Masendav.. hale hakakb juba.. nagu liverpooli mängu vaataks juba
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
-
Kas DDR võeti välja või olen ma purjus? Või mõlemat?
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
irw at cassetti ... ma ei või..
Pendleid oskab jah. Penalteid ka.
Parim laul
Kommentaar
-
According to Il Corriere dello Sport, I Lupi are set to sign Marcio Azevedo on loan from Atletico Paranaense with an option to buy at the end of the season.Algselt postitas flameas Vaata postitustVõib päris ok signing olla isegi.
Samas vajame temasugust veidike Puyoliga sarnanevat härga , kiiret ja tehnilist meest, kes suudaks ka äärel ründetegevusse sekkuda, kuna mehel tõesti tehnikat on.Riise on pigem selline, kui palli saab, lajatab kaugelt peale või siis annab mingi cräpi kuskile, suurt jätku temalt ei ole.
Brassidega on senini olnud ainult head kogemused, selles mõttes laenulepinguga võiks julgelt proovida, kuna midagi kaotada pole ja sinna täiendust on kindlamast kindlamalt vaja.
Patuga pooleks õnneks tuli võit täna.Loodetavasti on varsti põhijõud tagasi ja siis saame õiget AS ROMA mänguilu ja naudingut seedida.
Motta tagasi algkoosseisu,spalletti käe all oli mees oma äärel kunn! Cassetti on ammendanud ennast täiega, proovigu kasvõi Cincinhot, enne vigastust pani häste.
Forza Roma!sigpic
Kommentaar
-
Krt minu suurim üllatus on ranieri. riomma on väga hästi sellise tumba käe all hakkama saanud. Mis küll juves juhtus....muidugi nii kõrgel tasemel rioma pole mänginud ka, aga ikkagi.
Ja endiselt mu ennustused peavad paika. Koeranägu toni lehvib nagu haavaleht väljakul ja kasu ei midagi.....kloun riommas nagu kloun Cruz Lazios.
Loodame, et Floccari kõmmutab Lazio 110 aasta respectikski väravagi.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
'Huvitav kas mingist x-striimist Coppat ka näitab?
Parim laul
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar