Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Masendav.. hale hakakb juba.. nagu liverpooli mängu vaataks juba

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Pizarrrrooooo, nooo midaaaaaa..... Tottist tunneme puudust pendli ja jalku inspektorist!

Vot ei oska ikka igaüks pendleid lüüa, ei ole see nii lihtne midagi.. muidugi, et pizarro oleks nüüd kehva soorituse teinud.

Krt seda pendlit oleks hädasti vaja olnud väravaks realiseerida!
      sigpic

Kommentaar

Kas DDR võeti välja või olen ma purjus? Või mõlemat?

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Totti oskab pendleid lüüa? Forza livescore-hea-tõrje!
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

irw at cassetti ... ma ei või..

Pendleid oskab jah. Penalteid ka.

Parim laul

Kommentaar

According to Il Corriere dello Sport, I Lupi are set to sign Marcio Azevedo on loan from Atletico Paranaense with an option to buy at the end of the season.
              Algselt postitas flameas Vaata postitust
              Võib päris ok signing olla isegi.
              Mõtlesin isegi, et Riise kõrvale täiesti asjalik vana, iseasi, kuidas ta itaalias hakkama saab, noor uljaspea on.
              Samas vajame temasugust veidike Puyoliga sarnanevat härga , kiiret ja tehnilist meest, kes suudaks ka äärel ründetegevusse sekkuda, kuna mehel tõesti tehnikat on.Riise on pigem selline, kui palli saab, lajatab kaugelt peale või siis annab mingi cräpi kuskile, suurt jätku temalt ei ole.
              Brassidega on senini olnud ainult head kogemused, selles mõttes laenulepinguga võiks julgelt proovida, kuna midagi kaotada pole ja sinna täiendust on kindlamast kindlamalt vaja.

Patuga pooleks õnneks tuli võit täna.Loodetavasti on varsti põhijõud tagasi ja siis saame õiget AS ROMA mänguilu ja naudingut seedida.
              Motta tagasi algkoosseisu,spalletti käe all oli mees oma äärel kunn! Cassetti on ammendanud ennast täiega, proovigu kasvõi Cincinhot, enne vigastust pani häste.

Forza Roma!
              sigpic

Kommentaar

Krt minu suurim üllatus on ranieri. riomma on väga hästi sellise tumba käe all hakkama saanud. Mis küll juves juhtus....muidugi nii kõrgel tasemel rioma pole mänginud ka, aga ikkagi.
                Ja endiselt mu ennustused peavad paika. Koeranägu toni lehvib nagu haavaleht väljakul ja kasu ei midagi.....kloun riommas nagu kloun Cruz Lazios.
                Loodame, et Floccari kõmmutab Lazio 110 aasta respectikski väravagi.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.
                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

kõlakad Paraguai kohta

Kommentaar

Baronio on endast natuke liiga heal arvamusel
                    "ma mängin hästi" ?

Kommentaar

ja Zarate vennast agent ka ületähtsustab ennast
                      nüüd ta peab Ballardiniga avalikult sõnasõda ja ütleb mida klubi peab tegema
                      korralagedus

Kommentaar

'Huvitav kas mingist x-striimist Coppat ka näitab?

Parim laul

Kommentaar

Kommentaar

tants kestab veel ......
                            Zarate

Kommentaar

Kellel STV on siis kanal футбол peaks tänast Roma karikamängu Triestina vastu otse näitama.

Kommentaar

Triestina vastu siis madistamas:

Doni, Burdisso, Andreolli, Cassetti, Motta, Faty, Pizarro, Brighi, Cerci, Beast, Vucinic kui ma kiirelt peale vaadates ei eksi.

Hetkel 0-1 Triestina juhib. Cassetti tõmbas alas Trienstina ründaja maha ja penaltist värav.

EDIT: Motta jah just vajutas peale

Kommentaar

Working...
                                X