320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Tauri.T Vaata postitust
    Nopped pressikonverentsilt. Vigaste meeste olukord hakkab lahenema.
    Jap, kuid Mandzu tegi trennis endale viga ning Sandrot ei riskita ikkagi.

    Juventus squad to face Milan: Buffon, De Sciglio, Chiellini, Benatia, Pjanic, Khedira, Cuadrado, Marchisio, Higuain, Dybala, Douglas Costa, Matuidi, Barzagli, Pinsoglio, Howedes, Asamoah, Szczesny, Rugani, Lichtsteiner, Sturaro, Bentancur
    Fino alla fine FORZA JUVE

    Kommentaar




      Postiivne.
      * Dybala. Peale aasta alguse vigastuspausi tegi mees märtsis kuue mänguga saldo 5+1. Sellises vormis Dybalat on lust vaadata.
      * Khedira. Siin pole muud öelda, kui tsiteerida Allegri mängujärgseid sõnu. Täpselt nii ongi. Tuleb meelde mõne-aasta tagune Marchisio, kelle väärtusest sai eriti hästi aru siis, kui teda platsil polnud
      Khedira is a world class player and he knows how to read the crucial moments of a match. That is very important, as in some moments you need certain players and at others you can change and introduce substitutes who can turn it around. We really could’ve done with a player like Khedira against SPAL, as he is so intelligent. At times he might seem slow or error-prone, but he reads the game so well and emerges in the long run.
      * Costa-Cuadrado. Andsid vahetusest tulles kõvasti särtsu juurde ja viimase puhul oli sümpaatne näha, et on vigastusest naasmas. Kolumbialase puhul on eriti müstiline see, et ta küll ei löö palju väravaid, aga pea kõik löödud väravad on eriti olulised. Nii ka täna.
      * Chiellini. Eks see suurtes mängudes ülihäälestunud Chiello on nii ja naa. Mõnikord see "üritan olla igalpool" maksab kätte, aga enamasti tulevad kaitses übermängud. Nii ka täna.
      * Allegri. Ei-tea-juba-mitmes-mäng-tänavu, kus Max vahetustega ja formatsiooni ümbermängimisega suudtis matši enda kasuks pöörata. Ega väga palju kõvemat taktikaguru suurest jalgpallist ei leia.

      Negatiivne.
      * 3-5-2. Kui sul äärtelt peavad tegema teravust Asamoah ja Lichsteiner, siis see asi lihtsalt on kole. Loodetavasti rohkem seda 3-5-2 tänavu ei näe (kui just pole Sandro-Cuadrado äärtega tegu, siis mööndustega võib).
      * Lichtsteiner. Tegelikult šveitslastest hakkab vaikselt juba kahju. Lihtsalt praeguseks ajahetkeks pole veterankaitsjal enam kiirust, teravust ega jaksu.
      * Barzagli. Bonucci värav tuli tema pealt ja muidu oli ka üsna kahvatu ning rabistav. Enne mängu Realiga, kus ta suure tõenäosusega peab alustama, oodanuks märgatavalt kindlamat tegutsemis. Kui just Allegri Ruganiga ei taha Reali vastu minna, milles ma kahtlen.

      Egas midagi. Liigas nüüd koperdamisi lubav edu +4 punkti, kuid pidutsemiseks põhjust pole. Juba teisipäev tuleb Meistrite Liigas vastu Real Madrid. Perspektiiv ilma Pjanici ja Benatiata mängule minna on hirmutav, aga lõppeks on kõik meeskonna enda teha. Taset on tiimis piisavalt, et Real juba avamängus selili panna.

      Kommentaar


        Negatiivne ka see, et Juudas oma väravat nõnda bravuurikalt tähistas.
        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar


          Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
          Negatiivne ka see, et Juudas oma väravat nõnda bravuurikalt tähistas.
          Personaalselt ei näe probleemi. Fännid saatsid mehe enne mängu m*nni ja siis on täiesti inimlik tähistada. Vaata ka Higuain vs Napoli või Bernardeschi vs Fiorentina. Arusaamatu on selline tähistamine pigem olukordades, kus lahkuminek oli (fännide poolt) sõbralik. Bonucci muidugi selle kindlustas nüüd ära, et karjääri lõppedes ei tunnista teda "omaks" mitte ükski klubi (kui ta just Milani tiitlile ei vea lähiaastail vms). Ikka juhtub.

          Kommentaar


            Algselt postitas eika Vaata postitust
            Personaalselt ei näe probleemi. Fännid saatsid mehe enne mängu m*nni ja siis on täiesti inimlik tähistada. Vaata ka Higuain vs Napoli või Bernardeschi vs Fiorentina. Arusaamatu on selline tähistamine pigem olukordades, kus lahkuminek oli (fännide poolt) sõbralik. Bonucci muidugi selle kindlustas nüüd ära, et karjääri lõppedes ei tunnista teda "omaks" mitte ükski klubi (kui ta just Milani tiitlile ei vea lähiaastail vms). Ikka juhtub.
            Eelmine hooaeg, vahetult pärast üleminekut Higuain ei tähistanud, et sellesmõttes võib isegi pisut propsi anda-
            Elu on lühike, pidu on pikk.

            Kommentaar


              Homme on tulemas senise hooaja tähtsaim mäng, kui vastaseks Real.

