Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ei saand aru sellest mänguseisakust mis toimus suht mägnu alguses ja kuna stream on hollandi keeles, siis sealt ka kommentaator eriti kaasa ei aidanud. Ehk keegi toob valgust, ei viitsi foorumites inffi otsida.
    Esimene poolaeg....Noh eks Totti tegi oma tsirkust, palju teha ei lastud. Mexese vigastus muidugi väga raske pauk.
    Mida veel...Kes see neeger teil paremkaitses on? jube lahe vend oli, minu arust parim Lazio "mängja", matuzalem on jummala mööda, ja üldiselt Lazio mängu võttis kokku kaader , kus Zarate omaette seisis ja nina nokkis...armas Ja selline saast tuleb Totti kohta midagi ütlema....endal tatt ripub ninast väljas ja veel ikka köhib...
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

Kommentaar

no ma sain aru et nende plahvatuste pärast, et polnud piisavalt turvaline antud hetkel jätkata
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Seisak oli vist selle pärast, et fännid püro ja paugutamisega kippusid osades sektorites liiga palju kära tegema, samas ei olnud telepildis küll aru saada, et midagi väga hullu oleks olund. Või siis teine seletus, et valgustus jamas, enne mängu oli miski 2 minutiline täielik blackout olnud.

count, totti oli suur ümmargune 0 kui üks mõttetu kannasööt välja arvata, kas ta ei peaks nii tähtsas mängus veidi rohkem esile kerkima? Miskitele külameeskondadele on küll kõva mees penalteid sisse peksma aga kui tähtis mäng on siis ei midagi?

Kommentaar

Head aega Lazio Oli tore et sai teid pekstud Serie A-s , nüüd on teiste poiste kord Serie B-s
          sigpic

Kommentaar

Kuule vitt tattnokk.......ole õnnelik selle võidu üle, aga sitta ja amatöörlikku riommat pole ammu näinud. Lazio vääris seda võitu....totti oli nagu vari seal väljakul võrreldes Zaratega.
            Ma olen niii vihane kogu selle pasa peale.........seee pole võimalik....amatöörid ja teesklejad.

FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.
            2.Money talks bullshit(totti) walks.
            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
              Kuule vitt tattnokk.......ole õnnelik selle võidu üle, aga sitta ja amatöörlikku riommat pole ammu näinud. Lazio vääris seda võitu....totti oli nagu vari seal väljakul võrreldes Zaratega.
              Ma olen niii vihane kogu selle pasa peale.........seee pole võimalik....amatöörid ja teesklejad.

FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Totti on kuningas! Väga ilusad söödud, kuigi palju tal mängida ei lastud... Zarate peaks nüüd minema oma nina edasi nokkima ja mõtlema mõne muu klubi välja, kus saaks raha teenida ja naisi ja feimi ja värki, Lazios ta seda ei saa....ega vist kuskil mujalgi ei saa, aga noh ma siin vaatan et teie märg unenägu...masendav vend see Zaratae. Pigem tahaks teada kes see parem kaitsja teil seal oli, see neeger, päris pulli pani, see oli nagu üldse omas mängus, tagus palli taevasse ja üldse oli tal savi...
              Kõva miinsu oli mudiugi teile eilne Balotelli jama. Tänu sellel oli Laziol simuleerimien suht piiratud, kuna teadao li et kohtunikud hoiavad silma peal... aga nagu näha ei aidanud ka see teid, kohtuniku nus$isite nii palju kui saite, aga ei ikka midagi,, üks tühine puanne kaart aind. Head ööd teiel serie BBBBBBBBBBBBBBBB-s
              sigpic

Kommentaar

Roma Derby-lt oleks rohkem verd oodanud. Roma võttis kudiagi liiga vabalt, keskväljal ei saanud mehed ise ka aru kuhu enam söödavad. Hea et Cassetti oma eksimuse(tagasisööt Zaratele, kes õnneks on hunnik juttu ja mitte mingeid tegusid) väravaga heastas. Julio Sergiolt väga ilus teine tõrje... Merda Lazied meelitasid isegi punase kaardi Pizarrole välja, esimene kollane oli ikka väga suvaline , teine kaart oli küll viga, aga palju sarnaseid vigu jäeti Laziol karistamata? Selline rahuldav 3 võisk hindeks panna. Ja keskväljal tahaks söötu rohkem näha.
                sigpic

Kommentaar

Aint punkt CLi kohast. Tundub, et õnn on jälle Roma poolel.

