320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
    Viimasel mängu minutil ei vilistata isegi MM finaalis penalti!
    CLis vilistatakse ikka FIFA reeglite järgi mitte Ott Järvea reeglite järgi.

    Kommentaar


      aga, ... aga, Itaalias see ju pole penalti, hr kohtunik!


      MWAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

      Kommentaar


        Hea lahing, retsept.

        Kommentaar




          Algselt postitas Buffon
          Clearly you cannot have a heart in your chest, but a garbage bin. On top of that, if you don’t have the character to walk on a pitch like this in a stadium like this, you can sit in the stands with your wife, your kids, drinking your Sprite and eating crisps.
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

          Kommentaar


            Juve tegi ausalt fantastilise mängu täna, jäi millimeeter puudu. Allegri sai motti veel juurde ja vb Buffon veel jätkab. Maybe next year.

            Kommentaar


              Fullretardi pole mõtet minna. Penalt oli.

              Emotsioone sai ka küllaga. Selleks meistrite Liiga ongi. Sitt, et kokkuvõttes kaotati. Hea, et mindi Madridi 0-3 pealt plaaniga see mäng päästa ja jõuti samale pulgale.

              Muidugi näitab see, et Meistrite Liigas ei tohi hetkekski ära vajuda ning olla 100%-liselt keskendunud. Dybala punane ja 0-2 järgne brainfart Torinos on nüüd eriti loll.

              PS! Öelge Allegrile edasi, et esimeses mängus ei tasu nii suuri edusid anda. Tottenhamiga läks läbi, Realile anti ehk liiga palju...
              Instagram

              Twitter

              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

              telekavaataja.blogabet.com

              Kommentaar


                Väga väga karm õhtupoolik nii. Fantast väljatulemine (ei tea kas Romast inspireeritud selles mõttes et ei saa ju kehvemad mehed olla) ja siis selline lõpp - muserdav.

                Kommentaar


                  Buffon: “I vincenti trovano una strada, i perdenti e i mediocri una scusa”

                  Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

                  Kommentaar


                    Ilmselgelt olin ka selles paaris Juve poolt, aga on üsna üheselt selge, et eksijateks olid Benatia ja Buffon (mõlemad!) mitte kohtunik.

                    Benatia ei hinnanud realistlikult olukorda (enda positsiooni vastase suhtes; vastase paiknemist värava ja väravahi suhtes; tõenäosust millega vastane sealt skoorib; tõenäosus millega Real penaltist skooriks) - tegelikult oli Buffon väga lähedal ja sellest olukorrast oleks olnud tõenäolisem teha reaktsioonitõrje kui juba ilma igasuguste segavate faktoritega penaltist. Kui Benatia positsioon oleks algselt olnud parem oleks võinud olla midagi sinnapoole lahendus mõistlikum, aga selja tagant sisse lennata ja jalaga veel rindkerre lennata - ei. Lihtsalt ei.
                    Ja Buffon - ükskõik MIS aga üks endast lugupidav jalgpallur ei saa NII energiliselt ja agressiivselt kohtunikule peale lennata. See on 10. korral 10st punane, välja arvatud kui kohtunik täiesti ilma munadeta tüüp on. Kogenud mees ja oleks pidanud suutma rahulikuma oleku säilitada. Mitte et see enam midagi muutnud oleks, sellist pennalt poleks keegi ära võtnud.

                    Parafraseerides Chiellinit muidugi siis
                    “It’s the history of the Juventus,” said Chiellini. “They always defend well and don't let opposition to score much, but in the end they miss always something to arrive at the end."

