320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Replying to Topic \'Torino Juventus\'

    Nii palju veel, et Juventus pidavat kohtumist alustama täies rivistuses. Katsetused jäävad tahaplaanile nagu tavaliselt kombeks on.

    Eeldatav:

    Juventus (4-3-1-2): Buffon; Thuram, Ferrara, Montero, Zambrotta; Camoranesi, Tacchinardi, Conte; Nedved; Del Piero, Trezeguet

    Kommentaar


      Replying to Topic \'Torino Juventus\'

      Kiire kokkuvõte toimunust bianconeride ridades..

      Neljapäeva hilisõhtul suutsime võita Interit Coppa Itaalia poolfinaalis tänu penaltitele. Finaalis astub vastu Lazio. Ise olen suhteliselt rahul, enne kohtumist oli küll väike vimm sees, sest taas kord tundus pink kõvasti tugevam põhikoosseisust. Tagantjärgi vaadatuna on Chimenti ikka liiga madala klassiga väravavaht. Esimene värav oli täitsa masendav. Niipalju siis sellest vanast teemast.

      David Trezeguet on saanud endale väikese vigastuse ning võib jääda eemale pühapäevasest Serie A kohtumisest Regginaga. Samas on kuuldavasti Juventusega ühinemas Monaco mängumees Sebastien Squillaci. Peale Trezeguet sai eelmises kohtumises vigastuse külge ka horvaat Igor Tudor. Eemalolek võib kesta paar nädalat.

      Rääkides natukene Squillacist, siis on ta 23-aastane kaitsemängija. Moggi, Bette ja Giraudo on kaitsetala jälginud pikka aega. Eellepingule ollakse väga lähedal. Üleminek saab teoks arvatavasti suvel. Lõppudelõpuks oleks mõni noor ja tugev mängija kah kaitsesse panna.

      Loodetavasti on nüüd üks mõõnaperiood möödas. Interi vastu oli algus suhteliselt toores, kuid mida aeg edasi, seda paremaks Juventus muutus. Ferrara tegi suurepärase kohtumise. Väga muljetavaldav on Maresca ja Miccoli korraga väljakule panemine. Samas olen õnnelik, et del Piero suutis aidata bianconerisid omapoolse väravaga. Alati on hea, kui kapten saab väravaga hakkama.

      Pealegi on vara rääkida, et Juventus on sellel hooajal tõsiselt tasemelt langenud. Olukord on siiski stabiilne. 3 koht liigas ei tähenda veel, et me kõrgemale enam ei tõuseks. 8 punkti AC Milaniga on suur vahe, kuid on ka varem jalgpalliajaloos selliseid vahesid tasa tehtud. Pealegi veel on järgi 15 vooru. Ehk maksimaalselt võib punkte koguda 45. Seega palju on veel mängus.

      Coppa Itaaliast saime edasi, Meistrite Liigas on samuti koht kindel ning liiga seis ei ole nii hull, kui paljud arvavad. Kaotuseid on tulnud, kuid neid tuleb ette igal meeskonnal...

      Kommentaar


        Replying to Topic \'Torino Juventus\'

        Rahaasjadest:

        Juventuse esimene pool hooajast on lõppenud. Seega on tehtud väike kokkuvõte klubi hetke rahalisest olukorrast. Masendav: 22,5 miljonit eurot on kaotus esimese poole hooajaga. Eelmisel hooajal oli seis 4 miljonit miinuses, kuid peale Meistrite Liiga ja Serie A võitu suudeti kokkuvõttes võidelda välja 2,2 miljoniline kasum. Paneb muretsema. Eelmine hooaeg oli Juve suurimate numbritega meeskond, kes puhtalt mängudega plussi tuli. Sellel hooajal on toimunud suur langus, kuid kus on tulnud selline miinus? :S Pole õieti kedagi soetanud peale Legrottaglie. Kuna uudis oli soccernet.comis, siis on selle valelikus kaheldav.

        Hoolimata miinusest on rahaseis hetkel positiivne. Paanikaks pole põhjust, kuid lahendus tuleb leida.

