Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ega mul endalgi parem seis pole. Aga varu jooki peale välja langemist...hoiab sind nagu süldina ja sa ei tunne seda kaotusevalu nii tugevalt. Ma võtan mõned MUMMI shampused mida kurikuulus riomma prussakaprojektijuht härra Iglesias aegajalt lahti paugutab, kui tähistada vaja.
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
      Ega mul endalgi parem seis pole. Aga varu jooki peale välja langemist...hoiab sind nagu süldina ja sa ei tunne seda kaotusevalu nii tugevalt. Ma võtan mõned MUMMI shampused mida kurikuulus riomma prussakaprojektijuht härra Iglesias aegajalt lahti paugutab, kui tähistada vaja.
      Kas teie majanduspoliitika lubab sellist laristamist ja kulutamist? Või tõesti on Manfredinifuck ja Makipizza lõplikult mahamüüdud? (kes ilmselt imesid pool Lazio palgafondist, nende meeste jaoks oleks juba ainuüksi vaja Laziol luua oma prussakatõrje meeskond)

Ise mõtlesin, et kui Tare nagunii Venemaal käis, siis ehk võttis kasti seda kaasa:

Sovetskoje, ehk siis midagi odavamat ka juba eestlaste magudele tuttav jook.

, sest pudelid jäid ju lahti paugutamata, kuna Honda siiski jäi VAZ-i kvaliteedile truuks.

Laojäägid on ikka mõistlik ennem äratarvitada!
      sigpic

Kommentaar

Siena vs Roma

Probable Line-ups:

Siena (4-4-2) Pegolo, Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso, Giorgi, Vergassola, Gazzi, Brienza, Destro, Calaio

Roma (4-3-1-2) Stekelenburg, Rosi, Juan, Heinze, Taddei, Simplicio, Viviani, Pjanic ,Totti, Borini, Lamela
        "He has great football intelligence, experience and seems to have four eyes to spot all potential passes."

Kommentaar

Ma ei tea kust sa selle said, aga Gago peaks päris kindlasti olema vigane ja mitte üldse nimekirjas. Viviani on ilmselt tema asemel algrivistuses

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
            Ma ei tea kust sa selle said, aga Gago peaks päris kindlasti olema vigane ja mitte üldse nimekirjas. Viviani on ilmselt tema asemel algrivistuses
            Parandasin ära
            "He has great football intelligence, experience and seems to have four eyes to spot all potential passes."

Kommentaar

Huvitav millal on Marquinho debüüti oodata? Oskab keegi öelda, kas ta on tänaseks mänguks ülesantud juba? Nico Lopez ja Ferrante ilmselt niipea esindusmeeskonna eest väljakule ei pääse,ehk järgmine hooaeg.Hetkel on isegi Enriikel mõtlemisainest, kuidas Bojan-Borini-Oss "hundid söönud, lambad terved" stiilis äramängitada.

Tänane või jätaks CL lootused ilusti ellu, väga on vaja nüüd võõrsil üks korralik mäng teha.
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Daniele Vaata postitust
                Siena vs Roma

Probable Line-ups:

Siena (4-4-2) Pegolo, Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso, Giorgi, Vergassola, Gazzi, Brienza, Destro, Calaio

Roma (4-3-1-2) Stekelenburg, Rosi, Juan, Heinze, Taddei, Simplicio, Viviani, Pjanic ,Totti, Borini, Lamela
                Siena: Pegolo; Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso; Giorgi, Vergassola, Gazzi, Brienza; Destro, Calaio

Siena bench: Farelli, Contini, Angelo, Grossi, Rossi, D’Agostino, Parravicini

Roma: Stekelenburg; Rosi, Juan, Heinze, Jose Angel; Simplicio, Viviani, Pjanic; Borini, Totti, Lamela

Roma bench: Curci, Kjaer, Taddei, Perrotta, Greco, Osvaldo, Bojan

http://www.football-italia.net/node/15667

Taddei pingil, ei viitsi vaadata. vist.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Esimene poolaeg siis selline paras "jookse, kaota pall" stiilis kolejalgpall.Kontrolliti ilusasti, kuid valitseb kergelt ideede puudus.

Jose Angel seisab suhteliselt kõrgel pidevalt, kuid mees absoluutselt ei julge enam oma tehnikat kasutada ja mööda triblada, vastupidiselt hooaja algusele, kus mees võttis terve ääre üksinda ette(suht selge, et mehele on öeldud, et tegu pole hispaania liigaga).Selline tunne hetkel, et pole temast ei ründes ega kaitses täit tulu,Riise tundus etem.