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                    Head aega Lazio Oli tore et sai teid pekstud Serie A-s , nüüd on teiste poiste kord Serie B-s
                    Naljatilk selline, jube peks ikka küll 1-0 sisse kobistada. Palju siis elav legend Totti lõi täna relegatsioonimaterjalile? 3? 5? Kas ta üldse raamidesse sai miski löögi? Zarate sai vähemalt palli sellest kassmehest mööda, paku mis on tõenäosus, et posti sisekülge lööd ja väravat ei tule? Küll need pallid hakkavad ka õigele poole vajuma ja loodetavasti juhtub see just siis kui sellel ka mingit tähtsust saab olema, praegu oleks ka võit või viik olnud kahtlase väärtusega edu.

ARRIVEDERCI Balla!!!(?)
                    Kaua võib seda surnud kassi põrget veel oodata? Oleme derbis 1-0 taga ja 11vs10 ja vahetame sisse Dabo!!! Mis mõttes nagu ?!!!

Kommentaar

Totti on kuningas!
                      Jätka, sul tuleb see standup comedian juba päris hästi välja
                      Totti oli ümmargune 0 täna, jäta see omale meelde ja mine loe üle mõned objektiivsed mängu kokkuvõtted.... 000000000000
                      Mauri tegi ka paar passi kannaga ja oli üldse nähtavam kui teie ebajumal..millegipärast ma arvan, et tuleb tikutulega otsida lazio fänni, kes tema mängule isegi mööndustega positiivse hinnangu annab.. selle asja nimi on reaalsustaju, vaata googlist, mida see sõna tähendab.

Kommentaar

cock sa oled üks naljatilk(99%pede) ja diakite hoidis korralikult mängu kontrolli all. Teil endal on seal punase peaga kalts seal, kes vahepeal pooled sassi ajas.
                        Kõige hullem on kaotada mängu, kus sa domineerisid 80% ajast. tottina oli ikka nii luuser, et ta enda näostki on näha pettumust, kui luuser ta tegelikult on.

Mis puutub ballardinisse siis see vend on nali....Zarate üksinda ees....normaalne pede.....Rocchi oleks pidanud palju varem väljakul olema....vend läks viigi peale välja....Kuid mehed tahtsid võitu.
                        Zarate ja Muslera minu meelest mängu parimad.
                        Ja usun, et üle pika aja on Team of the weekis päris mitu Lazio mängijat.
                        Lotito pane oma pillid(ballardini ja tare) kotti ja tõmba nahhui Rooma kõige suurema jalgpalliklubi juhtkohalt.
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                          Jätka, sul tuleb see standup comedian juba päris hästi välja
                          Totti oli ümmargune 0 täna, jäta see omale meelde ja mine loe üle mõned objektiivsed mängu kokkuvõtted.... 000000000000
                          Mauri tegi ka paar passi kannaga ja oli üldse nähtavam kui teie ebajumal..millegipärast ma arvan, et tuleb tikutulega otsida lazio fänni, kes tema mängule isegi mööndustega positiivse hinnangu annab.. selle asja nimi on reaalsustaju, vaata googlist, mida see sõna tähendab.
                          Palun vabandust kui ennats valesti mõista andsin. Ma ei mõelnud Totti puhul ainult tänast mängu, vaid kõiki neid mänge kokku mis ta on saanud Roma Derbys mängida, on ju neid tema karjääris alles veel ainult üks. Suured tänud talle nende ilusate mängude eest. Täna ta lihstalt püüdis fännidele silmailu pakkuda, ei tulnud välja, pole hullu. Kellele väravat lüües ta ennats nüüd filmima hakkab :S
                          sigpic

Kommentaar

cocko....põhihariduse kohta oskad sa päris kiiresti kirjutada.
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                              cocko....põhihariduse kohta oskad sa päris kiiresti kirjutada.
                              Kallis Uuu ärme lähme nüüd isiklikuks. Ma saan aru et kadedaks teeb, noh ausalt ma saan aru, teeb ju kadedaks. AS Roma 5ndal kohal, Lazio jalaga Serie B-s... Mida ikak sellises situatsioonis teha kui appi karjuda ja peaga vastu seina taguda. a kui sa nüüd reaalselt mõtlema hakkad ja minu hooajaeelselid "ennustusi" lugema hakkad, sisi ehk saad aru et sul on olnud peas üks suur muinasjutt, mida pole kunagi olemas olnud. Lazio koht sel hooajal ongi selline ja midagi poel teha. Eks mulgi on ju kahju. Keda veel nii mõnuga peksta saab? Arsenali? Millal me nendega veel kokku satume...10 aasta pärast ehk, senikaua on tühjus minu sügav kaastunne kõigile Lazie Merdadele....
                              sigpic

Kommentaar

blah blah totti blah blah
                                Sul vilets mälu, tavaliselt on tottikene derbi ajal katki olnud viimastel aastatel.

Kommentaar

Working...
                                X