        Kommentaar


          Replying to Topic \'Torino Juventus\'

          Juventus avaldas oma ostustrateegia:

          Viimase seitsme aasta jooksul on see esimene kord, kui Juventus jääb hooajapeale miinusesse. Kindlasti on üks faktoritest miinusnumber, miks Juventus plaanib nüüd suunduda aktiivsemalt mängijateturule. Bossid on lubanud mitmeid tehinguid. Samas on öeldud, et tuleb ka suuremat sorti müüke-oste. Võimalik lahkuja on Nedved. Loomulikult on ta üks parimaid, kui mitte parim Juventuses. Hoolimata sellest ning vaadates minevikku usun, et selle tehingupealt teenitakse kopsakas summa, mille eest saab mitmeid noori taas kokku osta.

          Kõik mäletame väga hästi, milline oli tehing Zidane’iga. Tema eest saime ju Buffoni, Thurami ja Nedvedi. Igal juhul, ei oleks ma selle vastu, kui samasugune tehing toimuks nüüd Nedvediga. Davidsi eest raha ei tulnud. Suuri oste pole viimase 2 hooajaga tehtud. Lisajõudu on kaitseliini vaja. Pealegi puudub klubis korralik teine puurilukk.

          Kommentaar


            Replying to Topic \'Torino Juventus\'

            täna õhtul sis võimalus teha 8-st punktist 6 mul on selline hea tunne,et nyydsest peale hakkab alex särama-otsustavatel hetkedel nagu alati
            raha asjadest nii palju,et meistrite liigast oleneb palju ses suhtes ja teatavasti just sellex ongi sel aastal eriliselt valmistutud.
            neddy\'st olex kahju,aga tundub et minek on vägagi võimalik.moggi ytles,et suvel on oodata yhte suurt muutust ja mitmeid väixemaid-järeldusi võite ise teha.
            ja uutest meestest nii palju,et pannaxe suuri lootusi noortesysteemile-selge märk,et raha pole.
            aga hoolimata kõigest olen optimistlik,sest lippil olevat old peale roma-krahhi meestega tõsine jutuajamine ja teamspirit pidi nyyd hoopis teine olema.
            loodan vaid,et tänane õhtu mu tuju ei riku ja 3 punkti kotti pannakse

            Kommentaar


              Replying to Topic \'Torino Juventus\'

              jaa õnneks komistasid ka teised liidrid nii et Juvel on võimalus vahet kärpida....... tundub et Zaccheroni võib varsti hakata jälle uut töökohta otsima sest lihtsalt pole tulmusi Interil...... loodame et pärast fantastiliselt põnevat ja dramaatilist poolfinaali Interiga Coppa Italias on nüüd vorm tõusu teel, kus näitas Miccoli väga head mängu... halvemaks küljeks oli Tudori vigastus.... ostudest ja müükidest ...oleks väga suur kaotus muidugi kui NEdvedist ilma jäetakse..... ja kui talle tasemel asendajat ei leita....on kõlanud nimed nagu Rosicky, D\'Alessandro ja Doni (viimane kõige vähem tõenäoline) aga loodame parimat
              fc pohmell

              Kommentaar


                Replying to Topic \'Torino Juventus\'

                Mazz väike selgitus. Raha on. Probleem ei ole, tuli väike miinus käibes, kuid see ei tähenda, et raha poleks. Vaadates olukorda AS Roma ja Lazioga. Mainimata ei saa jätta ka Parma, siis on elu Torinos täitsa lilleline. See, et suuri oste pole tehtud pole peamine põhjus, miks peaks väitma finantsolukorra raskust. Pealegi on suuremad rahad alles tulemas. Meistrite Liiga + Coppa Itaalia + Serie A.

                Kommentaar


                  Replying to Topic \'Torino Juventus\'

                  Eino ära tuli igatahes
                  Enzo Maresca väravast siis 1:0 ning vahe kahe liidriga vähenes.Milanist, kes mängis viiki, jäädakse maha nüüd 6 ja Romast,kes lisas samuti ühe punni tabelisse 1 silmaga!!!

