320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas eika Vaata postitust
    preseason näeb välja selline
    Mis ajast Sassuolo Timmu karikal osaleb Interi asemel ? Saan aru, et Interi tase on langenud, aga..

    Kommentaar


      No sellest aastast

      Kommentaar


        interil oli selleks ajaks juba sõpakas kokkulepitud seega võeti sassuolo asemele

        Kommentaar


          Chiaccherini müük on ka moodi tõusnud vist. Arvestades, et ta osteti üsna minimaalse summa eest vist, oleks 10M kasumlik ettevõtmine, aga samas on mees ka viimase aastaga oma tähtsust vahetusmehena kinnistanud ja vaevalt nii leplikku ja kasulikku pingimeest kuskilt asemele on võtta kohe. Ise eelistaks küll Chiaccherini jätkamist sellele kui peaks tulema aala Diamanti või kesiganes muu.

          Kommentaar


            Võõrsilvormid ametlikult


            JTV uus saatejuht
            Juventus will launch the club’s new in-house television service, JTV, on Friday 12 July. The start of the Bianconeri’s pre-season tour in Val d’Aosta will mark the first day of broadcasting for the revamped station, formerly known as Juventus Channel. It will also see the debut of new host Cristina Chiabotto. The Turin-born Juventus fan, who won Miss Italy in 2004, will keep supporters up to date with all the unfolding excitement over the course of the 2013/14 campaign.


            Hooajapiletid müüdi sisuliselt kohe välja
            After the renewal phase, in which 92% of season ticket holders opted to retain their guaranteed seat at Juventus Stadium (a 2% increase on last season), the remaining 2,000 or so tickets entitled to Premium Members and Club Doc subscribers were secured in the priority booking stage. In total, 24,000 standard season tickets were released by the club for the 2013/14 campaign, in addition to the 4,000 sold to members of Juventus Premium Club, the exclusive hospitality section.

            Kommentaar


              Emanuele Giaccherini on his way to England. Juventus and Sunderland reached an agreement just a few minutes ago. The deal was reached on the basis of 8 million euro, and even the player gave his consent. Giaccherini will sign a 4 year deal with annual salary of 2 million euro.
              Elagu Padoin.

              Torino and Juve signed the final paperwork for Angelo Ogbonna’s transfer in black and white. The two clubs closed the deal at 13 million euro plus 2 million in bonus.
              ettenutmine: overrated, overpaid.

              Kommentaar


                Noh Chiellini on üsna vigastuste/kaartidealdis viimastel hooaegadel ja jätab keskmiselt 8-10 mängu rohkem vahele võrreldes Bonucci ja Barzaga. Pluss natuke ka Itaalia koondislase nina alt ära napsamine põhikonkurentidel = OK deal. Chiacist on kahju, aga vast Pepe on vääriline asendus. Kuna Jojo on vaata et meie ainus reaalne liituja veel ründe poolelt (kes on üha tõenäolisemalt Inglismaale liikumas), siis tundub, et kindlasti 1, kuid arvatavasti 2 triiost Vucinic,Matri,Quagliarella alustavad ka eelolevat hooaega Juves.

                Kommentaar


                  Angelo "My dream is to play at the highest level and in a big club, but not with Juventus. No, never - November 2011" Ogbonna on kohal

                  Kommentaar


                    Ametlik - Ogbonna liitus Juventusega. Lisaks sellele annab kuulujuttudele "Kolarov Juvesse" puid alla veel see, et Giaccherini (veel mitteametlikult) müüdi Sunderlandi.

                    Kommentaar


                      Osa meeskonnast on nüüdseks paar päeva juba Chatillonis treeningutel rüganud. Tundub, et uued mehed on kõik kohe hästi kohanenud ja läbisaamine ja entusiasm on hea. Confederationsi meestele antakse ehk veel nädal puhkust ja siis läheb täisettevalmistus lahti, ega supercoppa ka enam kaugel pole. Usa tuurile eeldatavasti sõidavad juba kõik.
                      Paar huvitavat uudist on tulnud selle kohta, et Tevez ja Vidal ootavad veel ühte suvist top playerit ja Contele,Marrottale on nimi teada. Ise loodaks Suarez-t aga tundub vist liiga hea, et tõsi olla ?
                      Müükides toovad lähemad nädalad ilmselt nii mõnegi lahenduse lõpuks, mida kaua on oodatud, aga mõni saaga läheb ilmselt nagu igal aastal augusti viimaste päevadeni välja.
                      Igal juhul oleme Mercatos kas sel suvel Interist (``aala tahame kõiki aga raha pole``) ja Milanist (``Honda tuleb võibolla jaanuaris ja muid mehi tahame ka aga ei saa``) peajagu ees ja minu hinnangul ka Napolist.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Juventino27 Vaata postitust
                        Paar huvitavat uudist on tulnud selle kohta, et Tevez ja Vidal ootavad veel ühte suvist top playerit ja Contele, Marrottale on nimi teada. Ise loodaks Suarez-t aga tundub vist liiga hea, et tõsi olla?
                        Tiim on nii pilgeni täis, et ma küll ei näe kuidas tippmängijaid enam koosseisu mahuks ja vaevalt Juventusel rahagi selleks on. Kui Isla lahkuma peaks, mis on üsna tõenäoline, siis läheks vaja mõlemale äärele ehk Lichtekspressile ja Asamoahile pädevat puhkuseandjat. Selles plaanis oleks end mõlemal äärel mängusuutlik Zuniga üsna ideaalilähedane lahendus. (Viimasesse lepinguaastasse minev ja Napoliga palgaküsimustes eriarvamustel Zuniga Juventusesse pingile ja Juventuses sügavale pingile vajunud Matri Napolisse pingile asendustipuründajaks. Kas ainult minu meelest oleks 100% loogiline lüke nende kahe mehe vahetamine? Do it Beppe!)

                        Kui tõesti suudetakse ründajad (ideaalis kaks-kolm meest nelikust Gio-Mirko-Quagliarella-Matri. kusjuures ainsana välistaksin Giovinco mineku.), Giaccherini, De Ceglie, Isla, Ziegler, Melo rahaks teha, siis tõesti ei saa uusi arenguid välistada. Enne seda oleksid väga skeptiline, et midagi juhtuma hakkab. Eriti arvestades seda, et hetkel vihjab kiire ja otsustav tegutsemine mängijateturul sellele, et eesmärgiks on olnud tiimi kokkusaamine pre-seasoniks.

                        Muidugi on palju räägitud sellest, et Conte on selleks hooajaks panustamas ka plaanB`le (a la hooti 433 mängimist) ja sellisel juhul läheks tiimi tõesti vaja üht asjalikku äärt. Kuid siin tekib jällegi küsimus, et kas plaanB jaoks on üleüldse mõtet ja võimalust suuri miljoneid lehvitada.
                        Algselt postitas Juventino27 Vaata postitust
                        Igal juhul oleme Mercatos kas sel suvel Interist (a la tahame kõiki aga raha pole) ja Milanist (Honda tuleb võibolla jaanuaris ja muid mehi tahame ka aga ei saa) peajagu ees ja minu hinnangul ka Napolist.
                        Interit ei saa enivei hetkel Juventuse konkurendiks pidada, sest hetkel on võetud eelmiste hooaegade Roma "ehitame paar aastat tiimi üles" suhtumine. Aga näib, et hetkeseisuga on kõik teised tipptiimid sammu edasi tegemas.

                        Milan koos Balotelliga oli juba eelmisel hooajal väga hea ja arvestades, et mustpunastel on trobikond noori ja arenevaid mehi, siis ega neil arvestatavat šopingutuuri vajadust pole ehk piisab ka kahest-kolmest pusletüki lisandumisest ja ma ei välistaks, et Galliani suve lõpus mõne üllatustõmbe teeb. Kui Napoli suudab Cavaniraha mõistlikult kasutada ehk mehe enamvähem asendada (a la tuuakse Higuain vms) ja ülejäänud raha eest tuuakse Benitezile vajalikke mängijaid, siis nemad ehk muutuvad tugevamakski kui eelmisel aastal. Roma on ka lõpuks mõistuse pähe võtnud ja hakanud tiimi kogemusi tooma ehk juba praegu näib pealinlaste klubi paberil väga seks välja. Violast ei hakka parem üldse rääkima, sest teist suve järjest tehakse turul oma rahalist seisu arvestades imesid.

