320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    Hullem kui inter.

Kommentaar

Sellise mängu järel ei oskagi otsustada, kas peaks Romat kartma või mitte. Jopatud võit või on Ranieri tõesti mingi meistrite hinge tiimi pannud.
      sigpic

Kommentaar

Dont stop believing... hold on to the feeling..

Pole ammu Romas sellist võitlus vaimu näinud - never die, never give up

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Mu silmad nägid lihstalt midagi imelist.... 60 minutit Fiorentinat elueest ründamast ei isegi 70, ja siis Roma tuli nägi ja MIRKOOOO tappis konkreetselt, väga hulll, peale seda väravat oli Fiore kui peata kana!!!! See oli POMM!!
          Mirkole ajastuse ees 10+!!!!!
          Peale seda mängu olen ma kindel, et AS ROMA-le pole praeguses jalgpallis üphetgi reaalsest vastast. HÜPERFENOMENAALNE!
          19 mängu kaotuseta!!!!!
          FORZZAAAAAAA ROMAAAAAAA!!!!
          OT: Itaalia Eestisse, Drogba teerullitab Arsenali ja nüüd Roma võit!!! Imeilus öö. aeg sassi minna!!!
          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

Kommentaar

sõbrad sõbrad sõbrad....POLE HULLU
            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
              Mu silmad nägid lihstalt midagi imelist.... 60 minutit Fiorentinat elueest ründamast ei isegi 70, ja siis Roma tuli nägi ja MIRKOOOO tappis konkreetselt, väga hulll, peale seda väravat oli Fiore kui peata kana!!!! See oli POMM!!
              Mirkole ajastuse ees 10+!!!!!
              Peale seda mängu olen ma kindel, et AS ROMA-le pole praeguses jalgpallis üphetgi reaalsest vastast. HÜPERFENOMENAALNE!
              19 mängu kaotuseta!!!!!
              FORZZAAAAAAA ROMAAAAAAA!!!!
              OT: Itaalia Eestisse, Drogba teerullitab Arsenali ja nüüd Roma võit!!! Imeilus öö. aeg sassi minna!!!
              ma tean, et see on OT, aga kas sa jõid ennast kodus purju või tegid seda kusagil hubases pubis?

Kommentaar

Asjad pole veel nii hullud ju. Esiteks oleme me alles 18. Päris viimased ju pole. Ja teiseks bella isiklikult ütles, et meil on olemas vahendid, et sellest kehvast seisust välja tulla. Nii läbi lillede rääkides ta ise lahkuda ei kavatse ja tema tulevik on klubi kätes.....ning neid vahendeid ta ei oska kohe üldse kasutada nagu näha. Aga tõesti kui lotito teda ei taha lahti lasta siis serie-bs saaks mees kindlasti paremini hakkama. baronio ja mauriga oleks nagu ilus kooslus. Kuigi kogu juhtkonda sobiks ühte serie-c1 liigaklubi juhtima.
                Ma hakkan vaikselt hulluks minema.....ei oleks interit oleks riomma esimene ja Lazio viimane. Aitähhh lotito, et pandevi 19 miljoni eest interile müüsid ja ta nüüd mõnusasti tiitlit kindlustab. Kuradi ped*e ahv.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.
                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Ärge kurvastage. Teil peaks nüüd pidupäev kätte olema jõudnud.

Nende väidete kohaselt

Ei ole just maailma kõige usaldusväärsem allikas, kuid siiski..

Kommentaar

Lõpuks ometi saan teha siia selle postituse, mida ma lootsin juba eile hommikul teha

Ootan ära Uuu kinnituse, et Lazio Eesti peakorter on tänase päeva riigipühaks kuulutanud ja lähen miski asjaliku pudeli järgi, et seda tähistada

Kommentaar

Uuu saatis mulle juba eile õhtul krüpteeritus SMS-i, mis seda infot kinnitas. Tähistasin teie rõõmuhetke ka soliidse õllekogusega. Kõike paremat teile vennad.

Kommentaar

Uuu tahtis Delio Rossist lahti saada, sai Ballardini. Soovis Ballardinist lahti saada, saab ... (Reja on vast liiga hea)
                        Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                        aeg vist jälle pommidega treeninguid külastada?
                        Meanwhile, three people have been taken to hospital following earlier clashes between fans and police outside the club's training ground.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Edoardol ei paista sealkandis ka oodatult minevat, mistõttu hea võimalus tagasi saapamaale end tõestama tulla.
                          Tal ju rohkem kombeks tiime Serie B'st ja veel altpoolt üles tuua. Äkki natuke vara veel Lazio treeneripingile tuua
                          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ametlik uudis ta on.
                            Kiilakas pede on kadunud. Lõppude lõpuks. Endiselt rossit ma ei igatse ja bellale ma tõmbaks jalaga kubemesse igal võimalusel....ma pole ennem nii saamatut ja amatöörlikku treenerit näinud. Aga mida siin tsirkusejuhatuses veel oodata. tare on ju samasugune kloun nagu lotito isegi. Nad ei vääri suurt algustähtegi.
                            Reja palun päästa Lazio B-sse langemisest ja too Lazio mänguplaani mingi süsteem mida on ilus vaadata. Sul on olemas top 6le konkureeriv meeskond.
                            Igatahes ootan põnevusega Parma mängu ja loodan, et lähiajal sellised mehed nagu Zarate, Foggia Lichty äratatakse bellardini needuseunest ülesse.
                            Kuna täna on väsitav päev olnud siis ise pidustustest osa ei võtnud, kuid Uuu Eesti peakontoris oli pidu veel täies hoos. Cristiano Manfredini helistas mulle ja küsis eesti keeles "Kuna töö saan tulle" ma ütlesin "mine emme bellaga kaasa ja võta oma kaksikvend makinwa ka kaasa".....cristiano ütles "wait a sec im gonna write this sentence down and try to translate it with google translator you know"

LOTITO VATTENE SA IGAVENE PASK PELDIK PRESIDENT
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.
                            2.Money talks bullshit(totti) walks.
                            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Cesare BOVO oma poiss täitsa!
                              sigpic

Kommentaar

Palermo suht hea. Ehk joppab ära jälle

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Working...
                                X