Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Olemas, üks tiib on kärbitud Lazio broileritelt, nüüd olete lennuvõimetud, nüüd olete eriti kerge saak, nagu näed UUU hundid ei peagi kaugele minema, kodust on kõige lihtsam murda.
    Muidu Lazio ikka armastab neid pendelid teenida, käsipalli tulite mängima?
    Eks Ranierilt head vahetused, kohe tuli Menezelt teravust ja eks see pennel oligi suht loogiline asjade käik!

Juan tore poiss, jätkab oma head vormi ja seeriat, kuigi kui aus olla siis ta mängis siiski palli!!!

Mäng on suhteliselt Roma käes, kui Lazio kobinaga mõne kontraga nõelab siis jumal nendega!
    sigpic

Kommentaar

Kurat, võimatu on vaadata streamiga mängu kui kasutad telefoni modemina, keegi teab kuidas kiirust kiiremaks keerata?
      So self aware so full of shit

Kommentaar

Ise vaatan IE-ga ja vsharega, super hea striim, pole ammu nii head ja puhast streami näinud, isegi ei jõnksa, minu suhteliselt kesise netiga.
        sigpic

Kommentaar

Mul ka vshare, aga firefoxiga, proovin IE ga, äkki on parem.

E: IE ga ei tule üldse pilti ette, nett liiga uimane ikkagi, vaatan siis hakkides mängu lõpuni

Kommentaar

Simpliiiiciioooo!!!

Kommentaar

Ka teine tiib läks...eks asjad hakkavad paika loksuma...nüüd siis filee osa, see kõige magusam, kintsusilm:P
              Tahtsin just Simpliciot mustama hakata, aga mees tuli nägi ja otsustavusega oligi Lazio kaitse seljatatud.Nii peabki süstima Lazio kaitse vastu, pole ka neil seal mingi Linnus.
              Laziol ikka seamoodi õnne, täiesti lambist tekivad väga ohtlikud olukorrad, jumala õnn, et mõnda veel ärakaristatud pole.

Ei tea kas Ranieri trikk Milani vastu läheb ka Lazio peal läbi.
              sigpic

Kommentaar

Asi kisub juba vägisi igavaks Roomale pole Itaalias ühtegi vastast ....
                Laziole antud penalti oli ikka väga suur sünnipäevakink kellegile, kes oli hästi selle eest maksnud, mängiti 100% palli ja jalad läksid alles peale palli 10 meetri kaugusele tulistamist. Aga õnneks see prohmakas midagi ei muutnud. Tugevam võidab alati! Kusjuures täna ei olnud isegi pinget sees...Nazio pole ju mingi vastane...pisikene tiibadeta kana...nii ära grillitud, kotid taga juba nii mitmes kord et kahju hakkab poistest.
                FORZA ROMA!!!
                GRANDE!
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

Kommentaar

Parmesani ahjubroiler läks ahju, ega ainult trenniga vormi ei saa, ikka süües ja toitudes nõrgematest... see on juba vana teadatuntud tõde. Grazie Roma võib kõlada täies hiilguses jällegi stadio olympicol.Järjekordne Derby võidetud...
                  Härjapõlvlane , keda Uuu eriti ennem teada või tunda ei tahtnud, siis ehk tänane mäng tutvustas teda sulle natuke ja jääb pikaks ajaks meelde.
                  De Rossi kui tulevase kapu auring oli võimas, Roma hing on täielikult tagasi, hetkeks nagu oleks haavad jälle kinnikasvanud.

