Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Roma & Real Madrid Could Make A Spectacular €70m Five Player Deal - Report
    Los Blancos could off-load some of their unwanted players to the Giallorossi, according to an Italian journalist...

Mediaset journalist Nando Sanvito has suggested that, because of the excellent relationship between Real Madrid and Roma enjoyed in the past, the two clubs may engage in a spectacular transfer swap in the near future.

"It is no secret that the acquisition of Xabi Alonso has freed up some Real Madrid players to leave for Roma, especially with the millions [Roma] will [receive from Alberto] Aquilani's move to Liverpool," he told ilsussidiario.it.

"[Players from Real Madrid] could go to Roma, but I believe ultimately there will be parallel negotiations. In reality, the team has not been approached by [sporting director Daniele] Prade or [president Rosella] Sensi."

Sanvito went as far as to name the players that would be included in the deal, but insists it will heavily depend on a change in ownership for the Europa League contenders.

"However, in the case Roma switch owners, a big €70 million agreement [could take place] in exchange for five players. We're talking about [Rafael] van der Vaart, [Christoph] Metzelder, [Mahamadou] Diarra, [Arjen] Robben, and [Klaas-Jan] Huntelaar," he continued.

"This offer is only available providing Roma change ownership soon, but I am sceptical about it."

The comment about "parallel negotiations" seems to indicate that players will also have to move in the other direction. Earlier this year, the free-spending White House had reportedly expressed interest in Giallorossi stars Juan and Daniele De Rossi.
    Mingeid ulme uudiseid lastakse lendu Roma pihta
    Asi kisub Giallorossi jaoks ikka väga tormiseks, nägu mässava laine harjal sõuaks jüri jaanson!
    sigpic

Kommentaar

See viimane uudis, ma ei oleks isegi julgenud kopeerida seda, loen ise samuti goal.com aga see oleks lausa müstiline ning paitsab rohkem aprilli naljana.
      Real vaja siiski raha tagasi, mis kulutati ning vähe loogilisem oleks need Metsad ja Vaardid maha müüa.

Kommentaar

Algselt postitas AaviK Vaata postitust
        See viimane uudis, ma ei oleks isegi julgenud kopeerida seda, loen ise samuti goal.com aga see oleks lausa müstiline ning paitsab rohkem aprilli naljana.
        Real vaja siiski raha tagasi, mis kulutati ning vähe loogilisem oleks need Metsad ja Vaardid maha müüa.
        Robbeni võiks saada Taddei asemele Vahetustehinguid ma kyll suurt ei usu, kuna Real on nüüd saanud endale suht need mehed keda jahiti esmajoones!
        sigpic

Kommentaar

Pärast Xabit mainiti ,et enam see suvi ei ostata mehi.

Kommentaar

boo rosella boo!
            Franco poleks lasknud sellel juhtuda!

---

Loodan et huntelaari ei osteta.. kogu raha läheks ühe mängija peale---

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Ma eeldan et saadud rahaga ostetakse 2 mängijat juurde ja hotakse veidikene seda pankroti äärel vaevlevat klubi elus. Ent siiski ei imesta ma üldse kui ei toimu ühtegi üleminekut.
              Näed siis Aqua lännu.....kedagi staaridest üldse jääb ka sinna....totti on vana peldik...teda ei osta keegi mingi ulme summaga...mexes on jäänud ja siis on puuks käes.
              Loodame et teine kahtlaner klubli milan võtab Lazio wantaway duo endale ja 20 milkut jällegi taskus.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.
              2.Money talks bullshit(totti) walks.
              3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
              "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Huntelaar pidi ju peaaegu, et Milani mängja olema.
                Ma loodan, et mingeid second rate mängijaid ka ei muretseta.

Selle papi eest saaks Lugano(on nagunii free),Andreolli ja ühe korraliku ründaja:P

Minu poolest pangu papp kokku ja ostku Robben, see vana tooks ikka mõnusat teravust ründekulgu.Vanust ka samapalju kui Aquilanil, et noor mees veel...
                Lugano siis tasuta kaitsesse ja äärtele istutaks guberti ja robbeni.Ründesse paneks Tsuka kaka okaki ja vucigoli.
                sigpic

Kommentaar

Andreolli on juba Roma mängija ju..

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Algselt postitas flameas Vaata postitust
                    Andreolli on juba Roma mängija ju..
                    sorry läks sassi tahtsin öelda Andrea Espositot, kuid just uurisin ja vaatasin, et Genoa on ta hoopis ära napsanud
                    Miskipärast enamus mängijaid keda on Romaga seostatud on omale juba uue koduklubi leidnud.
                    Ring tõmbub üha enam koomale.
                    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                      Ma eeldan et saadud rahaga ostetakse 2 mängijat juurde ja hotakse veidikene seda pankroti äärel vaevlevat klubi elus. Ent siiski ei imesta ma üldse kui ei toimu ühtegi üleminekut.
                      Näed siis Aqua lännu.....kedagi staaridest üldse jääb ka sinna....totti on vana peldik...teda ei osta keegi mingi ulme summaga...mexes on jäänud ja siis on puuks käes.
                      Loodame et teine kahtlaner klubli milan võtab Lazio wantaway duo endale ja 20 milkut jällegi taskus.
                      Mulle tundub ka, et see võis olla võlgade katteks müük, aga samas on olnud üsna mitu artiklit seoses romaga, kus nad on rõhutanud, et ennem kui nad midagi-kedagi ostavad tuleb müüa seega eks viimane finishi spurt näitab kas toimub võidujooks ajaga või hoopis Usain Boltiga
                      Nu Romas on peaasi see, et eelkõige ei lõhutaks põhituumikut.Võib müüa nende ümbert mängijaid küll ja kuna Alberto oli palju vigane siis oli ta viimasel hooajal pigem vahetusmees. Kui Brighi näitab oma eelmise hooaja taset siis pole erilisi probleeme.

Ja Totti pole veel mingi peldik.Sa ju tead ise ka, et kui ta terve on, siis on ta esimene mees kellel vastased silma peal hoiavad erilise hoolikusega.Ja kes päästis Roma Genti vastu esimeses ringis-ei keegi muu kui sinu armas Francesca Tottina.....
                      sigpic

Kommentaar

Francesca Tottina on tõesti üks parimaid kui vormis....kuid juba lahkus mees treeningult vigastuse ohus.....ja point on lihtsalt selles et ega näiteks bayern nüüd küll 30-40 milli välja ei käiks kui riberyle tuleks asendus leida....totti on roma ja sinna ta jääb....aeg on oma töö teinud.
                        Siiski ennustan et Aqualini papp läheb võlgadele ja Lugano liitub järgmine nädal Lazioga.
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

jajaa igal aastal sa ennustad ka, et lazio lõpetab Romast eespool..

Kommentaar

Aga pikka aega pole olnud Laziot, mis on paberil tugevam kui riomma...
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

ROMA (4-2-3-1): Artur; Motta, Mexes, Andreolli, Riise; De Rossi, Pizarro; Taddei, Brighi, Menez; Totti.
                              A disp.: J. Sergio, Cassetti, Tonetto, Cerci, Faty, Guberti, Okaka
                              Arvatav koosseis tänaseks mänguks.

Kuidas lazio paberil tugevam on ? lol

Parim laul

Kommentaar

No nii Totti viis meid just juhtima!!!
                                Totti teeb vist seda meelega, et annab härra UUU-le põske
                                Vana peldik seisab veel üsna hästi püsti!
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X