Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
About the penalty that he allowed De Rossi to takem he said: "When I was brought down I felt a twinge in my thigh muscle and didn’t feel quite right. There was no point risking it and I knew De Rossi could do a great job."
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Esimeses mängus ta (Cicinho) vist veel kaasa ei tee, aga mina olen väga rahul. Äärekaitse oli üks meie valukohti, kuid nüüd on Panucci ja Cicihno kes suudavad mõlemal äärel mängida + Tonetto ja Cassetti. Keskväli on nii ja naa, oleneb sellest kuidas uued mehed esinema hakkavad. Tugevaimaks lüliks hindan meie ääreründajaid ning lootes et Vucinic teeb ka hea hooaja võib koosseisuga peaaegu rahule jääda, kuigi väga tahaks ikkagi ühte itaallasest ründajat lisaks.
Roma (4-2-3-1)
Doni
Casetti, Mexes, Panucci, Tonetto
De Rossi, Aquilani
Taddei, Giuly, Vucinic
Totti
Vahetuses: Curci, Rosi, Cicinho, Barusso, Brighi, Alvarez, Della Penna
3' Roma Goooaaaaaaal, Mexes viib Roma juhtima
16' Barzagli (Pal) hoiatus
27' Roma Gooooooooal, Aquilani suurendab Roma edu
1' Palermo teeb kaks vahetust - Jankovic ja Tedesco välja ja Bresciano ja Cavani sisse
9' Guana (Pal) hoiatus
11' Palermo viimane vahetus - Guana välja ja Migliaccio sisse
19' Bresciano (Pal) hoiatus
23' Roma esimene vahetus - Vucinic välja ja Brighi sisse
31' Brighi (Rom) hoiatus
33' Roma teine vahetus - Cicnho sisse ja Giuly välja
39' Roma viimane vahetus - Totti välja ja Alvarez sisse
Esimene võit käes ja 3 punkti kirja - suure pärane hooaja algus.
2-0 Aquilani. Roma on see hooaeg väga tugev ning kindlasti arvestatav konkurent tiitlile. Ainuke asi, mis võib pekki keerata, on ebastabiilsus. Aga liigahooaja avamäng tundub küll väga hästi minevat. Võõrsil Palermot poole tunnise mängu jooksul 2-0 juhtida pole paha.
Kommentaar