De Rossi puudumine annab koheselt mängupildis tunda, Viviani on kahtlemata tuleviku mees, praegugi nii noorelt juba üsna enesekindlalt mängib, lõhub kenasti, loodetavasti De Rossi mantlipärija.

Simplicio- temaga ongi see mängupilt alati selline nutune.

Teine poolaeg tahaks näha mingeid reaalseid väravavõimalusi ka, hetkel oli kõvasti probleeme kuidas mingigi ohtlik olukord luua, Siena kaitse seisis ja survestas üsna hästi.Pole suurt kasu sellest possessist kui ründes käigud puuduvad.

Ma ei tahaks seda kyll öelda, aga ehk oleks mõistlik Taddei sisse tuua, millegi pärast Rosi ei hiilga oma ettevõtmistega seal äärel, Taddei nagu mängib rohkem peaga.

Kjaer sisse oh õudu!

Suure tõenäosusega tegu sunnitud vahetusega, loodetavasti ei midagi väga pikka ja tõsist, sest viimased mängud on Juan ennast heast küljest näidanud.

Kiida veel Vivianit, mees oleks peaaegu pirukaga mahasaanud.

Pjanic võtab ka ehk liiga optimistlikult asja täna.

SUPER KJAER aga pennu ka anti liiga kergekäeliselt, mees poleks mingi valemiga pallini jõudnud.
                  sigpic

Kommentaar

Kjaer on ikka üks hunnik õnnetust. Tema eest pole küll mõtet midagi välja käia.

Kommentaar

Ega tõesti pole midagi teha, kui Talupoja veri on soontes voolamas.Ega palliveeretamine pole raske põllutöö ja adraveeretamine.Tõesti Kjaeri koht on praguse seisuga mõnda Eesti Talumuuseumis.

Oss tuleb ka siis laseb kalashnikovist mõned purakad üle tükiaja.

Totti ka välja, pole midagi öelda, sära ja särtsu pole ja kui viimane ideede generaator ka pingile võetakse siis on teadagi kuhu see mäng sumbub, hooaja ajalugu kahjuks ei valeta.

Täiesti elutu värk isegi tagaolles, Siena poolel jookseb lühisesse kõik.
                      sigpic

Kommentaar

Totti välja? -mis mõttes. Osvaldo oleks võinud ju Borini asemel tulla, sest Borini pole täna eriti millegagi silma paistnud, aga eks näis missuguses vormis Osvaldo on.

Kommentaar

Loodame, et Bojan suudab rohkem kui Simplicio, aga praegu on seis küll päris hapu!

Kommentaar

Ma ei saa sellest Simpliciost aru..

Kommentaar

Algselt postitas Balian47 Vaata postitust
                              Ma ei saa sellest Simpliciost aru..
                              Mine osta kotitäis Moskva kreemisaiu, söö need ära ja siis saad aru mis tunne on olla Simplicio ja mängida vutti.

Pjanic toodab ka täna ulmesitta.
                              sigpic

Kommentaar

Täiesti tüüpiline nädalasisene mäng, kohutav jällegist, eks algrivistus juba viitas sellisele asjale.

Kjaer-Simplicio olid muidugi kirsiks tordil jälle.

Ainus mees keda kiidan: Heinze, ainus kes vist võttis südamega asja, jaksas lõpus ka üksinda kaitses.

Krdi naljakas oli vaadata, et üks mäng võib nii käest äraminna, et Piiroja stiilis Kjaer ettelennutati , sest lihtsalt maadmööda ei suudetud kuidagi Siena kaitset lahtihammustada.

Pole midagi öelda, kui plaani ja ideid pole siis ei saa ka võitu nõuelda.Kurb, et just nüüd kui oli võimalus jälle mõne eespool oleva tiimi libastumist ärakasutada, suutsime ka meie jällegist sita sisse astuda.

Rosi, ma ei tea kas ainult mul on tunne, kuid miks ma näen alati ühte ja sama sitta kui ta väljakul on, eriti just ründefaasis, nagu mingi kuradi kaader oleks replay peale pandud, 90 minti täpselt samu olukordi ja sama paska.

Angel ainus mis meelde jäi , samm edasi sööt tagasi.

Valus õhtu jällegist.

Jätkame sambarütmis: 1 korralik mäng kuus korraga, nagu "eestile on kombeks üks president korraga".
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X