Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'AS Roma\'

Algselt postitas Jaan

Jajaa, mu sõnad lihtsalt tulenesid sellest, et need olid episoodid, millest teadsin rohkem kui ainult uudistes räägitu. Aga see selleks. Maailma parandamine on muidu tore tegevus ju tegelikult, või mis?
    Tore muidugi oleks ja kui me siin asju arutame, ehk muutubki miskit paremaks...vähemalt meie enda jaoks.
    Aga kelle jutt see oli, kas inglise klubide fännide oma või erapooletute kõrvaltvaatajate oma? Lihtsalt enda jaoks

Muideks neil va roomlastel on juba selline loomus, juba vana-rooma ajast on nad sellised, et kipuvad asju kätega selgitama aga see on juba teema itaalia kultuuriloost ja ei käi siia teema alla...
    ma juba ühest itaalia ajalehest täna lugesin, et tegelikult on kogu Rooma süüdi.. ja kõva üksteise süüdistamine käib juba ka Milaanoga, et kes ja kus rahulikum ja vägivaldsem - padade ja katelde asi... Võib-olla ongi viga, et ajakirjanikel on huvitavam millestki sellisest kirjutada kui hulgaanide kinninabimisest...olen siin ennegi itaalia ajakirjanduse kohta kriitikat teinud, ja paistab et nad ei üritagi midagi ette võtta et end muuta...(muidugi käib jutt neist kes selliseid artikleid üllitavad)

Kommentaar

Inglaste/kõmride, kellele ülevalt sõna otseses mõttes pähe kuseti ja kopikatega visati, jutt.
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

Tegelikult olen üks kasutu inimene nii et mis minu kommentaare ikka südamesse võtta. \"I Laziali sono la gente inutile\" sellised olid ühe Roma fännist ajakirjaniku sõnad vaid mõned nädalad enne Lazio - Roma mängu...

Muidu oleks veel rääkinud uudisest, mida just lugesin ja ausalt öeldud olin rabatud...

aga ma tõesti ei taha rohkem õli tulle valada

Kommentaar

uskumatu debiilik on see Totti ikka

Kommentaar

Oli see vist Postimees, kes Romale pakkus 300 miljoni (krooni) suurust trahvi. Peaks mainima, et oli see välgumihkel või münt, turvaväravas inimeste rahakotis sorida ei tohi ning suitsupakke samuti konfiskeerida ei tohi. Millest selline kära turvakontrolli ümber? Lihtsalt üks õnnetu juhus ja kõik. Punane oli ka suht kergelt antud. Kollaseid enam vist ei tunnistata alates EM-finaalturniirist. Kahju muidugi ohvrist.

Mingist turniirilt eemaldamisest ei saa siin haisugi olla. Naeruväärne.

Kommentaar

Tervitused Sitsiiliasse

Aga 300 milli selle eest, et üks fänn ei suutnud ennast talitseda. Ei usu...
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas erts

uskumatu debiilik on see Totti ikka
                \"parim\" lause jäeti tölkimata See oli midagi sellist, et loopijaid oli muidugi palju aga mängu rikkus ära üks idioot (see, kes kohtunikule pihta sai). Niiet Totti arvates loopida võib, peaasi et pihta ei visata...

Aga mis puutub turvakontrolli, siis ma ka ei kujuta ette, kuidas inimestel keelataks kaasa vötta münte (olevat 50 sendine euromünt olnud) ja need enne staadionile sisenemist ära korjataks... Ja üldiselt vähemalt selle info järgi, mis olen kuulnud, olevat muu üldine kord enam- vähem olnud (v.a. see, et midagi loobiti...)

(ärge siis mu sõnu liiga südamesse võtke...)

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Tervitused Sitsiiliasse
                  ühinen tervitustega

Kommentaar

Algselt postitas Tanel
                    Tervitused Sitsiiliasse
                    mis see Sitsiilia siia puutub?

Aga jah see, et asju loobitakse pole ju iseenesest midagi uut, kuid samas võiks selle kuradi kuidagitmoodi ju välja juurida ikka küll. Seega range rahatrahv ja mängud edaspidi tühjade tribüünide ees!

PS! Tuletagem meelde missuguseid toredaid asju on lennutatud näiteks Barcelona -Real Madrid vahelistes kohtumistes
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz

Algselt postitas Tanel
                      Tervitused Sitsiiliasse
                      mis see Sitsiilia siia puutub?

vaata minu signatuuri ja saad aru

Aga muidu on sul õigus, mingi moodus peaks olema asjade loopimise väljajuurimiseks, rahatrahv, staadionile mittepääsemine jms. - tuleks lihtsalt leida, mis tõhusam...

Kommentaar

No turvateenistusest mittesõltuva sündmuse korral võiks loopijat ennast karistada. Selleks tasub vaid paigaldada staadionile publikut jälgivaid kaameraid (mille hulk võiks sõltuda publikurahutuste tõenäosusest), ning voila - nägu kaameral ja trahv õige mehe postkastis.

Kommentaar

Haistan midagi kahtlast. Mäletatavasti tühistati enne Roma hooaja avamängu Mexese bänn. Nüüd on vähendatud Cassano bänni ühe matshi võrra, mis peaks siis vist nagu tähendama, et ta võib Atalanta vastu mängida.
                          sigpic

Kommentaar

The UEFA Control and Disciplinary Body have decided that AS Roma will forfeit their opening UEFA Champions League Group B match against FC Dynamo Kyiv by a 3-0 scoreline and play their other two group stage home games behind closed doors after the abandonment of the original fixture last Wednesday.

Kommentaar

hihihihahaha

Kommentaar

Algselt postitas erts

hihihihahaha
                                sure ära nüüd! teed maailmale teene!
                                Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Working...
                                X