320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    pakun talle 2,5(max 3,5) aastat gobbis.
    juba 3,5 täis?


    Mino tööle!

    Paul Pogba’s agent Mino Raiola told Marca that Juventus are “in the initial phase” of negotiations with Real Madrid.

    The front page of Monday’s edition has an exclusive interview with the representative, who is stirring up more transfer speculation.

    “We are in the initial phase of negotiations,” declared Raiola.

    “Pogba admires Real Madrid and Zinedine Zidane and that will be very important when making his decision.”

    There has been debate about the potential price-tag for Pogba rising from €100m to €120m or even €140m.

    “Paul is worth what a club is prepared to pay for him.”

     
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Miks?

    Muutub nii heaks, et ostetakse überhinnaga välja? (vt ka Raiola)
    Pogba läheb peast soojaks?
    Pogba ei löö läbi?

    Kui ise peaksin ennustama, siis oleksin muidugi samas paadis, et pigem juhtub üks eelnevatest stsenaariumitest kui see, et Pogbast tuleb klassik aastateks ja aastateks. Aga seni harjutan Pogbatantse
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    Raiola. überhinna suhtes selgub tõde transferi ajal.
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Vastuargument võiks olla see, et tema kliendid on ainult korra Juventusele koti pähe tõmmanud (Zlatani lahkumine Interisse) ja muu koostöö Juventusega on pigem olnud okei: Zlatan suhteliselt odavalt Juvesse, Grygera/Pogba tasuta ja antud kontekstis ehk lootustandvaim näide on Nedved, kes tuli läbi tema ja jäi (ok, Nedvedi ja Raiola suhete osas võib mälu kärna panna ja ei viitsi wikist üle vaadata). Agajah, samas on ka kindel, et kui rahabossklubid peaksid Pogbast huvituma, siis Raiola teeb kõik endast võimaliku, et see ka teoks teha.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

    Kommentaar


      ~~Everybody knows the fight was fixed
      The poor stay poor, the rich get rich
      That's how it goes
      Everybody knows
      ~~

      Algselt postitas Jasper Vaata postitust
      tancredipalmeri
      Platini on Celtic-Juventus: "If we look at the Champions League draw, it's clear that Juventus is already in quarter-finals"

      jokers to the right
      clowns to the left of me

      Kommentaar


        Vahepeal on üks legend klubist lahkunud kui Padoin müüdi 2m eest Cagliarisse. Mehe hüvastijätukiri on üks kickässimaid üldse.

        “Writing on social media is very unusual for me, so I am writing this on my wife’s Instagram, but I think on this occasion it is absolutely necessary to express my thanks to all the Bianconeri population who constantly showed me affection over the years.

        “I know that a simple thank you is not enough to explain my gratitude towards everyone around Juventus. These are days in which I feel contrasting sentiments, as on the one side I am fired up for this new adventure, on the other I feel a lump in my throat at all I am leaving behind.

        “THANK YOU first and foremost to all the teammates I’ve had over these five years, as all of you left me with something special and important. I will unlikely be fortunate enough to experience such a united and solid group again.

        “It has been an immense honour for me to play with all of you and I think you for making me feel important and appreciated within the group.

        “THANK YOU to the coaching staff of Antonio Conte and Max Allegri, who enabled me to learn new and winning things.

        “THANK YOU to every person who worked with us (Matteo Fabris, doctors, physiotherapists, kit staff, marketing) and those who constantly work behind the scenes to give their fundamental contribution to our recent success.

        “THANK YOU to the club (President, directors Beppe Marotta and Fabio Paratici, Pavel Nedved), as there could be no better. The objective is always to improve and thanks to this spirit has been able to stay light years ahead of the rest of Italy and will become a European leader too.

        “THANK YOU to the beautiful city of Turin, where my beloved children were born and will always represent for my family the scenario for marvellous memories.

        “AND THANK YOU to all the fans who in these years let me feel their support and personally appreciated me despite the fact my qualities are mediocre for the Juventus level, but they realised that in every occasion I tried to honour the shirt by giving my all.

        “Your compliments honestly make me feel a little ashamed, because I don’t think that I deserve them, and for that I will be eternally grateful to you.

        “I leave happy and with profound satisfaction and pride at giving just a crumb of a contribution to all the triumphs we’ve had over the last five years.

        “In other words, THANK YOU JUVE!!!! I salute you all with great affection, wishing you the best for the future.

        “Simone Padoin.”

        Kommentaar


          OFFICIAL: REAL MADRID SIGN MORATA

          Real Madrid released a statement confirming they will activate the buy-back clause for Alvaro Morata.

          The striker had been in Turin for two seasons, but the Spaniards have a clause to sign him back for €30m.

          “Real Madrid C. F. have informed Juventus FC of their decision to salvage the federative rights on the player Álvaro Morata, who will join up with the first team for pre-season training under the command of Zinedine Zidane.”

          Kahju raisk... ei uskunud üldse seda Reali juttu miskipärast aga läks nii..

          Kommentaar


            Morata niisiis tõepoolest ametlikult läinud.

            Miks Morata lahkus?
            Realil oli 30m ostuklausel, mida kasutati. Juventuse lootus oli viimase hetkeni, et Morata ise tahab iga hinna eest klubisse jääda või Real on nõus 10-15 miljoniga Juventuse poolt, et klausel tühistada. Aga kumbki lootus ei ostunud kahjuks tõeks.

            Kas Moratat oleks pidanud üritama (iga hinna eest) kinni hoida?
            Nii ja naa. Kui vaadata otsa Morata senisele karjäärile, siis pole hispaanlane läbimurret teinud. Mees on löönud kahe hooaja ja 65 mänguga 15 liigaväravat, mis pole väga hea näitaja. Lisaks sai Morata eelmise hooaja alustada põhimehena (kui Dybalat veel algkoosseisu ei usaldatud), kuid mees oli tegelikult läbi hooaja üsna pask ja reaalsuses oli enamuse hooaja (mänguliselt) meeskonna neljas ründaja Dybala-Mandzu-Zaza järel. Kuid kindlasti on mehel kõik füüsilised eeldused olla tulevikus maailma esiründajaid, iseasi kas vaimne pool järgi tuleb. Kui mees suudaks terve liigahooaja mängida nii nagu ta seda teeb suurtes mängudes (Meistrite Liiga + EM), siis oleks ju super. Aga seni on ta silma jäänud pigem sellega, et kui paar mängu järjest tuleb ebaõnnestumisi, siis on mehe enesekindlus ka kohe nullis ja niiöelda augus olemised kipuvad päris pikaks.

            Kas Morata eest saadi õiglane summa?
            Ei. Teisalt oli see 20miljonit ostuhind / 30 miljoniline tagasiostuklausel Juventuse poolt mõistlik risk, mida võtta. Peaaegu oleks ju suudetud hispaanlast hoida, aga läks teisi ja eeldatavasti ei suudetud ka ette näha, et üleminekuturg läheb paari aastaga nii nihkesse, et moratasuguste mängijate eest on Premm nõus (Eeldatavasti) 50-60 miljonit lauale panema.

            Kas fännid on Morata lahkumisega okei?
            Veel ei tea. Kui Morata lahkus selleks, et võidelda Reali algkoosseisukoha eest, siis on ju stoori ilus. Morata aitas Juventus Scudettodeni, Coppadeni ja Meistrite Liiga finaali ning nüüd läheb koduklubisse tagasi, et seal möllama hakata. Sisuliselt ju ilus stoori. Teisalt kui Morata lahkus Reali selleks, et minna edasi Premmi, siis on tegu tänamatu tropiga.

            Mis edasi?
            Juventus sukeldub üleminekuturule. Hetkel on meeskonnas kolm ründajat, kuid läheks vaja vähemalt nelja. Esimene nimi, kellega meeskonda tõsisemalt paari pannakse on Batshuayi, kelle osas väidetavalt ollakse prantslastega juba esimesi kontakte tehtud. Kuid eeldatavasti hakkab uusi nimesid igapäevaselt sissepritsima.

            Kommentaar


              Ah, kui juba siis juba. Paneme Padoinist ka paar sõna.

