320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    De Ceglie saab ju kusagil 2 miljonit per season palka. Üsna rõske palk tema kasulikkuse juures.
    Inter - ausaim klubi Itaalias.

    Kommentaar


      Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
      De Ceglie saab ju kusagil 2 miljonit per season palka. Üsna rõske palk tema kasulikkuse juures.
      Gazetta dello Sport 2012/13 tabeli järgi saab 1,3 miljonit.. Pole muidugi sama vinge kui Giaccherini 0,6 oli aga samas pole ka midagi väga suurt.

      Kommentaar


        CLis oleme B alagruppis,vastaseks hetkel ainult loositud Real Madrid,algus on juba halb

        Kommentaar


          Kolmandaks võistkonnaks loositi Galatasaray

          Kommentaar


            Ja Kopenhaagen.
            Ei tea,nuta või naerda.

            Kommentaar


              Mina otseselt nurisemiseks põhjust ei näe. Galatasarayst ja Kopenhagenist tuleb üle olla ja Real - Juventus on alati oi kui põnevaid mänge pakkunud. Ei midagi ülirasket. (vt. Napoli ja Milani grupp)

              Kommentaar


                Jagan cru arvamust. Oleks võinud tulla ka a'la Bayern, City ja Sociedad. Benfica, Olympiacos, Wien oleks vast lihtsaim olnud. Kui edasi ei pääseta, võib hooaja ebaõnnestunuks lugeda.

                Edit: Real on grupi favoriit, Galatasarayga tuleb ilmselt Türgis sarnane mäng nagu eelmine hooaeg võõrsil kaevuritega ja parem oleks, kui taanlaste vastu seekord ei komistata.

                Kommentaar


                  Beppe arvab:
                  "If Matri leaves, then Fabio Quagliarella will remain. Nani extended his contract with Manchester United and we never negotiated for him.”

                  Kommentaar


                    CLgrupp on üsna igav, oodanuks sellist kolme tugeva tiimiga põnevusgruppi ja inglasi, keda saaks välja lükata. Hetkegrupist peaks ilma probleemideta läbi minema. Aganoh, vähemalt saab Realiga madistada, mis peaks olema vaatamisväärsus omaette. Selles plaanis peaks kõige olulisem CLtabel olema vastased enne ja pärast CLmatše:

                    Kommentaar


                      Algselt postitas cru Vaata postitust
                      Akna sulgumiseni on mõned päevad jäänud.. küsimused mis veel õhus ripuvad
                      Proovin ka
                      Algselt postitas cru
                      Matri Milani?
                      Check
                      Näpud ristis. Tegelikult meeldib mulle Matri mängijana märgatavalt rohkem kui Gio või Quagliarella, aga on ilmne, et Conte taktikas mees oma reaalseid võimeid välja ei mängi ja kui mehe eest pakutakse mõistik summa, siis tuleb see ka vastu võtta. Ei imestaks, kui Matri Milanis särama lööb, ca 15 väravaga hooaja lõpetab ja MMiks end koondisesse mängib. Oskused on Matril selleks olemas. Sümpaatne mängija, kes vastupidiselt paljudele pole kunagi oma rolli üle virisenud.
                      Algselt postitas cru
                      Kas õnnestub Quags maha parseldada?
                      Ilmselt tuleb lepida väljalaenamisega. Kuigi nüüd räägitakse ka Arsenali huvist. Viimane oleks vist? kasulik mõlemale.
                      Kuna Boakye saadeti Spaaniasse ja ülejäänud vähegi andekust näidanud noored on väljalaenatud, siis Quagliarella minek justkui ei tohiks teema olla, sest tiimi jääks vaid 4 ründajat, mida on pikka hooaega arvestades vähe.
                      Algselt postitas cru
                      Kas Marrone jääb?
                      Kui on Conte teha, siis kindlasti. Arvestades, et puhtatõulisi keskpoolikuid meeskonnas napib tundub müümine samuti idiootne. Loodetavasti ei lähe nagu Giaccherini puhu ja majanduslik otstarbekus ei kaalu müüki üles. V.a. überpakkumine regioonist 12+ mil.
                      Marrone PEAB minema tiimi, kus ta saaks mänguaega ja mängukindlust. Hetkeseisuga on keskväljale optsioone küll ning rotatsioonis 6. meheks olemiseks on Marronel klassi liiga palju. Ideaalis võiks teema olla co-owm tabeli teiseotsatiimiga ja kui LukeBrown veab välja, siis ostetaks mees uuesti kerge kahjumiga tagasi. Ma ise kahtlustan, et Marrone on 2 pingiaastaga lihtsalt ära raisatud talent, millest on kahju.
                      Algselt postitas cru
                      Isla? De Ceglie?
                      Ei saa ikka veel aru, miks meil on ühele paremääre positsioonile 5 varianti. Keegi peaks minema. DE Ceglie.. coppa materjal.. iseenesest palka ka suurt ei küsi, turuväärtus on seal 3-5 mil vahel... las tiksub tiimis edasi.
                      Islast loobumine oleks pigem rumal, sest mehe võimed ja oskused lubaksid olla Lichtiga samaväärne mängumees. Jube kahju oleks, kui mehe pikk põlvevigastus karjäärile sellise põntsu pani. DeCeglie on kasutu pask, kelle ainus pluss on homegrown playeri staatust Meistrite Liigas.
                      Algselt postitas cru
                      Motta, Martinez jms.
                      Ilmselt tiksuvad lepingu lõpuni. heal juhul kuhugi laenule (Motta puhul tõenäolisem.)
                      Jup. Kaks Beppe kõige kohutavamat lüket, pole midagi öelda.
                      Algselt postitas cru
                      Kedagi juurde?
                      Zuniga? Nani? Keegi keskpoolik? Tõenäoliselt sõltub see eelkõige Matri diilist, ehk kas leitakse "vaba" raha.
                      Sisuliselt on kaks positsiooni, mida ideaalis võiks tugevdada. Vasakkaitsja/vasakäär, millega saaks Asamoahit vajadusel lükata keskpoolikusse ja winger, mis annaks võimaluse vajadusel taktikat ümber mängida. Kuid pigem on aken lukus.

