Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Väidetavalt lahkub Mexes kui Roma CLi ei jõua.. Milani. Spalletti lahkub ka, kui Ancelotti Chelseasse läheb. Asendajaks pakutakse Sampdoria lootsi Mazzarrit.
    Pidevalt räägitakse ka Ameliast - pole nagu mõtet. Doni on enamvähem ja odavam oleks Curci tagasi tuua kui Amelia osta... Roma põhiprobleemid on kaitses ja meditsiini-osakonnas. Team spirit pidi ka madal olema, Candela arvates :
    "The players are isolated. You see them with their huge headphones, listening to music. Nobody laughs. There is little passion."

Roma probleem on ilmselt ka Spalletti taktika mis toimib harva. Puhast ründajat endiselt ei ole. Totti ei tohiks CFi küll mängida.. pigem Baptista. Ega Vucinic ka miski tipu-ründaja ( nn hitman) ei ole.

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
      vana rasva peal fritüüris kartulikoorte kombel küpsema...
      kenijaalne
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Vucinic ja Baptista peaksid ju mõlemad sobima tipuründajateks,kuna pikkust ju neil on.
        Suhkruhaige

Kommentaar

Vb Vucinic aga Baptista on liiga koba..

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

tegelt pole ju kumbki tipuründaja. Vucinic oli kunagi pigem äär aga noh ega Totti ka mingi striker ei ole ju. Beast mingi mängu isegi mängis seal ees vist ja oli vist täiesti ok. Ei mäleta kahjuks mis mängus see oli.

Kommentaar

kust mängu? ainuke variant mis leidnud olen on parooli all olev jutisn tv

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                kust mängu? ainuke variant mis leidnud olen on parooli all olev jutisn tv
                Sama siin. Võid visata kui miskit leiad.

Kommentaar

Kommentaar

Pole muud öelda kui.... SENSI IMEB.

Parim laul

Kommentaar

Rääkige muidu mida te sellest paljuräägitud Stefano Gubertist teate-arvate?
                      Eks ma ühtteist olen uurinud, kuid on ka siis mees niivõrd hea, et Roma ja Juve teda nagu lõukoerad jahivad...
                      Vaevalt ta Mancinist etem mees on
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                        Rääkige muidu mida te sellest paljuräägitud Stefano Gubertist teate-arvate? Eks ma ühtteist olen uurinud, kuid on ka siis mees niivõrd hea, et Juve teda nagu lõukoer jahib
                        Mida-Mida? Juventus teda küll nüüd ei jahi.

Kommentaar

Ma ei tea senistes artiklites ikka alati juve sees, et nemad on kaks suurimat giganti, kes hetkel on tema pearahakütid!!!
                          sigpic

Kommentaar

Juventus kõrvetas juba näppe Almironi nimelise Serie B täkuga. Vaevalt sama pasa sisse kaks korda astutakse.

edit: Ja goal.comi artiklid peaks ära keelama. Sellist sitta ei kirjuta isegi Inno ja Irja.

Kommentaar

Oleme siis jälle alguses tagasi...mähkmetes ja porgandimehu peal..huvitav kaua Sensi rinnapiim toidab olympico kapitooliumi hunte

sigpic

Kommentaar

Worst owner ever.

Parim laul

Kommentaar

Working...
                                X