Ütlen ausalt, et kui Totti oleks ka mänginud siis ilmselt Lazio oleks teisel poolajal lihtsalt loobunud edasi mängimast, Reja liigub õiges suunas, minimaalsed kaotused, et mitte liigset tähelepanu äratada...ma ei tea kas mu kõrv pettis mind aga sain aru, et Reja karjus lõpus Forza Roma ja jooksis koos De Rossiga auringil ja tampis käsi vastu rindu, kõige koomilisem oli see, kuidas ta nurus Simplicio särki
                  sigpic

Kommentaar

Kui keegi saaks selel pildi siia toimetada, kus Zarate oma kottidest pool tundi kinni hoidis ja pisaraid valas...see iseloomustaks kogu Nazio mängu ... hhähähähähähä, see on lihstalt liiga hea vendettad ja tüdrukud saage juba aru, Roomale ei ole vastast! Te olete mingi smegma, konkreetne tupevedeliku kari, Serie C sats. Niiet head kottidest kinni hoidmist ja edu COPPAS! .... ahjaa, te peate nüüd aastakese ootama ROFLMAOKOPTER Lazio ja jalgpallimeeskond hahahahaha
                    sigpic

Kommentaar

Ennustan, et nüüd ilmselt uuu'd mingi nädal aega foorumis jälle ei näe ja siis kui tuleb, hakkab jälle Adriano mängu kallal vinguma. Muud targemat talt küll oodata pole ju.

vendetta, kui melu tahad, siis võid uuu käest nuga saada/küsida.
                      Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Scullile siis tõestusmaterjali, ei uskunud, et talle veel mõni toimik ette võib jääda...aga sitta sellest kui Zaratel kotid kihelevad, miks mitte siis Mulderiga naaksu teha libedal tussiruumi põrandal, vedel seep, seda võibki maast kokku kahmama jääda.
                        Ei tea kas Dana sai ise ka täna aru kuhu ta sattunud on...
                        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                          Tugevam võidab alati!
                          Otsustage 2ra juba 2ra, ajuk22bikud 9 mehega Doria k2est saite sumpsi, siis oli jutt 180 kraadi teisest suunast. Postituse tegin ka siia ainult sellep2rast, et juhukylalisel itaalia alafoorumis ei tunduks see topic mingi skisode grafomaaniav6istlusena.

ps. Roma f2nnid on ilmselt maailma k6ige veidramad ja ebahuvitavamad jalgpallif2nnid, ma oleks n6us mingi... kasv6i n2iteks Sassuolo k2est 3 derbit iga aasta p2he saama kui sellega kaasneks selline melu nagu normaalsestes derbydes a la Genoa, Milano, Torino etc.

kthxbaj

Kommentaar

T2pselt sellist saasta ma silmas pidasingi oma postituses Roma teemas
                            Palun modedel (ja ma v6in kihla vedada, et k6ik Lazio f2nnid, kes siin teemas postitavad n6ustuvad) t6sta see jama kuulsusrikka AS Roma teemasse, las pyherdavad oma **** sees siis kui meeldib. Seni ei kavatse igatahes siia teemasse kyll mitta ridagi enam kirjutada, see saast on t6esti piinlik iga normaalse ja funktsioneeriva ajuga jalgpallif2nni jaoks

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                              T2pselt sellist saasta ma silmas pidasingi oma postituses Roma teemas
                              Palun modedel (ja ma v6in kihla vedada, et k6ik Lazio f2nnid, kes siin teemas postitavad n6ustuvad) t6sta see jama kuulsusrikka AS Roma teemasse, las pyherdavad oma **** sees siis kui meeldib. Seni ei kavatse igatahes siia teemasse kyll mitta ridagi enam kirjutada, see saast on t6esti piinlik iga normaalse jalgpallif2nni jaoks
                              eks see ole jah piinlik, kui sinu lemmikmeeskonna "superründaja" oma kottidest kinni hoiab ja mööda platsi äärt nuttes ringi kulgeb ja neli korda järjest pähe saamisest ma vapsee ei räägi....Ja ma saan aru et raske on olla Nazio fänn, aga ära palun nii madalale ka lasku, et nüüd täis halamise peale lähed siiani on olnud ju nalja küllaga, võiks ikka jätkkata sõbralikku läbisaamist!
                              GRANDE ROMAA!!!!
                              sigpic

Kommentaar

Sel juhul tuleks ju ka kõik teie suurima ja tulihingeliseima fänni postitused ära kustutada.
                                Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Working...
                                X