Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'AS Roma\'

Teil on ikka toredad fännid ja see tähedab vist et see hooaeg te enam Olimpicol ei mängi? See Samueli pakkumine pidavat olema 15 miljonit naela, mis polegi väga suur summa ja ma olen tähele pannud, et Chelsea ei pane ühele mängijale selliseid summasi nagu Real.
    sigpic

Kommentaar

Ei Samueli eest pakuti minu teada £16,7M, aga Roma olevat öelnud et Walteri alghind on £20 miljonit.

kollaselt lehelt lugesin
      Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

Teil on ikka toredad fännid ja see tähedab vist et see hooaeg te enam Olimpicol ei mängi? See Samueli pakkumine pidavat olema 15 miljonit naela, mis polegi väga suur summa ja ma olen tähele pannud, et Chelsea ei pane ühele mängijale selliseid summasi nagu Real.
        Sest Chelsea pole ka selliseid suuri mängijaid nagu Zidane ja Ronaldo ostnud. Olgem ausad, pole ju mõtet Duffkini eest 60 milli välja laduda.

Kommentaar

Originally posted by Robinho

Originally posted by Henryfan

Sest Chelsea pole ka selliseid suuri mängijaid nagu Zidane ja Ronaldo ostnud. Olgem ausad, pole ju mõtet Duffkini eest 60 milli välja laduda.
          Ma olen ka tähele pannud, et Ronaldo on suur pirukasõber. Ja Duff on kõigest õbluke Duffkinikene.

AS Romaga pole sel muidugi mingit seost. Vabandust.
          Which ship has never docked at Liverpool?
          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Totti ähvardas Romat.

Põhiliseks probleemiks on ikka seesama Emersoni ja Samueli lahkumine. Meeskonna mootor ütles, et kui peaks nii Emersoni ja ka Samuel lahkuma, siis tema tahaks nende asendajateks näha: kaitsesse Samueli asemele Auxerre\'i Philippe Mexés\'t ja keskväljale Emersoni asemele Barcelona Edgar Davids\'it, kes oleks tõesti ideaalne asendaja või siis vasakule äärele veel Udinese Marek Jankulovski\'t. Ründes sooviks ta näha Interi Christian Vierit. Loomulikult pole Romal nii palju raha et neid suurepäraseid mängijaid osta.

Ise loodan, et suvel liituksid Mexés ja Davids Ründesse võiks nad osta Boca Juniorsi Carlos Teveze.

Totti lahkumisest juttu nii palju, et kui ta tõesti peaks lahkuma siis ainus valik on tal minna värdjasse Real Madrid\'i, mõne teise Itaalia klubiga mees ei liituks, kuna sellega näitab ta austust fännide suhtes. Ja loomulikult on olnud jutte ka Totti liikumisest FC Raha 2-te (Chelsea\'sse) vastas Francesco selle peale, et talle Inglise jalgpalli stiil ei istu. :P

edit:
            Franco Baldini on lubanud, et nad proovivad tuua Romasse need mängijad, keda Totti sooviks näha, põhi eesmärgiks kapteni AS Romasse jäämine. Aga Baldini lisas ka seda et Totti pole mingi vend, kes teeb oste. :P
            Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Originally posted by Totti

Totti ähvardas Romat.

Põhiliseks probleemiks on ikka seesama Emersoni ja Samueli lahkumine. Meeskonna mootor ütles, et kui peaks nii Emersoni ja ka Samuel lahkuma, siis tema tahaks nende asendajateks näha: kaitsesse Samueli asemele Auxerre\'i Philippe Mexés\'t ja keskväljale Emersoni asemele Barcelona Edgar Davids\'it, kes oleks tõesti ideaalne asendaja või siis vasakule äärele veel Udinese Marek Jankulovski\'t. Ründes sooviks ta näha Interi Christian Vierit. Loomulikult pole Romal nii palju raha et neid suurepäraseid mängijaid osta.

Ise loodan, et suvel liituksid Mexés ja Davids Ründesse võiks nad osta Boca Juniorsi Carlos Teveze.

Totti lahkumisest juttu nii palju, et kui ta tõesti peaks lahkuma siis ainus valik on tal minna värdjasse Real Madrid\'i, mõne teise Itaalia klubiga mees ei liituks, kuna sellega näitab ta austust fännide suhtes. Ja loomulikult on olnud jutte ka Totti liikumisest FC Raha 2-te (Chelsea\'sse) vastas Francesco selle peale, et talle Inglise jalgpalli stiil ei istu. :P

edit:
              Franco Baldini on lubanud, et nad proovivad tuua Romasse need mängijad, keda Totti sooviks näha, põhi eesmärgiks kapteni Roma jäämine. Aga Baldini lisas ka seda et Totti pole mingi vend, kes teeb oste. :P
              T2pne, loogiline, selgeks tegev ja suurep2rane postitus
              PS:isiklikult loodan v2ga Davids-it n2ha Roma s2rgis ringi jooksmas koos teise Roma staaridega
              742617000027
              (sic)
              (515)
              MAGGOT

Kommentaar

mis siin asja selgeks tegi? mina sain aru, et roma tahab mingeid asju ja totti tahab aga kas jõuluvana nende soove täita suudab, ei tea keegi.

Kommentaar

põhi eesmärgiks kapteni Roma jäämine.
                  Oot, oot... Minu arvates mängib Roma veel Monaakus ju... Või on mul mingi üleminek kahe silma vahele jäänud?
                  It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Kas kõik Real Madridi fännid on sellised persevestid?

Kommentaar

Kas kõik Real Madridi fännid on sellised persevestid?
                      Millised?
                      It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Sellised, kes püüavad omaaruga hullu nalja teha.

Kommentaar

Poisid, rahu. Nautige parem oma klubide mängu, mitte ärge materdage üksteist foorumis!
                          Seejuures soovin Romale ilusat hooaja lõppu. Teine koht on minu arust vähemalt väga hea tulemus. Samuti ei taha näha Romat suvel lagunemas. Kuid see on vist paratamatus.

Kommentaar

Originally posted by Devil

mis siin asja selgeks tegi? mina sain aru, et roma tahab mingeid asju ja totti tahab aga kas jõuluvana nende soove täita suudab, ei tea keegi.
                            Sul lihtsat aju ei v6ta nii palju infot korraga vastu!!!!!!!!!!!!!
                            742617000027
                            (sic)
                            (515)
                            MAGGOT

Kommentaar

Täna jäädi alla supervormis olevale Perugiale 1:3. Mäng toimus jälle Palermos.

Roma 1 - 3 Perugia

1-0 Antonio Cassano (12)
                              1-1 Jose Marcello Ze Maria (19)
                              1-2 Jose Marcello Ze Maria (pen 24)
                              1-3 Fabrizio Ravanelli (84)

Zotti, Dellas, Mancini, Panucci, Samuel, Dacourt (76\' Tommasi), Emerson, Lima (79\' De Rossi), Cassano, D\'Agostino (46\' Carew), Totti

Kommentaar

Originally posted by Davids

Originally posted by Devil

Sul lihtsat aju ei v6ta nii palju infot korraga vastu!!!!!!!!!!!!!
                                mu allkirja alumine osa käib sinu kohta

Kommentaar

Working...
                                X