              Miks Padoin lahkus?
              Uuest hooajast kehtima hakkav 25-4-4 reegel (registreerida saab 25 mängija, kellest neli peavad olema omakasvandikud ja veel 4 Itaalias jalgpallihariduse saanud) tähendab, et Padoinile suure tõenäosusega ei jätkuks kohta koosseisus. Juventuse koosseis on hetkel väga sügav ja sellest hooajast peab rotatsioonis väga lõpus olevad mängijad asendama omakasvandike või noortega.

              Kas Padoini oleks pidanud üritama kinni hoida?
              Ei.

              Kas Padoini eest saadi õiglane summa?
              Väidetavalt sai Juventus 1-2 miljonit. Olukorda arvestades hea, et midagigi saadi.

              Kas fännid on Padoini lahkumisega okei?
              Jah. Mees mängis ennast totaalseks legendiks. Kõik said aru, et Padoin pole Juventuse tasemel, kuid mees tuli ja pingutas alati kui ta platsile sai. Lisaks ei kuulnud Padoinilt aastate jooksul mitte ühtegi virinat mänguaja ja rolli osas. Olgem ausad- enam ideaalsemat süvapingi mängijat annaks leida.

              Ega ma paremini ei oskakski öelda kui ta ise: THANK YOU to all the fans who in these years let me feel their support and personally appreciated me despite the fact my qualities are mediocre for the Juventus level, but they realised that in every occasion I tried to honour the shirt by giving my all. Your compliments honestly make me feel a little ashamed, because I don’t think that I deserve them, and for that I will be eternally grateful to you.

              Mis edasi?
              Padoini koha pingisügavustes võtab suure tõenäosusega üle mõni u21 mängija, keda niiöelda 25 registreeritava hulka ei loeta. Eeldatavasti saab selleks olema lihtsalt Primaveramängija või näiteks hiljuti ostetud Mandragora.

              Kommentaar


                lisaks Batshuayi'le on suur huvi ka tema meeskonnakaaslase N’Koudou vastu, vähemalt Prantsuse meedia teatel
                Fino alla fine FORZA JUVE

                Kommentaar


                  Üsna objektiivselt reaalne sihtmärk oleks Pelle. 3/4 taseme mängib kindlasti välja, paremal päeval otsustab ka mänge.
                  Vanus juba 30, viimane aeg veel mõnes Itaalias suurklubis proovile panna enne kui vorm allapoole hakkab veerema, cv ikka kõlaks oluliselt paremini itaallasel kui oled ka mõne scudetto võitnud..Southampton ei ütle keskmisele itaallasele mitte midagi.

                  Kommentaar


                    Pellet vist küll ei taha. Mingi paar aastat tagasi rääkis hollandi meediale, et Juventus bought games.

                    Aga paistab, et kas äkki Sancheziga on vaikselt asi tõsisemaks minemas? Algselt vaatasin, et aind inglise meedia pasundab sellest. Nüüd vaikselt on ka hakatud itaalia lehtedel sel teemal rääkima hakatud. Olekski aeg Sanchezil Arsenalist ära minna ka, kui tahab liigatiitleid ja CL´i veel võita.
                    Ela ja tunne, et elad
                    see on kõige lihtsam
                    filosoofia, mis toimib
                    sule silmad ära vaata
                    tagasi, hinga sügavalt ja
                    hüppa üle iseenda varju
                    tule koos minuga.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                      Pellet vist küll ei taha. Mingi paar aastat tagasi rääkis hollandi meediale, et Juventus bought games.

                      Aga paistab, et kas äkki Sancheziga on vaikselt asi tõsisemaks minemas? Algselt vaatasin, et aind inglise meedia pasundab sellest. Nüüd vaikselt on ka hakatud itaalia lehtedel sel teemal rääkima hakatud. Olekski aeg Sanchezil Arsenalist ära minna ka, kui tahab liigatiitleid ja CL´i veel võita.
                      Kindlasti tahaks Arsenal sel juhul oluliselt rohkem pappi, kui tema eest välja käidi. Juve vist ei tee väga selliseid 50+ oste.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Pogba Vaata postitust
                        lisaks Batshuayi'le on suur huvi ka tema meeskonnakaaslase N’Koudou vastu, vähemalt Prantsuse meedia teatel
                        Nagu ma ka OM-i teemas kirjutasin, siis sel viisil (kaks meest korraga) spekukatsioonide kohaselt üritatakse Liege`i ninapidi tõmmata, et ei peaks belglastele 35% Michy edasimüügist plekkima, kuna siis ei oleks võimalik määrata, mis summa täpselt Batshuayi eest maksti. Aga ma pean seda ikkagi vägagi ebatõenäoliseks. Riskante samuti, sest vaevalt belglased asja niisama sel juhul jätaks.

