ootan counti süvaanalüüsi
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Okei, kaua teil veel läheb, et aru saada, et see cunt siiski ei näinud Pana-Roma mängu?Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar
-
Fiorentinast on tõesti kahju, aga võite ise arvata KUI "kahju" mul oli lives näha riommat, kes eduseisu mängis 2 korda maha ja sai tagalõpuks suhu ka......Dj Doni Aitähhh, et mu tuju üleval hoiad oma primitiivsete oskustega......vb laevaehituses(itaallased on kõvad sellel alal) või kuskil seal kandis on selliseid pikemaid lolle vaja.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Aga mitu korda sa oma pead vihast peldikupotti toppisid kui Roma kahel korral juhtima läks?
Üldiselt olen mina väga rahul sellise seisuga, mäng oli korralik, tulemus oli aus ja nüüd vähemalt Roomas ei hakata aega viivitama. Ja Doni on lihtsalt vormist väljas, this is football, you know...Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustDoni on kunagi üldse vormis olnud?FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustRomale pole tänapäeva jalgpallis lihstalt hetkel vastast, Tugevaim klubi planeedil! KÕIK!
Kulla Count, kas nüüd on planeedi tugevaimaks klubiks Panathinaikos?
Kommentaar
-
Mirko! Roma up and running.
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
cannuman sul mingit normaalset striimi ei ole, mis ei jõnksuks koguaeg?
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Algselt postitas flameas Vaata postitustcannuman sul mingit normaalset striimi ei ole, mis ei jõnksuks koguaeg?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKulla Count, kas nüüd on planeedi tugevaimaks klubiks Panathinaikos?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar