320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Hetk tagasi muutus Ramsey tulek ka ametlikult ametlikuks. Juttu väga pole mõtet kirjutada, sest sisuliselt võib eelmisest postitusest Rabiot nimi asendada Ramsey`ga ja kõik jutt pädeb.

    Kommentaar


      Rabiot nüüd ametlikult esitletud. Pressikonverentsilt midagi väga põnevat teada ei saanud, aga särginumbriks võttis poiss oodault 25. Loodetavasti kujuneb mehe karjäär kenamaks kui enne teda sama numbrit kandnud seltskonnal Neto, Jorge Martinez, Stendardo, Zalayeta, Brighi, Perrota ja Paci.

      Kommentaar


        Buffonil oli oma roll Rabiot tulekul

        Adrien Rabiot on choosing Juventus: "I spoke a lot with Gigi Buffon, he talked to me about Juve, gave me advice. He was the best person to talk to about them. His opinion counted for a lot for me."
        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar


          Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
          Buffonil oli oma roll Rabiot tulekul
          Sellepärast ta sinna läkski.

          Kommentaar


            Homme Gigi medical. Siis jääb veel üle oodata De Ligti. Mis nimedega veel on spekuleeritud? Pogba, Darmian, Zaniolo...

            Kui proovida nüüd üks-ühele mehi vahetama hakata, siis:

            Khedira (?) OUT - Ramsey IN
            Matuidi (?) OUT - Rabiot IN
            Spinazzola OUT - Pellegrini IN / Darmian (?) IN
            Perin (?) OUT - Buffon (?) IN
            Barzagli (?) OUT - De Ligt (?) IN
            Cuadrado (?) OUT - Chiesa (?) IN
            Dybala (?) OUT - Pogba/Zaniolo (?) IN

            Ramsey ja Rabiot on minu hinnangul nooremad ja paremad alternatiivid Khedirale ja Matuidile, kes on mõlemad 32, kellest sakslane on suhteliselt vigastusaldis + südameprobleemid ning Matuidi parim enne on minu aruvates ületatud ning kelle leping on ka järgmisel aastal lõppemas. Tänavu saaks veel nende eest mingit raha + vabanevat palgafondi. Spinazzola mulle meeldis, aga Cagliari eest on ka Pellegrini vägevaid mänge näidanud. Täna ma teda veel päris Juventuse tasemel meheks ei peaks, mistõttu oleks loogiline mees Cagliarisse tagasi laenule saata järgmiseks hooajaks ning proovida Darmian Kihnu saarelt tagasi tuua. Perini pole mõtet pingil hoida, Buffon riietusruumi poisse kasvatama on hea lüke. Perini saaks kas hea raha eest maha müüa või kuhugi aastaks-kaheks laenule saata. Barzagli karjäär on läbi ning minu üks lemmikuid Caceres on samuti Roomasse tagasi saadetud. De Ligt tuleb iga hinnaga ära tuua. Lisaks oleks vaja veel mõnda odavat/tasuta toodud/laenatud tagavara kaitsjat. Näiteks Martin Caceres? Cuadrado mänge vaadates on selge, et sealt rohkem midagi ei tule. Viimane aeg rahaks teha ning Chiesa peale panustada. Noor Fiorentina mängumees on kindlasti järgmine kõige kuumem nimi Itaalias. Ma ütleks, et Dybalast võiks kinni hoida, kui Sarri näeb tal meeskonnas olulist rolli. Pogba ja/või Zaniolo võib ka ostmata jätta. Liiga palju pole ka nüüd mõtet miinust taguda, aga samas, fuck it, Agnelli-Nedved-Paratici teavad paremini. Igal juhul on huvitav ja ootamatu suvi juba praeguseks olnud. Aaa, ja mingi raha peaks Higuaini eest ka ju veel saama.
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

            Kommentaar


              GUEZ WHOZ BACK!

              jup (nii vana härrasmehe puhul säästame parem inimesi võrksärgipildist)


              Miks Buffon naases?
              Kahtlustan (võibolla täiesti ekslikult), et senisele varukindale Perinile sai saatuslikuks eelmise hooaja viimased kolm kuud. See oli see aeg, kui pidi olema tema võimalus mänguminuteid saada ja ennast tõestada, kuid selle asemel tuli Mattial seeria hüppeliigese vigastus- õlaivgastus-1 mäng-õlavigastus. Kahtlustan, et Juventusel tekkis küsimus "kas me saame Perini usaldada vajalikel hetkedel" ja kui tekkis võimalus Buffon koju tuua, siis sellest haarati ka kinni. Kindlasti on see parim lahendus ka Buffonile (jättes kõrvale naasmise Parmasse, mis oleks ka sümboolne olnud), kes saab kodus karjääri lõpetada ja väidetavalt järgmisest aastast saab ka kontoritööle.

              Kas Buffoni eest maksti õiglane summa?
              Muidugi! Tasuta ju! Ja olematu palgaga! Kõik selles osas super!

              Mis rolli saab Buffon Juventuses?
              On jutte, et mehe lepingus on klausel, et saab kirja 8 liigamängu, et Maldini rekord osaletud mängude osas üle lüüa. Arvestades, et poolvigane Perin asi eniveis 9 mängu kirja ja kasvõi varasemast ajast Neto sai varukindana 8 mängu kirja, siis veidi kahtlen, et kas see klausel üldse on lepingus sees, sest oma 10 (liiga)mängu saaks Gigi eniveis kirja.

              Väike oht on, et kui Šešni peaks kuskil puterdama, siis tuleb fännidel "Gigi platsile!" hoog peale ja väravavahiosakonnas läheb asi natuke pingesse ja lappesse. Aga loodetavatsi Buffon tuleb ja ütleb selgelt ära, et ta on varumees ja poolakas on supervend ja esikinnas ja see lappe-optsioon lämmatakse juba eos.

              Kas fännid on Buffon tuleku üle õnnelikud?
              Mingeid irisejaid on, aga üldfoon on muidugi positiivne. Need "ah, miks ta üldse siis PSGsse läks" vennad võiksid muidugi perse käia, sest Gigi oli üks neid mehi, kes Juventusega SerieBs mängis ja juba seetõttu väärib ääretut respekti.

              Kes on hetkekoosseisus suurimad kaotajad seoses Buffoni tulekuga?
              Eks näis, mis Periniga tehakse. Loogilised tunduvad kaks optsiooni:
              a) mees müüakse kuhugi suurklubisse (Roma tundub loogiline, kuigi ma pigem väldiks nende asemel Perini)
              või
              b) mees müüakse tagasiostuvõimalusega väikeklubisse, kus Perin saab aasta tõestada, et vääriks tagasitulekut.

              Võimalik oleks ka laenulüke, kuid rahaliselt keerulisel ajal ei tundu see kõige loogilisem lüke. Kuigi mine sa tea.

              Kommentaar


                Algselt postitas eika Vaata postitust
                jup (nii vana härrasmehe puhul säästame parem inimesi võrksärgipildist)
                Ah, samas, paneme ikka. Esimest korda näen, et mängijal näib olevat jalutuslindi peal raske. Paistab, et vanus ja tobitamine on Gigil natuke kopsudele hakanud.

                Kommentaar


                  lits tagasi paadis

                  hästi aegunud postitus.
                  Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                  sõnapidaja mees nagu ta on tõeliselt loobus. ja tagasi tuli ainult Astori surma tõttu. kui keegi oleks enne arvanud, et tema steitmendid meedias on räme kutse kerjamine, võiks mõni inimene öelda, et tegu on ikka kohutava egomaniakiga, kellele pole püha isegi teiste surma kasutamine enda eesmärkide nimel. aga õnneks Gigi on ju nummipall ja tema nii ei käitu.
                  vastukaja nii hästi aegunud pole. aga on väga tõenäoline, et need postitajad ei kvalifitseeru ka praegu isegi inpektor Clouseau tasemele vaid jätkavad #MichaelJacksonTruthers levelil.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

                  Kommentaar


                    Ilmselt ebapopulaarne arvamus, aga natuke nagu kurb on ka Gigi tagasitulek. Lahkus esikindada klubist kui totaalne legent, hüvastijätud särgid-värgid...ja nüüd tuleb tagasi ja on ikkagi varumees. Kahetised tunded, natuke on lahe ka.

                    Kommentaar


                      Mis Cancelo-st saab siis?

                      Kommentaar


                        Üks türklane on vahepeal saabunud ja noor argentiinlane ka tulemas. Kaitsjad kõik. Tuleb kõva catenaccio sel hooajal?

                        Kommentaar


                          Tõepoolest on nooremat liha meeskonnaga liitunud. Cristian Romero on hetkel meditsiinitestidel ja tegelikult paar päeva tagasi tehti ametlikuks ka Merih Demirali liitumine- viimasest küll võrksärgipilte vist ei tule, sest väidetavalt vaatasid arstid türklased juba kevadel üle.


                          Miks Romero ja Demiral osteti?
                          Kuna Paratici peab kõige keerulisemaks "vanakooli" robustsete keskkaitsjate leidmist, siis pandi kiiresti kahele eelmisel aastal head mängu näidanud 21-aastasele noormehele käpad peale. Nii argentinlane Romero kui ka türklane Demiral on väga hea liikuvusega, hea peamänguga ja mõnevõrra robustsed keskkaitsjad, kellel talenti näib olevat. Kuna Chiellini on 34 ja Bonucci 32, siis on Juventusel aeg hakata keskkaitses tuleviku suunas vaatama ja hüpoteetiline Romero-Demiral-deLigt* trio võiks perspektiivis olla piisava talendiga seltskond, et sealt uus kaitsepaar leida.

                          Kas Romero ja Demirali eest maksti õiglane summa?
                          Ühest küljest maksis Demiral justkui 18m ja Romero ost peaks äkki 25m suurusjärku jääma ehk paberil plekiti räigelt. Teisalt peab arvestama sellega, et Genoa ostis Juventuselt Sturaro 18m eest ja Sassuolo ostis hetkel veel teadmata summa eest Juventuselt Rogerio-Pinelli ehk reaalsuses on noormeeste hinnad märgatavalt väiksemad ja sellest finants-skeemitamisest läbinärimiseks, et palju reaalselt noormeeste eest raha letile pandi, peaks omama kõrgemat raamatupidamuslikku haridust. Mida mul kahjuks pole.

                          Mis rolli saavad Romero ja Demiral Juventuses?
                          Vaevalt mõlemad meeskonda jäävad. Juttude järgi saadetakse Romero koheselt Genoasse tagasi laenule ja Demiral saab võimaluse tiimi jääda. Teisalt on Romero kenasti ajakirjanike ees ja Demiral avalikustati lihtsalt pressiteatega, mis võiks vihjata vastupidisele stsenaariumile, et argentinlane jääb ja türklane lahkub. Või siis saadetakse mõlemad laenule. Või siis jäävad mõlemad tiimi (eeldusel, et ühte täkk-keskkaitsjat ei saada). Kõik optsioonid on võimalikud ühesõnaga.

                          Kas fännid on Romero ja Demirali tuleku üle õnnelikud?
                          Romero osas tunduvad fännid üsna "meh" ja "eks näis" seisukohal. Demiraliga on keiss selline, et vaatad ühe 10 minutilise highlightide video ära ja oled koheselt "omg, see on ju Chiellini2.0".

                          Aga üldiselt muude üleminekute taustal on need kaks diili ilmselgelt tulevikuvaatavad, kus fännidki on äraootaval seisukohal. Aga Demiral tundub väga lubav füüsiline talent, iseküsimus kuidas tal selle mängutarkusega on.

                          Kes on hetkekoosseisus suurimad kaotajad seoses Romero ja Demiral tulekuga?
                          Kui üks või teine peaks tiimi jääma, siis on tegu kindlasti meeskonna viienda valikuga keskkaitsesse (seda eeldusel, et de Ligt ikkagi tuleb). Väga palju kaotajaid ei ole, kui jätta kõrvalr Rugani, kes peab hakkama nüüd üle õle vaatama, sest noored talendid nüüd tiimis olemas. Mis on äkki hea ja panebki itaallast rohkem pingutama.


                          * de Ligti osas käivat hetkel Juventuse-Ajaxi vahel kassi-hiire mäng. Väidetavalt lubas Ajax de Ligtile eelmisel suvel, et kui ta üheks aastaks jääb, siis lastakse ta sellel suvel 50m eest minema. Kuid eelmine hooaeg oli hollandlasel nii kõva, et Ajax tahab noormehe eest 80m. Ja viimased päevad üritavadki kaks klubi kuldset keskteed nende kahe summa vahel leida. Peaasi, et midagi nüüd perse ei keerata.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                            ja noor argentiinlane ka tulemas
                            juba kohal

                            EDIT: Eika juba postitas
                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              Ma kardan väga, et keeratakse De Ligtiga olukord täiesti perse. Ma imestan kas Juve reaalselt lootiski, et Ajax annab enda talismani 50M eest ära. Loodetavasti saame kätte siiski

                              Kommentaar


                                See 50 miljoni jutt on nii kummaline, et mina seda ei usuks. Eelmisel aastal ei olnud De Ligtil endal mingit kavatsust kuskile liikuda ning isegi selle aasta liikumine toimub pigem klubi soovist ta rahaks teha niikaua, kui veel saab ning Raiola survest, kuivōrd De Ligt ise on ōelnud, et tal ei ole teist unistuste klubi, kui Ajax. Ka ei ole Hollandis minu teada sellest 50 milkust midagi räägitud. Aga Moise Keani vōiks Juve küll meile lasta, küll siis De Ligti diil ka libedamalt läheb

                                Kommentaar

                                Working...
                                X