              Võttes aluseks viimased uudised ja Allegri sõnavõtud, siis võib oodata järgmist.

              Kaitse. Alex Sandro oli viimasest mängust vigastuse tõttu eemal, kuid täna tegi juba trenni kaasa. On lootust, et brass putitatakse homseks mängukorda. Sellises mängus on tema ründeteravus natuke vajalikum kui Asamoahi töörügamine. Teisel äärel on Benatia bänni tõttu üsna välistatud variant, et tehakse CLi klassikat ehk Barzagli pannakse paremkaitsjaks. Kuna ka Lichtsteinerit viimase aja vormi tõttu usaldada ei saa, siis ainus loogiline lahendus on kaitseliin De Sciglio-Barzagli-Chiellini-Sandro, kus MDS paremäärelt suurt ei tõuse ja ründesuunal jääb ta koos kahe keskkaitsjaga kolmesesse liini. Väravas loomulikult Buffon.

              Poolkaitse. Allegri ütles, et keskväljal alustab Marchisio või Bentancur. Kui see pole mingi omalaadne pettemanööver, siis suure tõenäosusega näeb formatsiooni 4-3-3. Kumbki eelmainitud optsioon väga hea ei tundu, sest Marchisio on küll kogenud, aga olnud tänavu päris pask. Bentancur on samas alles 20 ja sisuliselt suurte mängude kogemuseta. Lisaks kipub ta hooti rabistama. Aga kuna Milani vastu sai viimasteks minutiteks platsile just uruguailane, siis oleks loogiline, et hommegi alustab platsil Matuidi-Bentancur-Khedira trio. Loodetavasti Bentacuri pealt ei hakka kärisema (usun, et Real üritab just teda mitme mehega pressida) ja olen üsna kindel, et tema pärast mängivad Matuidi ja Khedira platsil märgatavalt ettevaatlikult ja vähemate tõusudega.

              Rünnak. Ründes selles osas lihtne, et peale pikka vigastuspausi Cuadrado ja Bernardeschi alles liitusid trennidega ning Mandzukic on siiani trennidest eemal. Vaevalt keegi neist veel päris täistunni vormis on ja näis, kes üldse nimekirja kaasatakse. Nii ei jäägi muud üle, kui Costa-Higuain-Dybala ründekolmik. Paberil on see küll parim võimalik trio, aga miskipärast pole see suurtes mängudes toiminud. Ideaalis tahaks seda Mandzukicit paremkaitsjat kollitama saada. Aga küllap saab ka nii hakkama.

              Kommentaar


                Kommentaar


                  Juve mängib hästi, mitte võibolla meeskondlikult ja puhtalt oskuselt aga tahet on võimsalt ja veel kuidas, sellisega võidaks UCL küll. Dybala dive oli samas väga koom, karistatud ta sai, imo siiani kõik kohtuniku otsused vägagi head, Casemiro käsi oli niijanaa aga pigem polnud seal midagi teha ja rohkem oli õlg ka, vähemalt telepildi järgi. Kuulsin, et Juve pole kodus kaotanud peale Lazioga mängu Oktoobris, noh PSGlt sai see rõõm ära võetud, ehk kaob see jada ka täna, vähemalt loodan. Ahjaa, Dybala meile, Benzema teile + väike raha pealekauba. Miks? Sest imo Benzema-Higuain duo oleks hirmuäratavalt hea ja saaks Benzemast ehk asjagi, olgugi, et Higuain ja Dybala mõlemad Argentiinlased.
                  Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt

                  Kommentaar


                    Carvajali näitlemine oli mannetu...

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Indrekolen Vaata postitust
                      Carvajali näitlemine oli mannetu...
                      Pigem Marcelo, Carvajal vaatas silma veel 5minutit hiljem ka, telepilt oli seljatagant, ilmselgelt sai sai löögi silmapiirkonda, i mean sa võid teeselda aga miks sa peaksid siis silma hõõrduma minuteid hiljem,
                      Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt

                      Kommentaar


                        Algselt postitas eika Vaata postitust
                        Taset on tiimis piisavalt, et Real juba avamängus selili panna.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust
                          Miks? Sest imo Benzema-Higuain duo oleks hirmuäratavalt hea ja saaks Benzemast ehk asjagi, olgugi, et Higuain ja Dybala mõlemad Argentiinlased.
                          Mitte üheski vähegi normaalses tiimis ei mahu nad korraga platsile

                          Kommentaar


                            Kunagi ammu ma lugesin kõlakat, et Isco võib-olla liitub Juventusega. Tol hetkel juba teadsin, et skämm, mis skämm, aga hästi rõõmsaks tegi tol hetkel...

                            Millest ma tahtsingi rääkida. Kurbus...
                            Instagram

                            Twitter

                            Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                            telekavaataja.blogabet.com

                            Kommentaar


                              Algselt postitas RealFan Vaata postitust
                              +1 ja veel

                              Kommentaar


                                Kas Pjanic ja Benatia puudus oli põhjus mille taha nüüd pugeda või läheb suvel suureks ümber ehitamiseks. BBC erru?

                                Ja Allegri viimane hooaeg või antakse blank check suvel. Inglismaale tal seal kosilasi oleks. Aga kes asemele. Mingi Lazio Inzaghiga ka CL tegusid ei tee.

                                Või jääb lihtsalt Real on parem ja rikkam vabandus ja tuuakse 1-2 uut nägu suvel.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X