                        Liidame siia veel viimastel aastatel stabiilsust näidanud Lazio ja Udinese, siis tipulähistel tuleb andmine väga-väga kõva ja ma olen üsna kindel, et keegi eelpoolmainitutest suudab hooaja lõpuni Juventusega sammu pidada (panustaksin siiski Milanile, kuigi eks näis, mis järgmisel pooleteisel kuul toimub). Eriti arvestades seda, et Juventuse peamine eesmärk on Euroopa vallutamine ja koduliigas võivad kerged motivatsiooni- ja väsimusprobleemid tulla.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas KihnuViive46 Vaata postitust
                          Ametlik - Ogbonna liitus Juventusega. Lisaks sellele annab kuulujuttudele "Kolarov Juvesse" puid alla veel see, et Giaccherini (veel mitteametlikult) müüdi Sunderlandi.
                          Sellega on ka omalaadne keiss. Sellest suvest kehtivad väljaspoolt Itaaliat ostetavate mitte-EU mängijate kohta uued reeglid ja nende põhjal peaks Juventus enne Kolarovi ostmist mõne mitte-EU mängija müüma välismaale.
                          If a Serie A club has three or more non-EU players in the roster on the 30th of June 2013, the club is entitled to buy two non-EU players from foreign clubs provided that both of them replace a non-EU player each on at least one of these conditions:

                          a) the replaced player is sold to a foreign club
                          b) the replaced player’s contract expired on 30/06/2013 (this condition can apply to only one of the replaced players)
                          c) the replaced player obtained European citizenship after the 1st of February 2013
                          Hetkel ainsad reaalsed lahenduseks oleks võimalus, et keegi kuuikust Asamoah, Boakye, Caceres, Isla, Vidal, Vucinić saab Itaalia passi või parseldatakse välismaale ja ma pole kindel, kas kumbki optsioon on üleüldse reaalne.

                          Ma küll täpselt ei saa aru, et kuidas ja millistel alustel Teveze lüke toimus (ta ju peaks on mitte-EU, eksole?), sest seni justkui pole ühtegi ametlikku mitte-EU lahkumist toimunud. Üks võimalus on, et jaanuaris toimunud arusaamatu Pepici hanke taga, kus ma kahtlustasin, et...
                          Algselt postitas eika Vaata postitust
                          Juventus hankis vahepeal täiesti arusaamatu Bundesliga2 pingipoisi Pepici. Montenegrost. Ma kahlustan (kuigi kohvipaksult), et antud lükke taga oli rahakantimine Jovetici agentuurile, et nemad meest Juventusesse suruks.
                          ...oli reaalsuses mitte-EU mängija tiimitoomine, kes nüüdseks on ka kuhugi võõrsile uuesti maha parseldatud. Või siis on keegi vahepeal Itaalia passi saanud? On mis on, aga eks sellist skeemitamist hakkab tulevikus mitmete tiimide poolt nägema ja hetkel Kolarovi ostmine peaks olema välistatud.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Juventino27 Vaata postitust
                            Chiaccherini müük on ka moodi tõusnud vist. Arvestades, et ta osteti üsna minimaalse summa eest vist, oleks 10M kasumlik ettevõtmine, ...
                            Giac läks Juventusele maksma 7.25 miljonit ja müügihind 8. Ei ütleks, et väga kasulik

                            Kommentaar


                              Giak. ca 7,5m eest Sunderlandi. Eks ta kõigile kasulik diil oli, sest ilmselgelt Itaalia Sander Purile mõistlikku mänguaega poleks leitud ja arvestades juba seniseid kulutusi, siis klubile läks seda raha vaja. Selles plaanis igati nunnu diil.

                              Melo. ca 5m eest Galatasaraysse. Türklastega majandamine on seni olnud kohutav, arvestades, et meest on korduvalt koos ostuklausliga Galasse laenatud ja mõlemal korral seda ei kasutatud. Aganoh, vähemalt sai mehe eest midagigi tagasi ja kusjuures väidetavalt on tegu mitte müügiga vaid kolmeaastase laenuga. Kui see peaks tõele vastama, siis oleks päris huvitav teada, mis sellise lükke taga on.

                              Järge ootab Isla (eeldatavasti nädala lõpuks vabastab Inter Juventuse omanduses olevast 1/2). Muud konkreetset üleval pole, kuigi palju on räägitud Premieri teise poole klubide huvist Quagliarella vastu.

                              Kommentaar


                                hetkel käimas 1. sõprusmäng. Juventuse koosseis: JUVENTUS (3-5-2): Storari; Motta, Ogbonna, Pol Garcia Tena; Lichtsteiner, Vidal, Rossi, Asamoah, De Ceglie; Tevez, Llorente. All. Conte

                                Motta ftw.

                                Poolaeg 2-0. Väravad Motta ('31) ja Tevez ('45).

                                Teise poolaja lineup: Rubinho, Penna, Magnusson, Peluso, Motta, Padoin, Buchel, Sakor, Vucinic, Matri, Quagliarella.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X