Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma tean ainult ühte tulihingelist Lazio fänni, kelle vend on Roma fänn. Kas tõesti on mul õigus? Ei hakka nimesid loopima.Gialorossi- LÜG?

Ette rutates teisipäeva. Ma loodan et annate kõva lahingu ja et tuleb avatud kiire mäng. Pole ime kui mäng läheb tooreks kätte ära, aga see ongi põnev. Pubis näeme!
    AILTON

Kommentaar

Uuu ja Gialorossi on lihtsalt natuke debiilsed vennad, Uuu on omadega veits vanem ja näitab kuidas foorumit risustada.

Jõudu jaksu teile, nii Romale kui ka vendade paarile.
      Algselt postitas Maekas
      Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Nii, Totti siis audis ja kolmapäeval ei mängi. Niigi 2-0 kaotusseisus põrgu minna pole meeldiv...

Niisis õnneks vist ei ole vaja pettuda kolmapäeval, sest edasipääsu loota oleks liig. Aga noh nii naljapärast või lihtsalt niisama võiksime võita hullult sita mänguga ja veel nii et kohtunik ka rämedalt eksiks meie kasuks...Küll ikka oleks hea tunne ja saaks vasta rinda taguda. Davai pededele peksa!

Kommentaar

Osta selle raha eest jäätist parem.

Kommentaar

Algselt postitas pedro
            Pique ja Brown keskkaitses eeldatavasti. Alla kahe värava nende vastu lüüa on võimatu. Juan ka tagasi teil, niiet ma ei imesta kui veel edasi saaksite.
            Oleksid Vidic ja Rio terved, siis oleks suht võimatu 2 või rohkem lüüa, aga nende klounide vastu pole see mingi ime.
            Peab vist raha Roma peale panema seekord
            No ega Roma kaitse parem pole, nt kasvõi viimatine mäng Genoa vastu 3-2, liigas on 32s mängus lastud 32 endale lüüa, mina sinu asemel Romale ei panustaks, vaid viigile, aga loomulikult ma pole sa ja üleüldse ma tegelikult ei panusta raha peale. Ja Pique pole kloun kohe kindlasti mitte, pigem oli seda Johnny Evans. Romale respect, aga Old Traffordil 2-0 eduseisu maha ei mängita. Loodetavasti tuleb siiski sündmusterikas mäng, aga ilma vigastusteta.

Kommentaar

Algselt postitas crisron7 Vaata postitust
              ...Johnny Evans.
              eeeehh...

Jonny!
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Vucinic: We Have A 50:50 Chance To Go Through

Kes pakub rohkem?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  Vucinic: We Have A 50:50 Chance To Go Through

Kes pakub rohkem?
                  sellist tiimi pole veel näinud , kes suudab 3 väravat old traffordil

Kommentaar

kahest piisab esialgu...

Kommentaar

Ma väidan midagi reaalsemat. van der Sar lööb värava.

Kommentaar

Ega siin muud loota polegi kui väga lahtist mängu. Roma tundub astuvat samasse ämbrisse, mis eelmisel aastal, et me tuleme ja tõestame jne jne. Tulge, tõestage ja siis jutustage. ManU oskab piisavalt üllatada, ka negatiivselt, nii et kõik on võimalik. Roma suudab värava lüüa, selles ma ei kahtlegi, põhiline on see, palju nad ise võrgust välja nopivad.
                        MU FCUK

Kommentaar

Algselt postitas raido#78 Vaata postitust
                          sellist tiimi pole veel näinud , kes suudab 3 väravat old traffordil
                          Omal ajal läks Realil selleks vaja 52 minti, et avamängu 0:0 Old Traffordil 3:0 enda kasuks pöörata

Kommentaar

Omal ajal oli noormees vbla liiga noor, et seda näha.
                            Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
                              Omal ajal oli noormees vbla liiga noor, et seda näha.
                              See oli see barthezi hiigel-mäng
                              AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                                See oli see barthezi hiigel-mäng
                                Ei, mitte see. See barthezikas lõppes 4:3 manule. 2000. aasta veerandfinaal. Real võitis OTl-l 3:2 lõpuks

Kommentaar

Working...
                                X