selline sõnaühend?) mängija serie A's.

              Kommentaar


                Ausalt öeldes olen ma üllatunud, et Cacerest paremkaitses kasutama hakati. Aga kui ta seal suudab nii hästi hakkama saada, siis tundub, et hooaeg jätkub väga vaffalt. Tauriga olen Kolarovi kohalt vägagi nõus.
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                Kommentaar


                  Algselt postitas eika Vaata postitust
                  Amauri oleks maailma parim ründaja, kui ta suudaks lisaks praegusele mustale tööle ja ees palli hoidmisele ka väravaid lüüa.
                  Kas sama ka Voskoboinikovi kohta?

                  Üldiselt esimesel poolajal polnud Juve mitte midagi head ning Lazio suisa tappis teid ära. Kiitust peaksid teenima mõlemad väravavahid - Treze väravas mina erilist süüd Musleral ei näe, sest ühe kannika peal balansseerides on üsna raske ennast kindlalt palli ette visata.

                  Vajalikel hetkedel tulid need väravad ära. Igatahes on Juventus jõud, mida tuleb karta - nii Itaalias kui ka Euroopas.

                  Kommentaar


                    Vosko ongi vaese mehe Amauri.

                    Kommentaar


                      Juventus meenutab nagu väga väga eelmiste aastate Interit - oma väravad löövad ära, enamjaolt on mäng kontrolli all, taga püsivad ka suht hästi ja kui ei, siis päästab väravavaht ära, aga seda sädet pole väga. Võib-olla tekib see, aga ei usu miskipärast. Siiski on kindlalt Juve viimaste voorudeni Interiga tiitli eest võitlemas, ei kahtlegi.
                      sigpic

                      Kommentaar


                        Ennäe! Trezegol lõi ka värava.

                        Kommentaar


                          Mängus Bordeaux`ga on päris mitu tähtsat puudujat: Diego sai Lazio vastu vigastada ja veedab järgmise nädala vigastust ravides. Lisaks on juba pikemat aega vigastatud Zebina, Sissoko ja Del Piero. Tõsi, nendest viimane hakkab juba vaikselt mänguvormi saama. Lisaks vigastatule ei saa mängida ka kaitse tugitala Chiellini, kes sai mäletatatavasi mängus Chelseaga punase kaardi ja on seeõttu mängukeelu all. Lisame siia veel koondisemängudest väsinud Melo ja Camoranesi ning midagi roosilist homsest oodata pole.

                          Eeldatavasti näeb homne algkoosseis välja umbes selline:

                          Buffon
                          Caceres-Legrottaglie-Cannavaro-Grosso
                          Marchisio-Felipe Melo-Tiago
                          Giovinco
                          Iaquinta-Amauri

                          Kommentaar


                            Algselt postitas eika Vaata postitust
                            ning midagi roosilist homsest oodata pole.
                            Ja lisaks kõigele vilistab mängu eelmise aasta unustamatu "poolfinalist" Tom Henning Øvrebø. Edu igaljuhul tulevaks hooajaks!

                            Kommentaar


                              mingi kanal juve-bordeaux mängu ka näitab täna?

                              Kommentaar


                                Esimene poolaeg on olnud ikka üsnagi mannetu, lisaks annab tõsiselt tunda Diego puudumine. Positiivse poole peale võib kanda Buffoni juba vahepeal minetatud kindluse taastumise, vähemalt siiani on ta mees omal kohal olnud.
                                Loodan et midagi ära ei sõnunud ja teisel poolajal võetakse juba oma.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X