320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    krdi perse ma arvasin et Totti on coppa poolfinaali korduskohtumiseks tagasi. Tegelikult on see alles neljas mäng (eelnevalt Udi, Lazio, Inter vol1) Romal ja seega kapten Interi vastu meeskonda päästmas pole. Peab siis lootma, et Mirko või Menez lõpuks toidaks või et Sexmees oma pottpea mõnele krossile vahele torkab.

    Kommentaar


      Miks Montella ei võiks jätkata? Pole mingit paska kokku keeranud, Rooma euroopa kursil, mängijatelt respekti jätkub? Ma ei viitsi statistikat otsida, aga saldo peaks ju päris kena tal olema ei?
      Tulistage, kirjutage vahelduseks midagi mõistlikku ka.

      Kommentaar


        DiBenedetto on avaldanud tugevat pahameelt, ja nõuab selgitusi Perrotta ja Cassetti lepingu pikendamiste kohta. DiBenedettot ei oldud informeeritud et sellised lepingu uuendused läbi lähevad, ainult pank oli sellest teadlik ja andis ilma tema nõusolekuta rohelise tule. Samuti ei mõistnud, et miks Mexese lepingut ei pikendatud. Mees on väga õigetel põhjustel väga kuri.
        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

        Kommentaar


          Algselt postitas count Vaata postitust
          DiBenedetto on avaldanud tugevat pahameelt, ja nõuab selgitusi Perrotta ja Cassetti lepingu pikendamiste kohta.
          DiBenedetto lihtsalt veel ei mõista, et endiste koondislastega tuleb lepingud kiirelt ära sõlmida, sest muidu läheb jamaks
          Ok, Mexes on ka koondislane, aga ju siis Prantsuse koondis teda ei koti
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

          Kommentaar


            Borriello mees keda suur suur jalgpalli expert JASPER nimetas Roma jalgpalli klubis ainukeseks meheks kes midagi JAGAB on platsil üks suur null, eriti kui mees peab palliga midagi ise ettevõtma! See mees on laus saast olnud viimane pool hooajast.

            Ilma Tottita tundub ikka see ründamise värk suht mannetu, mõned head lükked on tehtud kuid ründajad on ikka väga kohmakad, Borriello suurt enda nina eest mujale ei näe...

            Menez samuti väga emotsioonitu tundub olema, näidaku siis ja tehku midagi- tõestagu, et see übertalent temas ka kunagi mingis vormis väljakul avaneb.
            sigpic

            Kommentaar


              Teen ettepaneku Boriello San Siro peldikusse kinni lukustada. Las Milan korjab oma sita sealt ise üles, pole vaja lennupiletite peale raha raisata.
              Muidu on Rooma igas võtmes Interist kolme kordselt üle olnud. Ainult tipurünne oskab kogu ülejäänud meeskonna töö totaalselt pe*se keerata.
              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
              sigpic

              Kommentaar


                Vaevalt et Burdisso ettegi suudab kujutada kui suure respekti ta tänu oma käitumisele sai! Lihtsalt IMELINE!!! MERDA MILAN! MERDA PRINTER!!!! Imege kõik seda samust! Rooma andis lahingu, kõik lükati tee pealt eest ära, kõik kes pidid saama, said sisse ja Inter on puhas saast! S A A S T!!!! GRANDE BURDISSO!!!!
                Leonardo sugune ahv paneb oma suu kinni kui Rooma gladiaatorid mägnivad! See on RESPECT! Lihtsalt suu kinni Inter, SUU KINNI!!!
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

                Kommentaar




                  Ainuke soeng, mis ise skoorib.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

                  Kommentaar


                    Nu ma ei tea, Milaano on ju moepealinn rännaku see moekas soeng siis sinna tagasi eks...

                    Ma väga loodan, et ROma kulutab korralikult see suvi, sest ma usun, et Milan-Inter ja Juve toovad ka korralikult täiendusi seega, ainult paar keskpärast meest ja uus trenku vaevalt meid pilvedesse viiks.

                    Millegipärast on Milan viimasel ajal omale järjepidevalt odavalt mehi hankinud...suhteliselt müstika lihtsalt..kes tuleb üldse vapsjee tasuta üle jne...

                    Krdi Roma tiimi suurimad lollused ikka sõlmida uued lepingud Perrottade ja Cassettidega, nu okei Cassetti veel on asine mees ja vahetuseks kõlbaks, hea rütmi leidnud, kuid perrotta on täiesti kustunud kelluke, see mees ei oska enam peale rusikate millegi muuga vehkida, mees eilegi oli mingi mõtetu selg lükkamise pärast omale teenimas karistust.

                    Mexese tasuta ärasaatmine Milani on asja kroontipuks, mida lollimat saaks veel teha Roma juhtkond, anda tasuta ära oma üks parimaid keskkaitseid, positsioonilt kus niigi meie probleemid alatasa alguse saavad.

