Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Õnnitlused Kristjan Sullegi!
    Mul on Prussaka Iglesiasest kahju....tundub, et see barcelona style on otsa lõppemas. Kuningas ei saa tuure ülesse, kui vastas on Itaalia top3 parim meeskond. Ja usun, et nii Ranieri kui ka Enrique Prussakas Iglesias saab jälle Hispaaniasse 10-aastaseid poisse treenima minna. Ehk siis üks kaotus veel ja kuri onu Deminevittu lõpetab barcelona ajastu. Kaameramees oli jah gay, aga mulle meeldis vaadata hüplevat Lotito ja paksu seanägu Deminevittu pead noogutamas ja burgerit räsimas.
    Ja mida siis Laziolt edaspidi loota. Bologna sai täna võidu ja nüüd tuleb 3 punkti Laziole kinkida. Marco ütleb poistele mida teha. Loodetavasti on Konko ja Radu ka olemas. Mul hea meel Scaloni ja Garrido üle kuid nende peale lootma ei saa pikemalt jääda. Roma on vaid nimi...kõik ülejäänud on seal tsirkus kuubis.
    Ning ma tõesti loodan, et õnne meil on ja varsti püütakse rube kinni. Ja mõtlesin, et kuidas küll nii et Napoli ei saa uuel aastal CL...aga muidugi saab. Rube tuleb lihtsalt top3-st välja süüa.

NON MOLLARE MAI!!!!FORZA EDY REJA!!!!!!!!!MIDA ME TEEKSIME ILMA SINUTA OLD MAN!!!!!!!!
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

ma ei viitsi kunagi riommade rubriiki kirjutada, aga kuna nad käivad siin niikuinii kogu aeg pasandamas, siis -
      kuidas maa peal ulguvad penid saavad ennast võrrelda taevalaotuses lendlevate kotkastega ???
      penid jäävad lendamisest eluaeg ainult unistama !!!

Kommentaar

FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

Kommentaar

Miks sa postitad siia mingi klouni pilte? Meie mehed tantsisid Curva Nordi ees ja viskasid särke fännidele samal ajal, kui habemes De Pussy ja rotti oma klounid kokku korjasid ja kiiresti nahhui tõmbasid. Näha rottit ülivihasena lahkumas on ikka tõesti miljardivaade.
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

No kus on nüüd linnud õhku täis puhutud, ma ei imesta kui te järgmise mängu pähe saate.
            FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
            FORZA ANCHE SAMP E GENOA

Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”

Kommentaar

Härra Juan väljas kuni 50 päeva (go Kjaer go!)
              link: http://www.pagineromaniste.com/infortunio-juan-roma/
              sigpic

Kommentaar

Serie-As on kõik võimalik. Kui Konko ja Radu on omal kohal siis tahaks ikka 3 punkti võtta.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Roma defender Juan has revealed that he received hugs of support from several Lazio players embarrassed by the racial abuse being directed towards him by the Biancocelesti's supporters during Sunday's derby at the Stadio Olimpico.

Nii mängijad, kui ka Reja on ikkagi käitumiseetikat au sees hoidnud. Oskan vaid öelda Respect ja mida ma ikka CN kohta ütlen...keevaverelised nagu nad on...Vähemalt oli ilus vaadata meie fännide tribüüni.
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Matuzalemal on nüüd vesi väga ahjus!!!!

Nimelt jäi silma insident kus supersportlane Matuzalem peksab lahtise käega seljatagant Borinile kuklasse!!! Borini vestleb kohtunikuga ja samal ajal näeb Matuzalem võimalust teha tõeline TASE!!! hoop Borinile! Barvissimo!!
                    Kui selle video põhjal ei tule hooajaline mängukeeld , siis ärge enam Itaalia kohtunikest mulle rääkima tulge!!! matuzalema mehelik action läheb lahti 5ndal sekundil

link uudisele: http://www.pagineromaniste.com/video...-borini-derby/

e: ei näita videot , panen otselingi : http://www.youtube.com/watch?feature...&v=pRMluU9Aqts
                    sigpic

Kommentaar

Kas peenisepoiss Borini nutab ikka kodus veel selle "löögi" pärast?
                      Üldiselt jah,ära löö last!
                      Suhkruhaige

Kommentaar

Jah Bocky. Koos 2L kange õlu hinnaga sai Matuzalem ka 40 aastase mängukeelu. Kuidas saab kaks halba asja korraga juhtuda.
                        Tõesti mine sulge ennast kuskile ruumi ja nuta või si*tu pihku....the choice is yours.
                        Muide Stendardol on siiamaani nägu valus kui ta tottile käega näkku lõi paar derbyt tagasi....this makes no sense.....
                        Igatahes loodame, et saate viigi kätte tulevases mängus...siis vast ikka jätkub see barca stiilis serie-a vallutamine.

Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ibra teeb seda iga päev
                          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Refs’ association: Roma red ‘absurd’
                            Head of the Italian referees’ association (AIA) Marcello Nicchi believes that the rule that saw Maarten Stekelenburg dismissed in the Rome derby is ‘absurd’.
                            link: http://www.football-italia.net/node/16363

lisaks ütleb veel Marcello Nicchi et Itaalia Olümpiakomitee oli ainus kellel oli võim lõpetada mäng ennem lõpuvilet, kuna Curva Nordi fännklubi tegeles Juani sõimamisega ja alandamisega!

Kes on Itaalia Olümpiakomitee pealikud? Kellele kui palju maksti? Siin on küsimused mis vajaksid lähemat uurimist!

Pealiku nimeks on Gianni Petrucci (spetsialiseerunud Itaalia jalgpallis ja kohtunike liidus), kes vabal ajal tegeleb AC Milani ülistamisega: http://twitter.com/#!/acmilan/status/70150231374835712

lähemalt uurida ise ei viitsi, aga see asi mädaneb ja haiseb ikka konkreetselt igalt poolt

Ka Moratti on juba vana sõber härra Petruccile,
                            stiilinäited: http://www.football-italia.net/node/12913
                            Moratti backs Petrucci - http://www.inter.it/aas/news/reader?N=38146&L=en

ja ka Lazio ei kuulu Petrucci jaoks tülgastavate meeskondade TOP 100 sisse:
                            GIANNI PETRUCCI: “La Lazio? Una grande squadra! ” - GIANNI PETRUCCI: "Lazio? A great team !" ( 17 oktoober 2011)
                            link: http://www.lazionews.eu/2011/10/17/g...rande-squadra/
                            sigpic

Kommentaar

Hahahhaahahahah
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X