                        Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                        Pellet vist küll ei taha. Mingi paar aastat tagasi rääkis hollandi meediale, et Juventus bought games.

                        Aga paistab, et kas äkki Sancheziga on vaikselt asi tõsisemaks minemas? Algselt vaatasin, et aind inglise meedia pasundab sellest. Nüüd vaikselt on ka hakatud itaalia lehtedel sel teemal rääkima hakatud. Olekski aeg Sanchezil Arsenalist ära minna ka, kui tahab liigatiitleid ja CL´i veel võita.
                        Sanchez ja Dybala on ju suht sarnase natuuriga ründajad (nö lühem ja mobiilsem teine ründaja pika #9 kõrval). Argentiinlane plaanitakse siis rahaks teha?

                        Kommentaar


                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar


                            KUS ON VÕRKSÄRGID? ma kordan. KUS ON VÕRKSÄRGID?

                            Miks Alves tuli?
                            Evra-Pirlo-Khedira on näidanud, et kui sul on võimalik saada tasuta oma positsiooni tippmängija, siis tasub olenemata ohumärkidest (Alvese puhul siis vanus) antud risk võtta*

                            Kas Alvese eest maksti õiglane summa?
                            Jah. Mees tuli tasuta ja hakkab saama väidetavalt ca 3.5-4 miljonilist palka. Isegi kui diiliga kaasnes massiivne lepingusõlmimise boonus (milles ma kahtlen), siis rahaliselt on tegu väga mõistliku lükkega. Kui mees suudab teha Evra tasemel hooajad, siis on tegu superdiiliga, kui mees peaks tänu vanusele tasemes rõlgelt ärakukkuma, siis saadakse üsna minimaalselt vastu pükse.

                            Mis rolli saab Alves Juventuses?
                            4312 (vms) puhul hakkab ta koos Lichtsteineriga roteerima paremkaitsja kohal, 352 puhul sama mehega paremwingbacki kohal. Suure tõenäosusega ootan mehi ees 50%-50% mänguajajaotus, mis meeste 32 ja 33 eluaastat arvestades peaks neid hoidma ideaalis värkse ja vigastustevabana.

                            Kas fännid on Alvese tuleku üle õnnelikud?
                            Pigem jah. Tasemel mees sisuliselt sentide eest. Ideaalis muidugi oodatuks kümme aastat nooremat meest (loe: Vrsjalko), aga ega paremkaitseturul Alvesest paremaid mehi odavalt saada eniveis polnud.

                            Kes on hetkekoosseisus suurimad kaotajad seoses Alvese tulekuga?
                            Kui Alves tuli Cuadrado asendajaks (nagu hetkel tundub), siis ei kaota mänguajast keegi. Suurimaks kaotajaks on vast Pol Lirola, kes olevat Primaveras üle aastate mängija, kes võiks otse Juvetuse koosseisu piirimaile murda** ja Alvese tulekuga on selge, et noor hispaanlane läheb kuhugi mujale kogemusi saama. Mis äkki ongi parem.

                            * oletame, et Lucio pole meeskonnas olnud
                            ** ise pole meest sisuliselt näinud ja võtan neid jutt suure eelarvamusega.

                            Kommentaar


                              klounmees muud ei midagi..

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Juventino27 Vaata postitust
                                klounmees muud ei midagi..
                                Teatrit on aastate jooksul palju teinud, aga mänguliselt ikkagi viimase 10 aasta parim RB ning läbi aegade ka kõige rohkem tiitleid võitnud brass.
                                The ball is round, the game lasts ninety minutes,
                                and everything else is just theory.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X