                    Orig:“It’s the history of the Tottenham,” said Chiellini. “They always create many chances and score so much, but in the end they miss always something to arrive at the end.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                      Ja Buffon - ükskõik MIS aga üks endast lugupidav jalgpallur ei saa NII energiliselt ja agressiivselt kohtunikule peale lennata. See on 10. korral 10st punane, välja arvatud kui kohtunik täiesti ilma munadeta tüüp on.
                      aga kohtunikud ongi 9/10st munadeta

                      Kommentaar


                        Väljapuhanud peaga tuleb tunnistada, et mõlemad otsused olid pigem õiged. Uskumatu ebajopp küll, aga mõneti oli see ka ära teenitud, sest viimased 30 minutit tõmbuti jälle totaalkaitsesse nagu oleks 1:0 ette läinud. Järgmine värav oleks Juvele palju hinnalisem olnud ja hea hoog oli sees, aga miskipärast keskenduti täielikult mängu lisaajale viimisele. Väsimus oli ka muidugi selge, nii et mingil määral oli see ka sunnitud, aga no kuhu kurat jäid värsked jalad, kes sellises olukorras kontratel toidaks? Cuadrado või kasvõi Sturaro oleks ideaalselt sobinud, viimast näitas kaamera vahepeal end ka valmis panevat, aga...!? Praegu tundub, et sellest paarist edasipääs jäi Allegri müstiliste otsuste taha mõlemas mängus.

                        Kommentaar


                          Ka mulle tundus, et see üsna korralik lagunemine lõpus oli tingitud sellest, et mitte ainsatki värsket jalga platsil polnud, kes oleks natukenegi suutnud liikuda.
                          Real liigutas palli veel üsna hästi ja Juve omad üritasid hambad ristis seda rünnakut tappa. Mingit enda rünnakut ei olnud neil reaalselt võimalik enam korraldada, seega üritati vaid kuidagi oma kasti puhtaks peksta ja asi oli lõpus üsna auklik. Cuadrado eriline kaitsehunt pole, aga Sturaro või Rugani oleksid sinna natukenegi energiat toonud.
                          Hoida kedagi penaltide jaoks on üsna selge risk ja see oleks üsna tõenäoliselt lisaajal kõrvetanud, sest näha oli, et üks tiim ei kavatsenud palli veeretades penaltisid oodata.
                          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                          Kommentaar


                            Jep, absoluutselt nõustun kahe eelkõnelejaga. Väga veider oli näha (mängu ajal juba võttis kulmu kortsu tbh) loogikat selles, et samal ajal kehtisid kolm järgnevat tingimust -
                            A) meeskond tundus väsinud (peale Matuidi though, sellele mehele ikka mootorit antud)
                            B) kasutamata oli 2 vahetust
                            C) pingil oli mehi, kellest võiks kasu olla

                            Selle viimase osas muidu - ilmselt kohalikud oskavad rohkem kaasa rääkida, aga raske uskuda, et Cuardado näiteks nii kehv on olnud, et mitmegi väsinud olemisega mehe asemel ei oleks lisateravust toonud...

                            Kommentaar


                              See Benatia bashimine on küll minu arust täiesti idiootne. Mitte ainult siin foorumis, aga ka mujal. Mis ta selles olukorras tegema oleks pidanud? Vahtima kuidas Vazquez omaks võtab ja lootma, et Gigi jääb ette? Ainuke variant oligi üritada kuidagi läbi mehe mängida ning palvetada, et kohtunik ei vilista.
                              /to rainis, mismõttes oleks pidanud Buffon suutma rahu säilitada? Sa suudad üldse hoomata, milline pinge ja adrenaliinipauk sul sel hetkel kehas on? Mitte keegi ei suudaks seal rahulikuks jääda ja seda ei saa ette ka heita. Su viimane võimalus tõenäoliselt tuua see trofee ära, sa oled Bernabeul teinud elumängu ja tulnud 0-3 seisust välja ja minut on puudu, et minna lisaajale ja siis vilistatakse su meeskonna vastu penalti.

                              Kommentaar


                                Benatia oleks võinud usaldada oma väravavahti, mitte loota, et äkki ka seekord ei vilistata. Ronaldo penalti oli minu arvates parem võimalus, kui mis iganes seal Lucas Vazquezil oli / oleks olnud - ennegi sealt üle, mööda või vastu väravavahti löödud.

                                Isiklikult Buffoni ei tea aga ilmselt põhjustas räuskamise ikkagi see "ülekohus", mis selle penaltiga kaasnes, mitte penalti ise. Mängijatelt ei saa eeldada objektiivsust aga eriti kaptenina võiks ikka suuta natuke rohkem kui kohtunikule eest ja tagant sisse lennata ning räusata.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X