Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Millal te ükskord aru saate, et enne mängu paukumine ei vii mitte kuhugi. Argumenteeriks siis selle ära kuidagi?

Kommentaar

spetsialistid (loe: kihlveokontorid) pakuvad 1-1 viiki. ei tahaks sellist hülgemöla uskuda. Shaktar on ju olnud talvepuhkusel ja mängjad peaks suht vormist väljas olema + Rooma on koduväljakul + Rooma PEAB selle mängu võitma. Kuna siin viimased 2 kohtumist on suhteliselt laastavad olnud, siis moraali tõstmiseks ei oleks just paha , kui sudetakse Shaktarile vähemalt 4 kolli lüüa ja enda väravasse mitte rohkem kui 1 lasta...Ühesõnaga olen valmis halvimaks
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Ma arvan, et Juan teenib vähemalt 1 penalti selles vastasseisus.
        Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Algselt postitas Lamb Of God Vaata postitust
          Ma arvan, et Juan teenib vähemalt 1 penalti selles vastasseisus.
          Ma usun, et me paneme hoopis Loria tema asemele!!!
          sigpic

Kommentaar

Ma tahtsin enne sama öelda. Kindel et sa mu varikas pole?

Kommentaar

Kuuldavasti tahetakse Berba palka tõsta. Näen siin SAF kurja kätt mängus. Ta tahab lihtsalt bulgaarlast Unitedis hoida, muidu oleks tema liitumine suvel Romaga 100% kindel. Loodetavasti Berbatov ei nõustu palgatõusuga ja liitub ikkagi suvel Romaga.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Berba ja riomaase??? Nice one....vb ajasi Vosko liitumisega midagi sassi.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.
                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Vosko tegi just Venemaal hea diili, jääb pariks aastaks veel sinna. Kogub vormi ja vanust ning siis...hopsti Romasse.
                  See on ju iseenesest SUPPPPPPER, Berba ja Vosko koos ründes! Nende kahe mehega tuleme Itaalia meistriteks ja saame ka Universumi parimaks klubiks. Isegi Man Ut lüpsaksime 7-1.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Rein, äkki aitab juba?
                    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                      Rein, äkki aitab juba?
                      Vara veel, minu arust iga postitusega läheb aina naljakamaks.

JÕUDU REIN!
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                        Ma tahtsin enne sama öelda. Kindel et sa mu varikas pole?
                        Eks Roma fännid on kokkukasvanud ja läbipõimunud üksteisest nagu üks hea sünnipäeva kringel....

Ma pigem mõtlen ja nuputan pikemat aega, kas tõesti Rein on mu kibe ja väävli lõhnaline peeruhais mis minust siia alafoorumisse maha jääb?

Järjekordne foorumlane on siia liiga pikaks peatuma jäänud , diagnoosiks vist alzheimer, olge nüüd mehed ja juhatage tudisev härrake tagasi koduteele, Roma fännidel pole raha, et tema ravikulude eest maksta!

Või tõesti on tegu ühe marutaudis foorumlasega, paluks see väljaselgitada, sest kui see inimloom juhtub kedagi teist siin foorumis närima, siis on katastroof ilmne ja terve Roma teema roojatakse täis.
                        sigpic

Kommentaar

OT: Rein lihtsalt üritab eriti läbipõlenud ja ebahuvitaval viisil minu käitumist Inglise foorumis copy/pasteda. Lihtsalt hale on lugeda, mitte halenaljakas, vaid hale. Aga las tulistab ja kogub poste, muud Rein siin teha ei oska ju. Jalgpallist midagi ei tea ega ei jaga , eks peab muud moodi siis endale postitusi koguma. Ühesõnaga 200% NO LIFER-FAG.
                          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                            ...siis on katastroof ilmne ja terve Roma teema roojatakse täis.
                            irw, AS Roma teema näol on tegu soccerneti poolametliku aastaid hooldamata välikäimlaga. Annab seda üldse rohkem täis roojata?

Kommentaar

Veame kihla, et mu WC lukk kiilub jälle kinni ja pääsen peale mängu vabadusse.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.
                              2.Money talks bullshit(totti) walks.
                              3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                              "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

tsauuu count nummipoiss, kuidas läheeeeb
                                slimm.ee

Kommentaar

Working...
                                X