                    Hirmsasti tahaks Neymari näha tiimis, kedagi teravat peab roma sinna ette ostma, kellel on visiooni ja kvaliteeti,Menez on viimasel ajal tõesti PENIZ olnud nagu UUU teda korra hellitusnimega nimetas.

                    Kaitsesse ka paar kärssa juurde ja miks mitte panna korralik papp alla ja tuua Pastore-Neymar kombo vot see oleks litter teiste suurte kapsaaeda.

                    Mul ei ole usku sellesse, et tänapäeval on võimalik läbilüüa ja mingeid suuri tiitleid võita nii rängas seltskonnas, kui sa mingeid poolpauk piidreid, teiste väljasopistusi muretsed.
                    sigpic

                    Kommentaar


                      cassetti saab hakkama isegi jah, aga mina isiklikult seda Neymarit küll Roma särgis näha ei tahaks, ei istu mulle kuidagi üldse, aga Pastore võtaks küll avasüli vastu. Siiamaani ajab närvi et mida kuradit, Mexes Milani ja veel TASUTA. Wtf nagu. Tom võiks pappi välja käia küll ja meie kaitseliini üles ehitada.
                      So self aware so full of shit

                      Kommentaar


                        Head aega CL.
                        Inter - ausaim klubi Itaalias.

                        Kommentaar





                          Kuidas küll öelda, et võite perset pühkida CLiga see aasta. See jääb vaid LAZIO ja udinese calcio vaheliseks duelliks. ac ilan peab võitma....lihtsalt peab. AGA nüüd on üks asi kindel....CL läheb kas Lazio või udinese ja see parim valik.
                          Olete mõlemad hunnik saasta koos rubentussiga. Mul meeletult hea meel isegi peale neid 3 häbistavat kaotust.
                          Forza Sinisa Mihaljovic e Diego Pablo Simeone....mõlemad mehed unistavad kord kodus olla ja Laziot juhtida...

                          MERDA FUCKING RIOMMMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.
                          2.Money talks bullshit(totti) walks.
                          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

                          Kommentaar


                            Montella täielik taktikaline pang-fail-per*se.
                            Teisel poolajal minna umbkaitsesse sellise meeskonnaga nagu AS Roma? Nunnu unistus, aga praktikas teostamatu. loriaga pole Rooma veel kunagi võitnud, aga täna vist mängis mees isegi üle oma võimete. DDR oli puudu, Menez oleks päris vajalik oma kiirusega olnud. Taddei oli fail. Doni oli fail. Riise oli fail. Greco oli fail. Pizarro oli fail.
                            Rosi oli suht ok. Mängu vaieldamatu parimad momendid olid Burdisso eriti shefid kaitselahendused (see kastis peaga palli puhtaks löömine, ise näoga muda kündes jne.). Ühesõnaga korralik p*ts keerati maha teise poolaja umb"kaitsega" ja Galliani ära ostetud DDR mängukeeluga. kohutav.
                            Pole ausalt päris kaua aega niimoodi Rooma mängjate üle naerda saanud. Kõik olid standby või hibernate mode peale. lihtsalt andekad!
                            Nüüd vist võisk viimaseks mänguks kõik noored väljakule ajada ja ühe korraliku mängu ka teha.
                            Euroopa Liiga on ka äge, aga Udinese CL ...saab jube olema, Sampdoria vol-2
                            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                            sigpic

                            Kommentaar


                              Mõnusalt sittusite oma klubi vapi täis jälle... Üldiselt Udi ongi vast kõige rohkem väärt seda CLi kohta. Aga kurb tõsiasi on seegi, et Rikas Ameerika Onu peab rämedalt hakkame üle maksma igale potensiaalsele transferile, miks peaks näiteks Neymarid-Pastored sellises klubis tahtma mängida üldse kui just väga head palka ei pakuta?

                              ps count, see andetu pilt Lazio teemas, imetlen su ettenägelikkust Oled võitnud eksklusiivse auhinna, võid seda pilti nüüd järgmise hooaja alguseni TASUTA vaadelda, soovitan kohe lausa välja printida... ei hakka seda siia linkima enam, navigeeri ise sinna.

                              psps; kohustuslik tervituste rubriik

                              tervitan Simeonet
                              tervitan Uuu'd, kelle kadumine kindlasti paljudele muret tegi, pole tal häda miskit
                              tervitan Tagliaventot, kes on ära teeninud Roma mängijatest ülivõimsalt kõige madalama hinde täna, ei tea kas üldse lepingut pikendataksegi enam
                              Last edited by vendetta; 15.05.11, 17:16. Põhjus: typo

                              Kommentaar

                              Working...
                              X