                  Kommentaar


                    Replying to Topic \'Torino Juventus\'

                    Forza Juve!

                    Kommentaar


                      Replying to Topic \'Torino Juventus\'

                      Uudiseid Delle Alpilt:

                      Neddy teema on taas ülesse võetud. Tsehh viskas nalja, et väike inglise liiga kogemus on täitsa tore. Veel on uut mängijateturul. Nimelt on Juventus jahtimas Daniel Alves, keda tituleeritakse uueks Cafuks. Hoolimata 3 miljonilisest pakkumisest ei soovi Sevilla noorukit müüa. Loodan tõsiselt, et selline vend Juvega liitub. Mängimas pole teda küll näinud, aga kuulnud ja lugenud palju. Pealegi on Thuram küllaltki vana ning uus mängija võiks vabalt meest asendada. Moggi lubas uue pakkumise esitada.

                      Juve strike back:

                      Stam väitis hiljuti ühes televisiooni ülekandes, et ei soovi Juvega liituda. Moggi vastas samaga: „Kes on öelnud, et me teda tahame?“ Igaljuhul irooniat Itaalias jätkub. Naljahambad...

                      Davidsist kah natukene. Mees on Kataloonia klubis õnnelik. Loodab uue lepingu sõlmida juba varem enne kontrahti lõppemist Juvega. Selgub lähinädalatel, kas Moggi ja Barcelona saavad enne kokkuleppele. Igal juhul loodab hollandlane Michael Laudrupi jälgedes astuda.

                      Kommentaar


                        Replying to Topic \'Torino Juventus\'

                        Uus võimalik variant uuest hooajast: Lihtsalt väikesed kõlakad, milline on tuleva hooaja Juventuse varustus. Päris kena, või mis?

                        Kommentaar


                          Replying to Topic \'Torino Juventus\'

                          iga aastaga traditsioonilisi triipe yha vähemax...

                          Kommentaar


                            Replying to Topic \'Torino Juventus\'

                            Nedved jääb Juventusesse. Väike kergendus. Nimelt Moggi võttis olukorra väga kindlalt kokku. Istusid Neddy’ga koos maha ning arutasid mängija edasist käekäiku. Kokkulepe oli selline, et tuleval suvel Pavel ei suundu kuhugi poole. Chelsea, minu kaastunne. Chelsea oli nõus tsehhi eest välja käima 20 miljonit naelsterlingut.

                            31-aastane mängija loodab oma putsad varna riputada peale 2006. aastat, kui leping otsakorrale saab. Samal ajal on uued uudised Lucio kohta. Leverkusen väidab, et suuline kokkuleppe itaallastega on olemas, kuid hetkel on vaikus. See tähendab seda, et Lucio suundumine Stamford Bridgele võib saada teoks.

                            Rääkides Serie A’st, siis täna õhtul kohtuvad kaks suurrivaali AC Milan ja Inter Milan. Tavapärane mõõduvõtt võib tulla üllatavalt igav nagu on need olnud viimastel aastatel. Üks-kaks väravat ning kindel kaitseliinis palliveeretamine. Samas võin ka eksida.

                            Pühapäeval astuvad väljakumurule AS Roma kodupubliku eest Siena vastu ning Juventus võõrsil Bolognaga.

                            Kommentaar


                              Replying to Topic \'Torino Juventus\'

                              juve võitis bologna\'t võõrsil iuliano!!! väravast(56.min) 1-0.
                              kumbki peakonkurent aga kahjux ei vääratanud ning vahe liidriga ikke 6p.
                              paljud põhimehed puhkasid,valmistudes depporiga mängux.
                              niet jääme optimistlikux ning ootame ni kaua veninud CL-i vaheaja lõppu.

                              Kommentaar


                                Replying to Topic \'Torino Juventus\'

                                Loomulikult... Olen rahul! Värava autori nimi on siiski Mark Iuliano:P Väike jutukene samuti: http://www.soccernet.ee/news.php?id=5952

                                Kommentaar

                                Working...
                                X