Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tonit ja tottit mõtled v?

Kommentaar

Mis sa tahad öelda, et Ronnie nägu ei ole puhas huumor?

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Õnnitleks siis ka omalt poolt De Rossit, parim Itaallane . Arvatavasti oli teine Totti, ja siis tükk tühja maad ja siis vist Buffon... aga enivei. Õnnitlused veelkord!
        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
          Jah Rooma Lazio 1900 eest. Liigas on tal nüüd 7 kokku. Nii, et kui mind sinna musta auku saadeti Floccarit-Toniga võrdlemises siis on koeranäoga mehel aeg skoorima hakata.
          Ma ei tea mis teema on. Ma olen foorumist ära olnud kaks nädalat. Ja ikka see sama tekst siin ilutseb.... omamoodi muidugi tore, kõik näevad kui tore inimene Uuu päriselt on.... Aga ma tahtsin sulle öelda , et ole palun nii hea ja mine perse! Jep, täpselt sinna.... Sellist juttu mida sa trükid saab küll aind väga tugevaid aineid ajju süstides leiutada... Lazio fänn ja keksib väravate löömise statistikaga ma ausalt ei või
          Isegi Pooli homodel on rohkem austust ja reaalsustaju ...
          sigpic

Kommentaar

Oli ta päriselt ka hea eelmine aasta? Eelmise hooaja keskmine tulemus fantagazzettas 6 ja preagu hingitseb 6.12 peal. Mis on eestikeeli keskpärasus. Pole mõtet vastata - see auhind on veel košmaarsem kui Ballon D'or või bidone'd'or.
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

uskumatu uudis - makinwa on läinud !

Kommentaar

Jasper, mine künna põldu...

Muidu ootan juba huviga laupäevast mängu. Eriti kui arvesse võtta ToTo statistikat, lausa hirmuäratav:

However, as the reporter from La Gazzetta dello Sport noted, there is nothing to laugh about the goal scoring potential of this partnership.
                Totti and Toni have found the net 489 times between them.
                They have played together on 10 occasions for Italy with Totti setting up five of Toni's international goals.
                sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                  Jasper, mine künna põldu...
                  Alati hea argument.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

tundub et uudis makinwa kohta ei vasta siiski tõele - eile oli igatahes ta paraku väljakul

Inter olla teinud Ledesma osas pakkumise - saab näha kas Lotito kuidagi reageerib , või on tema stiilis klubijuhtimine vigadest mitte õppida , kiusu edasi ajada ja lasta lahkuda ilma igasugu kompensatsioonita

Kommentaar

goal.com ka ju, enamus uudised ei vasta tõele

Kommentaar

Ma vaatasin korraga Villa-Blackburn ja Fiore-Lazio, kokku 15 väravat , väravaid oli igale maitsele... Loomulikult oli ainus värava mis mul nägemata jäi Zarate oma

Kommentaar

jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Muidu tore video, aga miks seal mingi rõve ingliskeelne lugu taustaks mängib. Liverpoolist pärit Biitlid ka veel kui kõrv ei eksi. Järgmises videos palun midagi itaaliapärast nagu Toto Countugno või Enrico Ramazotti.

Kommentaar

Algselt postitas olegtoivo Vaata postitust
                              Muidu tore video, aga miks seal mingi rõve ingliskeelne lugu taustaks mängib. Liverpoolist pärit Biitlid ka veel kui kõrv ei eksi. Järgmises videos palun midagi itaaliapärast nagu Toto Countugno või Enrico Ramazotti.
                              Eros Romatotti, debil.
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

ROMA 2 Juve 1 !

Väga ilus mäng, võiltus, 101% tahe, pinged , kaardid ja väravad. Mida veel mängult tahta? Eelviimasel minutil võiduväravat?? Seda me saime. Lihstalt fantiliselt faking hea tunne on! Seda tunnet ei anna kirjeldada, vat see ongi jalgpall (natuke rohkem oleks võinud jalgadel püsida ja kohtunik oli suht ära ostetud) aga mudiu kõik väga ilus. Mängu parim vaieldamatult Francesco, kuigi samas Pizarro vääriks ka väga suurt trofeed - lihtsalt jumalik!
                                Tiitlivõitjad tulevad! Kartke!
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X