Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Uuu
    replied
    Ahhaahahah yeee reit sa ei saa naljast aru....Teil riommalastel jäävad kõik teile väravaid tagunud vendade nimed kauaks meelde....ja usu mind neid vendi tuleb kuhjaga juurde.
    Oiiiii krt keegi jättsi tara lahti......2 kucke on minekut tõmmanud :S

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Kui Hernanese ja Klose imelise derbyvõidu toonud väravad endiselt värsked siis Montella 5-1 võit on kauges ajaloos....parem must minevik kui lilla tulevik.
    Nii, et ime lahti oma nutella ja rotti derbyvõidud....me võtame asja laiemalt...meil on Scudetto ja EL tähtis. Mitte vanade highlightide copymine saviketastelt mälupulgale.

FORZA LAZIO!!!!!!!!!

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Mingi Kuck oled väe?
    Ok ma kuckalt sügama....
    äää? Mida v_ttu? Liiga palju magusat söönud? Ma kutsun parem oma 5 aastase õepoja sulle vastama siia, saab ehk rohkem su jutust ja naljadest aru.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Kui 1 pilt ytleb rohkem kui tuhat sõna, siis kui palju sõnu 1 video öelda võib?

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Yaaaawn. Kuna mina olin nii viisakas ja juhatasin teid põhjaliku ülevaateni itaalia derbidest, siis äkki keegi teist on nii kena ja seletab ära, mis kuradi fetish teil nende uduste youtube eepostega on? Hallloooooo... me kõik teame sellisest popist ja põnevast kohast nagu youtube juba aastaid... sellegipooles me ei risusta uduste highlightidega foorumit igal võimalusel.

Teemasse, Lazio uudiseid:

Lotito viskas mingi ajakirjanikujobu pressikalt välja. Hea töö, loodame, et sellest saab traditsioon.
    Klose ja Marchetti saavad ekspertidelt kiita igast suunast.
    Hernanes kutsuti taas koondist esindama sõprusmängudeks. Serie Ast on kutsutud vaid Prohvet ja T.Silva.
    15 November Olimpicol Itaalia - Uruguay, Gonzalez peaks selleks ajaks juba mängukorras olema, HELLO Muslera!

Totaalselt random pilt eilselt Lazio banketilt.
    Karaoke duo Delio ''sommozzatore'' Rossi ft. Edy ''dinosauro'' Reja
    Loo pealkiri? ''asroma Merda!''

Leave a comment:

• Francesco
    replied

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Kui Montella on Laziale siis ta näitab seda küll väga ilusti välja - teil igal võimalusel perset kuumaks küttes! Võib-olla Nazio poole peal Romas niimoodi asjad käivadki, et ikka nussitakse ainult omasi või iseennast?

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    See link ei avanenud kahjuks....proovsin seda avada 8 minutit...ei midagi...samas lamella oli selle ajaga juba värava löönud.
    Igatahes täna koostan kombosid ja vaikne õhtu kanad ja kucked on söödetud.....mis siin ikka....kes viimati ikka 2 korda palliga hundile perse paneb on võitja.
    Montella-Nutella=laziale...vot sulle

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Mingi Kuck oled väe?
    Ok ma kuckalt sügama....

Leave a comment:

• F.Totti
    replied

Nagu kirss tordi peal???

Nutella ise palus mul Lazio parimale mehele Miralem-Matuzalem Klosele üleanda sellise kena tordikese 5 liigavärava puhul!!!

Jätan selle siia, kui Klose peaks millalgi UUU-Lazio Eesti Peakontor-korterit külastama siis anna üle mehele.

Aga kuna ma väga usaldan sind UUU, siis ole nii kena ja ära ise seda maitsvat tordikest nahka pista

Kotka äka=SS Lazio

M.O.T.T

Nagu ma aru olen saanud UUU, siis kui sa peldikusse kinni jääd järjekordselt, siis sa pressid Lazio vormidele klubi logosid peale ?

Ühesõnaga, et sähh teile Nutellat võileivamääret...

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Forza L`Aeroplano !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Vincenzo Montella=Võileivamääre
    Loodetavasti naerad ikka.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    huu tee fakk is nutellla???? Palun öelge, sis tean kas nutta või naerda

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Ma ei tea kas kuskil ka videoklipp on, aga pärast seda, kui Lazio oma märgatavat kõrgemat taset ei realiseerinud ja mängu viigistas palus Nutella Sculli käest tema mängusärki. Sculli oli juba dressi peale tõmmanud ja algul nagu keeldus. Kuid võileivamääre ei andnud järgi ja siis oligi Sculli dressi maha võtnud ja Nutellale oma higise Lazio särgi andnud. WTF????? Kas tõesti on mees tegelikkuses terve oma elu laziale olnud ja peale seda, kui ta Iglesiase pärast välja vahetati avalikustas oma tõelise pale?
    See juhtus päriselt ja see on kindlasti WTF kategooria teema.

Kui enamik inimesi pühib perset peldikupaberiga, siis eriti kõvad mehed, kes on Laziole Derbys neli kolli löönud kühveldavad määret Biancocelesti ametliku mänguvormiga.Küll Lotito Scullile uue särgi leiab kuskilt secondist, kotkas situb korra peale ja ongi Lazialede ametlik mänguvorm mängukõlbulik.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Ma ei tea kas kuskil ka videoklipp on, aga pärast seda, kui Lazio oma märgatavat kõrgemat taset ei realiseerinud ja mängu viigistas palus Nutella Sculli käest tema mängusärki. Sculli oli juba dressi peale tõmmanud ja algul nagu keeldus. Kuid võileivamääre ei andnud järgi ja siis oligi Sculli dressi maha võtnud ja Nutellale oma higise Lazio särgi andnud. WTF????? Kas tõesti on mees tegelikkuses terve oma elu laziale olnud ja peale seda, kui ta Iglesiase pärast välja vahetati avalikustas oma tõelise pale?
    See juhtus päriselt ja see on kindlasti WTF kategooria teema.

Leave a comment:

Working...
X