Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nõustun viimaste kommentaaridega... see tänitamine on tobe ja väga ebameeldiv on lugeda neid niiöelda muudetuid nimesi ala. putsinits jne. ma ei kujuta ette kas see riomma või rioma vms midagi tähendab ka aga fakt on see et see sõna Roma on ""SS Lazio Roma" klubi nime sees ja see on ka linna nimi milles Lazio mängib ja mis on ka kusjuures itaalia pealinn, kui keegi veel ei tea
    No rioma mängib Rooma linnas mis kuulub Itaalia maakonda nimega Lazio.
    Kõik "külalised" kellele ei meeldi liivakasti leksikoni jutt toovad alati putsinitsi näite? Väga imelik....pole selle peeru nime ammu suhu võtnud.
    Tunnistan, et panin siia hunniku mõttetuid kommentaare, isegi meie rioma vs lazio fännide kohta mõttetud. Aga common...supermeeskond kelle fännid lootsid 6-0 võitu jne....nägite ise mis eile juhtus...see oli ajalugu. Samas kui kedagi segab siis võib alati barca ja unicefi kodulehtedel chillida...ei pea siia tulema.

Kena päikseenrikelist päeva kõigile
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

putsinits, litssteiner, rotti, printer, bilan, nazio, riomma, enriike iglesias - miks mitte?
      slimm.ee

Kommentaar

Kuidas saaks veel sitem olla? Näiteks kui Jose Angel oleks ka eile vigastada saanud, siis oleks veel sitem.

Meeskonna komplekteerimisel on treeneri arvamusega arvestatud rohkem kui küll ja seega tema õlul on ka vastutus. Ta teadis täpselt kuhu ta tuleb ja mida temalt oodatakse. Eile oli täiesti mõistlik mäng ja kedagi väga kiruda polegi (va seda samust neeger-jalgpallijumalat kes lasi Udinesel vähemalt 4x posti/latti lüüa ja penaltil eksida)

Ootame nüüd ilusasti viimased täiendused ära, laseme vigastel terveks saada ja siis vaatame kuidas liigas vedama saadakse. Ma ei näe küll asju nii tumedas valguses kui eelpool postitanud seltskond.

Kommentaar

Algselt postitas DCMA Vaata postitust
          Nõustun viimaste kommentaaridega... see tänitamine on tobe ja väga ebameeldiv on lugeda neid niiöelda muudetuid nimesi ala. putsinits jne. ma ei kujuta ette kas see riomma või rioma vms midagi tähendab ka aga fakt on see et see sõna Roma on ""SS Lazio Roma" klubi nime sees ja see on ka linna nimi milles Lazio mängib ja mis on ka kusjuures itaalia pealinn, kui keegi veel ei tea
          klubi nimi on lihtsalt SS Lazio
          kui keegi veel ei tea .....

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
            http://www.football-italia.net/aug25gg.html

Natuke positiivset ka. Kjaer liitub Romaga.
            Palun seleta mulle ära, et mis otsast see positiivne on? Nii palju kui ma Bundesligat vaadanud olen tundub küll, et Kjaer on üks mõttetumaid lohhe keskkaitses EVER. Mingit kindlust see Roma kaitseliini küll ei too. Pigem hakkab tema pealt lolle väravaid veelgi tulema...

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
              Palun seleta mulle ära, et mis otsast see positiivne on? Nii palju kui ma Bundesligat vaadanud olen tundub küll, et Kjaer on üks mõttetumaid lohhe keskkaitses EVER. Mingit kindlust see Roma kaitseliini küll ei too. Pigem hakkab tema pealt lolle väravaid veelgi tulema...
              No lootust annab, et enne huntidega liitumist, ta just Itaalias Palermo särgis saigi tuntust, aga no Saksamaal on ta tõesti täielik flop olnud.

Kommentaar

No praegu on meie seis selline, et keskkaitses mängis äärekaitsja Cassetti, kelle veast ka värav tuli ja välja langeti. Ja kuna Roma fännid on pidanud taluma algkoosseisus isegi Simone Loriat, siis Kjaer on ilmselget samm edasi. Mis puutub Saksamaal flopamisse, siis tore, hind parem. Palju suurem risk on osta mängijat, kes on värskelt just teinud ühe hea hooaja ja seeläbi hinna üles ajanud. Ideaalis võiks ju muidugi Milani teha (Mexes ja Toivo tasuta), aga noh selline õnn oleks Roma fännidele ilmselgelt liig mis liig.

Kommentaar

Ma ennem Itaalia alafoorumit üldse ei külastanud, kui sattusin järsku Uuu ja Counti pärlite peale:P Jätkake samas vaimus IMO

Kommentaar

Positiivne on muidugi näha , et tagasi on ilmunud ka F.Totti [puff diddy daddy - i was missing u]
                    Positiivne on et ei pea tevret hooaega nüüd selle Enriike all kobistama, nöör on tal nüüd tugevalt ümber kaela, ja kui ta ülejäänud 46 mängu eranditult ei võida, või mis veel hullem, Nazio käest peaks kaotuse võtma... kes on turul võtta? Ancelotti ei jaga ju ka midagi, mida ta Milanis ikka väga võitis. Kõige õigem mees läks Chelseasse, meie saime tema homo-emoks kasvanud väikevenna. Ja tõesti veel see Udinese huinjaa...tõsine leinaseisak on, isegi ei ole isu trollida, nii sitt lihsalt olla. Eks seda tunnet saab tunda aind tõeline jalgpalli fänn ja siin paljud seda ei mõista... Napoli, palun ära lase enam kunagi ühelgi Milaani fännil naeratada! Mingi ausus peab jalgpalli veel jääma!
                    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                    sigpic

Kommentaar

Kjaer on Zamparini üks parimaid haipe üldse. Polnud ta Palermos ka mingi nii kõva tegija, et ta oma 20 miljonit eurot väärt oleks olnud. SAMAS ei saa unustada, et tegu on vaid 22-aastase mängijaga.
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                        Nagu eespool juba mainitud, siis esiteks on ta kõigest 22 a vana. Teiseks sai ta Itaalias jalad alla. Ja meie vananeva kaitseliini kõrvale (heinze, juan, burdisso) oleks vaja ka mõnda noort kutti. Hetkel selleks "nooruseks" on Simone Loria ja sellest hullemaks enam minna ei saa. Nii, et igatahes positiivne.

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
                          Hetkel selleks "nooruseks" on Simone Loria ja sellest hullemaks enam minna ei saa. Nii, et igatahes positiivne.
                          Eilsest enam pole:
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Loria on Bologna mängija nüüd muide

Kommentaar

My bad. Aga noh, sel juhul on Kjaer ikka parem kui mitte keegi.

Kommentaar

Klose kutsuti koondist jälle esindama.
                                Europa Liiga alagrupi võit ei tohiks erilist pinget pakkuda.
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.
                                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Working...
                                X