Niipalju siis Stekelenburgist, tundub et meie uus esiväravavaht on muri. Väidetavalt eelistas treener Kamenit
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Isegi goal.com is on teie formatsioonist juba 1 mees punasega väljas. Eks ta nii ole jah, eelmist hooaega vaadates poleks pidanud peaaegu ühtegi mängu olema kus te poleks pidanud vähemuses mängimaEdu teile neegrite ja poolakatega! Ei tea mis ärvardustega te nad oma Natsi meeskonda saite üldse?
So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Nüüd ma loodan küll, et mingit official tehingut ei tule ja see jääb kõigest jutuks. Ei ole lihtsalt usku mustanahaliste väravavahtidesse.
Et keegi rassismist paukuma vms ei hakkaks, siis mainiks kohe ära, et asi ei ole selles. Lihtsalt nimetage mulle üks stabiilne mustanahaline vv? Ja isegi kui mul keegi kahe silma vahele jäi, siis ega neid eriti palju ikka ei ole
Kommentaar
-
Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustNüüd ma loodan küll, et mingit official tehingut ei tule ja see jääb kõigest jutuks. Ei ole lihtsalt usku mustanahaliste väravavahtidesse.
Et keegi rassismist paukuma vms ei hakkaks, siis mainiks kohe ära, et asi ei ole selles. Lihtsalt nimetage mulle üks stabiilne mustanahaline vv? Ja isegi kui mul keegi kahe silma vahele jäi, siis ega neid eriti palju ikka ei ole
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitusta et, nüüd peaksime kõik naerma ve?
Kommentaar
-
Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustLihtsalt nimetage mulle üks stabiilne mustanahaline vv?Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Pange Juan väravasse...ta ju nagunii nii saast väljakul. Kuidagi peab pappi säästa ju....ja see on OFFICIAL väide.....ahahahahahaha sit*tuge pihkuDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
See oli tõesti väga mööda postitus.....vennad on sama sitad kirjaoskajad-naljaviskajad kui nende klubi...samas rioma ongi üks suur nali.
Kuna Kreeka on nii pees majanduslikult siis sama ka Panatinaokise kohta....Ei lasta nüüd Cisset Auronzosse ja tahetakse 5.8 milli ühese maksena kohe kätte....ähvardavad teiste klubidega Cisset minema viia....AGA Lotito on Cissega kokkuleppele saanud ja ta ei taha mitte kuskile mujale minna. Ühesõnaga ainult maksimum päeva küsimus, et Cisse tulevase Itaalia meistri laagrisse saaks minna.
Ja suured tänud siis milanile ja nende tugipostile Berlusconile....peab vist Eesti kroonid välja otsima, kui niimoodi riike juhitakse siin lõunas....masendav perv vanapäss.
Forza Lazio!!!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
" Exchange program in Rome to house the presentation of new managerial and technical cadres of the Giallorossi. In contrast to the press yesterday, in fact, Rome has decided to merge the press conferences of the future president Thomas Dibenedetto and Spanish coach Luis Enrique. The meeting with the media, as said in a statement published on the website of the company, will be held Thursday at 12:30 in the sports center of Trigoria and, in addition to the U.S. businessman and former coach of the Barcelona 'B', will also present UniCredit's lawyer, Roberto Cappelli, as chairman of 'interim'. Occasion will also be presented to the official shirts of the new season. Friday, however, space to the CEO, Claudio Fenucci that, again in Trigoria, will present the season ticket campaign. As for the players, tomorrow morning at 10:30 will have everyone in the field under the command of Luis Enrique (the only exception Burdisso busy with Argentina in Copa America) for the first training session. "
Täna on tähtis päev, lipud vardasse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustJa suured tänud siis milanile ja nende tugipostile Berlusconile....peab vist Eesti kroonid välja otsima, kui niimoodi riike juhitakse siin lõunas....masendav perv vanapäss.
Kommentaar
-
Racism drives Cisse out of Greece (soccernet.com veebruaris)
Ja Cisse otsustas minna Naziosse? Loll neeger on loll neeger.
Kommentaar
-
Ma ei tea, kui loll sina oled orbi, aga see minu jutt käis ikka sinna "niisama ajan paska" kategooriasse. Kuid teie armas berlusconi on ju üks fiesta-siesta kuttidest koos Hispaania, Portugali, Kreeka jne pundist. Poliitiline jutt, aga naerma ajab, kui ära harjunud need juustukotid on kui kätte tuleb kärpimise aeg. Loodan, et mingi valemi kaudu hakkab ilan ka papist ilma jäämaOn ju ilmselge, et see Itaalia Savisaar pritsib pumba juurest nii oma kallile ilanile, kui ka alaealistele prostituutidele.
Mis puutub rasismi siis tuletan meelde, et pole enam aasta 2000. Paksjorrid ei lähe vist kunagi ajaga edasi. Teiseks Lazios on veel teinegi prantslane Diakite ja ta kindlasti ei soovitaks tulla kui probleeme on. Teatavasti Cisse helistas Diakitele ja ütles, et on varsti laagris. Konko on ka chocolate face. Pole kellegil probleemi. Noortekoondises on ka paar venda.
Ja kui Cisse rasismi pärast minema läks siis ma olen küll juustukott.....Pana on rahalistes raskustes kuna terve riik on sõna otseses mõttes per*ses.
Eilsel treeningpäeval siis hakkab vaikselt meeskond kujunema ja võiduvärava lõi Klose. Ilus pealekauba.
FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!MERDA ass riommmaaaaaaaaaaaaaaaDaje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Sa vist ei saa aru, et Kreekast ta "aeti" minema. Pakkumine tuli ka Inglismaalt ja Türgist.
Eks me vaata, kes on loll neeger.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar