Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lazio fännid ikka tõesti ei ole teil mingit taktitunnet.

Esiteks:
    Me postitasime pilte mis on reaalselt sündinud, mitte mingit photoshopi paska, teie enda pallurid on neid teinud, mida teil häbeneda on??? häbenete oma Lazio mängijaid ja nende tegusid, kuradi luuserite punt!!!
    On teil mingid luukered kapis?
    Meie julgeme vähemalt oma teemas kaotusi tunnistada, teie ainult siis käite siin hõiskamas kui olete mingi hädise võiduga mahasaanud, muidu pole teid kuskil, nagu mutt mullaseks oli teinud mu sokid ja päike põletas konservi sprotid.

Teiseks: Suht häbiväärne on itaalia vuti ausatajatel mõnitada ja teha maha ühte suurkuju,kelleta poleks serie a ehk selline nagu ta praegu on, ühte viimastest tõeliselt geniaalsetest palluritest saapamaal, kes varsti on ketse varna riputamas ja mis siis saab, siis nutate kõik pihku, sest noorem generatsioon on parajad pasakotid, otsige segu heast ründajast-geniaalsest mänguehitajast, ustavusest ja truudusest.
    Iga kuradima Lazio mees jookseks Laziost minema Real Madridi või ma ei tea mis muu mõtetu tippklubi pakkumise peale, vot meil romas selliseid mehi pole, ainult tõsised sangarid.
    Mees on 34 ja mängib stabiilsemana ja geniaalsemalt kui ükski Lazio mees eales mänginud on, Selleks vanuseks on lazio mehed kõik juba mullatoidul või veel paksemad kui adriburger ja istuvad tugitoolis ja vaatavad serie a mänge õllevaadi taustal.

HÄBI TEILE AUSALT, tegite ennast järjekordselt täis, pakk mähkmeid ühte õhtuga?
    sigpic

Kommentaar

Head ööd kloun....iga idioot istuks oma klubis kui talle makstakse palka üle 5 miljoni euro. Asi juba aastaid selline, et keegi teda ei tahagi enam.
      Tunnistan ausalt...mul su suurkujust täiesti savi. Austan vaid Alessando Del Pierot.
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
        ps. panin omale Ederi wallpaperi nädalavahetuseni... Krdi Lotito ma ütlen, see mees oleks tulnud ammu üles korjata kommiraha eest. Aga Lazio transferigurud tõid mingi laheda Makinwa juuniori hoopis.
        Nii palju, kui ma kuulnud olen, on Ederi hooaeg olnud suhteliselt frustreeriv. Aga väärt värav sellegipoolest.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust

Valus, aga mulle meenus Bresciaga seoses just see pilt.
          Paraku pole meil 10 millise kuupalgaga vaktsiini, et Brescia 10 mehelist kastikaitse formatsiooni lahti harutada.
          Tõesti money talks bullshit Ibra walks.
          Teil on võimalus 5.3(või palju see Borriello saigi)-milline-vaktsiin. Mees tegi isegi oma töö ära ja lõi roma eest oma esimese värava parema jalaga, kuid ikka sittusite ennast täis. Ründajad võidavad mänge, kaitse võidab tiitleid.
          Last edited by Jasper; 04.02.11, 18:05. Põhjus: jube sitt post oli alguses
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Totti räägib Torresest ja lojaalsusest oma klubile + arvamus Lady Gaga-st
            u. kuskil 3nda minutil läheb jutuks
            Watch poker videos, TV shows & documentaries on PokerTube. With over 20,000 Poker related movies like High Stakes Poker, PokerTube is the world's largest site to watch anything about poker.
            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
            sigpic

Kommentaar

Kurat, Totti palavikuga väljas Interi mänguks. Mexes't ka pole. Ei ole just kõige meeldivamad uudised enne sellist mängu.
              So self aware so full of shit

Kommentaar

Te olete ju ilma Tottita paremad. Ongi hea, et pole kiusatust teda sisse toppida.
                sigpic

Kommentaar

Teie kallis treener Leonardo küll nii ei arva
                  So self aware so full of shit

Kommentaar

Inter, nüüd olete te omadega pigis. rioma pole eales olnud tugevam. tottina ja adrimac väljas. Asi läheb ülimalt raskeks. Aga Printer võidab selle mängu 2-0
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                      Inter, nüüd olete te omadega pigis. rioma pole eales olnud tugevam. tottina ja adrimac väljas. Asi läheb ülimalt raskeks. Aga Printer võidab selle mängu 2-0
                      Nüüd KÕIK kuulake ja pange tähele! Alates tänasest, kui ma peaksin kodanikule Uuu suvatsema foorumis vastata, lisan järgneva foto oma tekstile lisaks, ja nuinahhui ma tahan näha seda kõva venda, kes selle ära kustutada julgeb! I dare you! I double dare you mutha phukka!!!

e: soovin seda pilti oma avatariks ja signatuuriks jne. Kui keegi oskab aidata, siis andke tuld! Arve saatke mulle!!!
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                        e: soovin seda pilti oma avatariks ja signatuuriks jne. Kui keegi oskab aidata, siis andke tuld! Arve saatke mulle!!!

Ja Roma palun võida täna!!!

Kommentaar

Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust

Ja Roma palun võida täna!!!
                          Õigem oleks siiski oma Interi viha alla suruda ning tabelit arvesse võttes viiki soovida

edit: 4-4 oleks hea tulemus

Kommentaar

Palavikuga võitlev superstaar peaks vanasid traditsioonilisi rioma sooja pesu kandma hakkama. Miks ta mind tõsiselt ei võta Aga nagu me kõik teame Chuck Norrise mentaliteedi ja võitlejahingega homopoiss kes agoonias 36.7 palavikuga elu eest võitleb ei taha nõrgana ise mitte lazialidele tunduda. Milline sangar.
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Edy Reja eksam täna. Chievot pole suudetud erinevatel põhjustel Olimpicol alistada juba aastast 2001 (parandus, ära usalda kahtlase väärtusega webilehti, 2003/2004 siiski võideti), ideaalne aeg see loll seeria ära lõpetada. Loodetavasti on Zarate sunnitud puhkusest kasu olnud ja mees paneb oma elu parimad triblad platsile täna. Matu tagsitulek peaks seda viimaste mängude uimast keskvälja ka natuke üles äratama.

...............

Istu, Eksam mitte sooritatud. Tore on näha Moraavia gladiaatorit 95 minutit võitlemas iga cm2 pärast aga olgem ausad, Chievo kaitsegorillade vastu oli algusest peale kaheldava õnnestumis %ga idee... Küpsise saab ainult Hernanes värava eest, kõigile teistele kuu aega külma vett ja kaigast. Ja Napoli selle 2 viimase hooaja mängud DVDl, iga päev vaatate ühe mängu2 korda läbi, hommikul ja õhtul.

Aga väike päike igas päevas
                              Täna õhtul siis Inter-Roma, Lazio fännidel win-win situatsioon. Inter võidab siis saame Roma scudetto luulude üle kõva häälega naerda. Roma võit oleks ebameeldivam aga samas tabeliseis on nüüd selline, et see oleks ehk isegi kokkuvõttes huvitavam, sogasemas vees võiks väikse ime korral igast imelikke asju juhtuda. Viik oleks juba fistpump elamus

Kommentaar

Reja ja Bresciano võivad minupoolest abielluda....kaks peenist kuubis.
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X