                      Kommentaar


                        jep. Matri vähemalt ei vingunud tiimikaaslastega ega pühardanud maas. Quagsi müügi kohta on juba Beppe öelnud, et mees jääb(edit: kuigi anda võimalus Beltramele vajadusel 5. ründaja olla..)´. Marrone.. tõsi. Mängijale endale oleks tõesti märksa kasulikum kuhugi Parmasse/Bolognasse minna. Ja eelmisest lausest kinni võttes oleks ka Islal karjääri "päästmise" eesmärgil kuhugi põhimeheks minna, mitte Licht-expressi taga oma järge oodata. Laenule näiteks. Kui mitte nüüd, siis väheste minutite korral hiljemalt talvel.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas cru Vaata postitust
                          Quagsi müügi kohta on juba Beppe öelnud, et mees jääb(edit: kuigi anda võimalus Beltramele vajadusel 5. ründaja olla..)´. Marrone.. tõsi. Mängijale endale oleks tõesti märksa kasulikum kuhugi Parmasse/Bolognasse minna. Ja eelmisest lausest kinni võttes oleks ka Islal karjääri "päästmise" eesmärgil kuhugi põhimeheks minna, mitte Licht-expressi taga oma järge oodata. Laenule näiteks. Kui mitte nüüd, siis väheste minutite korral hiljemalt talvel.
                          Juventuse seisukohast EI ole vaja anda Beltramele mingit võimalust kui ta ei ole tõestanud, et seda väärib. Samad jutud Marrone kohta ja samad jutud Isla kohta. Heategevusega tegelevad teised organisatsioonid.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Juventino27 Vaata postitust
                            Juventuse seisukohast EI ole vaja anda Beltramele mingit võimalust kui ta ei ole tõestanud, et seda väärib.
                            dude, the funk? Primavera eest mängides on väidetavalt on boss (9/10st reiting kuskil juventuse fännilehel), Stabiilselt Itaalia noortekoondistes.
                            Muidugi, ei läheks see Juve käekirjaga kokku, et antakse võimalus esmalt enda tiimis, mitte ei anta laenule kuhugi Serie B (või lõpuosa A) klubisse.

                            Kommentaar


                              Matri - tõesti nüüd läinud. Kokku jõudis teha 84 mängu ja lüüa 24 väravat.

                              Quags - Meest on pool suve seostatud Inglismaaga. Nüüd siis pandi paari Arsenaliga. Sunderlandi ja Norwichi diilid kukkusid ilmselt läbi. Nagu eikagi enne ütles, oleks see kasulik käik mõlemile. Arvestades Arsenali ründajate üleüldist olukorda ja seda, et Podolski on kaks kuud vigastuse tõttu audis võib see jutt täiesti võimalik olla. Quagsilt hetkel 79 mängu ja 26 väravat.

                              Marrone - mees vajab mänguaega ja kui see oleks minu teha siis mina oma suures tarkuses laenaksin ta koheselt välja. Parem saada 23. aastaselt võimalikult palju mänguaega selle asemel, et taaskord enamik hooajast pingil istuda. Mees on veetnud kolm täispikka hooaega Juventuses ning platsile pääsenud ainult 20. korda.

                              Motta - viimased 2 hooaega käinud laenul nii Catanias kui Bolognas. Neil oli võimalus 50% ära osta mida nad ei teinud. Nüüd tagasi Juventuses ning ehk juhtub sama mis üleeelmisel hooajal, kui ta marketi viimasel päeval laenule läks. Meest vaevalt kuskile maha õnnestub parseldada (kui kaua ta leping kehtib üldse)?

                              Martinez - vaieldamatult suurim ämber Beppe poolt. Maksti tema eest rohkem, kui Pirlo, Pogba ja Tevezi eest kokku. Tiksub veel aasta Juventuse reservis ja laseb siis jalga.

                              Iaquinta pole siiamaani omale uut klubi suutnud leida.

                              Kirjutasin pika postituse valmis ja mõtlesin kas see avaldada või mitte kuna tegemist cru ja eika postituste koopiaga. Ah, las ta jääb..

                              Kommentaar


                                Mina Quagsi müügil nüüd enam pointi ei näe kui Matri, Boakye läinud. Kui alagrupist edasi ei saa ja keegi katki pole, siis ehk talvel.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X